Γιάννη ας κάνουν ότι θέλουν εγω στο βουνό θα βγαίνω με όπλο η χωρις.Εκανες καλη δουλεια,αλλα εδω απαγορευουν το κυνηγι μηπως μας κολησουν τα πουλια!
Γιάννη ας κάνουν ότι θέλουν εγω στο βουνό θα βγαίνω με όπλο η χωρις.Εκανες καλη δουλεια,αλλα εδω απαγορευουν το κυνηγι μηπως μας κολησουν τα πουλια!
Σ'ωραίος!!Το μεσημέρι βόλτα στα ελατα. Είχε πολύ αέρα και κρυο και πιασμενες μικρες.View attachment 18250
φιλε σταυρο δεν βγηκε καμια απωφαση για απαγωρευση κυνηγιουΑπαγορεύεται κανονικά και με το νόμο.
Και στο sms τι ένδειξη βάζουμε φίλε μου?φιλε σταυρο δεν βγηκε καμια απωφαση για απαγωρευση κυνηγιουη μετακινηση απο νομο σε νομο απαγωρευεται,,στον νομοσου κυνηγας κανονικαααααααα, με θυροφυλακα φιλομου μηλησα
![]()
χιρογραφωωωω ,,παω να ξεσκασω για να μην τουφεκισο κανεναν απο σαςςςςΚαι στο sms τι ένδειξη βάζουμε φίλε μου?
χωρις πλακα φιλεμου το ν 6,,ΑΘΛΗΣΗΗΗΗΚαι στο sms τι ένδειξη βάζουμε φίλε μου?
Sms 6 σωματική άθληση ισχύει για όλους έτσι Τακη? Εγώ θέλω να την κάνω μετά κυνηγετικού τυφεκιου. Πειραζει?Παιδιά ας σοβαρευτούμε...
Ότι ισχύει για όλους,lockdown...
Γιαννη είναι μπλέξιμο μεγάλο ρε φιλε. Όσο για τις τις μανιτες 5 είδη ξέρω και μόνο αυτά μαζευω και είναι ο απόλυτος κρασομεζες!!! Τώρα θα βγάλει πολλές στα μέρη μας αν κάνει τις βροχούλες που δειχνει!Σωματικη ασκηση που λεει νομιζω οτι δεν πρεπει να απομακρυνθεις πολλυ απο την οικοια σου,Dim ωραια τα ματιναρια ηθελα να στο γραψω πριν,δεν ξερω να μαζεψω τα σωστα αλλα οταν τα μαζευει γνωστος που ξερει τα τσακιζω!
το 6 αθληση βολτα κατοικιδιοΚαι στο sms τι ένδειξη βάζουμε φίλε μου?
Το αναμενομενο σεναριο θα ελεγα.....ειδικα για κυνηγούς της Αττικης η απολυτη καταστροφη...με εξαιρεση τους πολύ τυχερους που με "πλαγιο" τροπο θα το κανουν το χόμπι τους....https://www.ihunt.gr/σε-παρατεταμένο-lockdown-το-κυνήγι-για-φέτος/
Δυστυχώς το χειρότερο σενάριο...
Οπλοασκησεις όπως στον στρατόSms 6 σωματική άθληση ισχύει για όλους έτσι Τακη? Εγώ θέλω να την κάνω μετά κυνηγετικού τυφεκιου. Πειραζει?