Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απαγορεύεται κανονικά και με το νόμο.
φιλε σταυρο δεν βγηκε καμια απωφαση για απαγωρευση κυνηγιου ;) η μετακινηση απο νομο σε νομο απαγωρευεται,,στον νομοσου κυνηγας κανονικαααααααα, με θυροφυλακα φιλομου μηλησα;);)

φιλε σταυρο δεν βγηκε καμια απωφαση για απαγωρευση κυνηγιου ;) η μετακινηση απο νομο σε νομο απαγωρευεται,,στον νομοσου κυνηγας κανονικαααααααα, με θυροφυλακα φιλομου μηλησα;);)
Και στο sms τι ένδειξη βάζουμε φίλε μου?

Σωματικη ασκηση που λεει νομιζω οτι δεν πρεπει να απομακρυνθεις πολλυ απο την οικοια σου,Dim ωραια τα ματιναρια ηθελα να στο γραψω πριν,δεν ξερω να μαζεψω τα σωστα αλλα οταν τα μαζευει γνωστος που ξερει τα τσακιζω!

Κυριοι, πρεπει να παρουνε ολοι τηλ στπυς συλλογους και να ρωτησουνε τι ισχυει. Το καλοκαιρι μου ειπαν να μην ανησυχω και οτι δεν υπαρχει περιπτωση να απαγορευτει το κυνηγι. Επι λεξη! Αν χτυπουν τα τηλ ολη μερα, ισως θορυβιθουν και και πετυχουμε κατι. Διαφορετικα, κανεις αδεια του χρονου. ΚΑΝΕΙΣ.

Σωματικη ασκηση που λεει νομιζω οτι δεν πρεπει να απομακρυνθεις πολλυ απο την οικοια σου,Dim ωραια τα ματιναρια ηθελα να στο γραψω πριν,δεν ξερω να μαζεψω τα σωστα αλλα οταν τα μαζευει γνωστος που ξερει τα τσακιζω!
Γιαννη είναι μπλέξιμο μεγάλο ρε φιλε. Όσο για τις τις μανιτες 5 είδη ξέρω και μόνο αυτά μαζευω και είναι ο απόλυτος κρασομεζες!!! Τώρα θα βγάλει πολλές στα μέρη μας αν κάνει τις βροχούλες που δειχνει!

https://www.ihunt.gr/σε-παρατεταμένο-lockdown-το-κυνήγι-για-φέτος/
Δυστυχώς το χειρότερο σενάριο...
Το αναμενομενο σεναριο θα ελεγα.....ειδικα για κυνηγούς της Αττικης η απολυτη καταστροφη...με εξαιρεση τους πολύ τυχερους που με "πλαγιο" τροπο θα το κανουν το χόμπι τους....
Και το καλύτερο θα είναι να ξεκινησουν μπασιματα τωρα!!!!!!!χααχαχα

Status
Not open for further replies.
Back