Kostas ContraDosi
Moderator
Γιατί ρε;;;Θαμπώνονται.![]()
Ο Robokop είμαι και τις θαμπώνει η λαμαρίνα μου;;;

Γιατί ρε;;;Θαμπώνονται.![]()
Και δν τουφέκαγες τις ελιές να τις μαζέψεις στο πιτς φιτίλι.σημερα μαζευα ελιες σε ενα ξαδελφακιμου σχεδων στον καμπομας,σε καπια φαση ακουω τσαρτσαρες να φωναζουνεεεε,σηκωνο το κεφαλι και μου περνανε απο πανωμου καμια 20αρια μετρα καμια 25αρια πουλιαααμετα με τι κουραγιο να μαζεψω ελιες,
![]()
Θα έχουν και μεταλλικά ιχνοστοιχεία μετά... Θα πιάσουν άλλη τιμηΚαι δν τουφέκαγες τις ελιές να τις μαζέψεις στο πιτς φιτίλι.
Γιατί ρε;;;
Ο Robokop είμαι και τις θαμπώνει η λαμαρίνα μου;;;![]()
Στην φωτογραφία φαίνεται το μηχανάκι μήπως δεν είχες βγάλει το κράνος και έκανε αντανάκλαση καλά λέει ο Χρήστος![]()
Έχω ένα κακό ελάτωμα.....τα πουλιά όταν μου έρχονται "μούτρα" πέφτουν....δν ξέρω γιατί....![]()
Βρε Φώτη μου με απλά λόγια,άλλο η γερακοτσιχλα και άλλο η κυριαρινα....Παντελή η κεδρότσιχλα είναι η turdus pilaris και την συναντάμε το χειμώνα σε περιβόλια με μήλα,δεν το συνεχίζω γιατί είναι κουραστικό για τους υπόλοιπους συναδέλφους.
Γεια σου Κωστάκη με το μυδραλιο!!!Χαα...Τσίτ ρε Γααατάακιααα....
Προσκοπεύσεις και π....$ blue...
Εγώ πάντος μια που έχει βρεθεί στο διάβα μου ως τώρα....ανατηναξάμεν με τν ελατηρίου...
View attachment 18207
Καλημερα Λευτερη, απλα μπραβο!!!Άντε να δούμε και σήμερα ,ο καιρός πολύ διαφορετικός ΒΑ κάνα 4αρακι το κόβω ίσως και παραπάνω και η ψύχρα αισθητή ,εδώ και μέρες αυτές οι συνθήκες απουσίαζαν ,ίσως να είναι καλή ημέρα ,πάντως σε πολύ καλό καρτέρι της περιοχής Καπανδριτίου είμαι μόνος μου ,εάν κάποιος φίλος είναι περιοχή τον προσκαλώ με χαρά στο καρτερακι ,ας στείλει πμ να μιλήσουμε να του πω που να έρθει .
Μπράβο φίλε! Αυτή είναι η υπεραξία του forum.Άντε να δούμε και σήμερα ,ο καιρός πολύ διαφορετικός ΒΑ κάνα 4αρακι το κόβω ίσως και παραπάνω και η ψύχρα αισθητή ,εδώ και μέρες αυτές οι συνθήκες απουσίαζαν ,ίσως να είναι καλή ημέρα ,πάντως σε πολύ καλό καρτέρι της περιοχής Καπανδριτίου είμαι μόνος μου ,εάν κάποιος φίλος είναι περιοχή τον προσκαλώ με χαρά στο καρτερακι ,ας στείλει πμ να μιλήσουμε να του πω που να έρθει .
Φανταζομαι κ ποσα πουλια θα μενουν πανω οταν καπιοι μοιραια δεν μπορουν να αντισταθουν κ τις τουφεκανε καθιστες σε αυτα τα δεντρα....Κι όμως έχω βαρέσει σε ανόιγματα σε έλατα αρκετές φορές στον αέρα και πάνε και καρφώνονται νεκρές, μέσα στα ελατόκλαρα...και πάει το άει σιχτήρ σύννεφο...