Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
β.αττικη από 0 έως 4 ,με τον καλύτερο καιρό, τίποτα.αρτα, τίποτα.( Σε ένα μήνα που θα ξαναβγούμε αυτές η λίγες θα αυγατισουνε γιατί δεν θα τής πειράζει κανένας όποτε πάμε μια χαρά, μόλις βγούμε από το λοκνταουν θα έχει πουλιά! .big smile. )

ΒΔ Αττική μια τσίχλα και ένα κοτσύφι μετά τις 7 παρά 20 δεν ξανά τουφεκισα.
Παναγιώτη κι εγώ κάπως έτσι, σήμερα πήγα στο παλιό μου καρτέρι λίγο πιο πέρα από σένα, με πολύ τύχη πήρα το πρωϊ 4 και βρήκα τις δύο, οι άλλοι δύο, που ξέρεις, κουλούρι...
Από εσάς ακούστηκαν όμως κάποιες τουφεκιές και νόμιζα ότι θα είχατε περισσότερη τύχη...

Παναγιώτη κι εγώ κάπως έτσι, σήμερα πήγα στο παλιό μου καρτέρι λίγο πιο πέρα από σένα, με πολύ τύχη πήρα το πρωϊ 4 και βρήκα τις δύο, οι άλλοι δύο, που ξέρεις, κουλούρι...
Από εσάς ακούστηκαν όμως κάποιες τουφεκιές και νόμιζα ότι θα είχατε περισσότερη τύχη...
Ο καλύτερος στις 9 περίπου που έφυγα είχε 3 πουλιά!!!!

μιας και αρχησανε και παιζουνε κατι τσαρτσαρες και φασσες ξεκινησα σημερα για κανενα καρτεροπερπατιτο ;) ο καιρως ψιχαλα και αρκαιτη ομιχληηηηη,,μωλις αρχησε να ξανταριαζη καμια 30αρια φασονια πεξανε αλα μακριαμουυυυυ,,στην πορεια ασχωληθηκα με καμια 25αρια τσαρτσαρες αλα μου βγαλανε την ψυχηηηηη κρυφτουλη παιζαμεεεεε,,μια κρατησα αλα δεν βρεθηκε ποτεεεε.yel. ετσι στο τελος ρουφηξα το τσιπουρακιμου και .sex hard.εγω lok dayon,,εας τελειωσο κανα δυο μερες της ελιες,,και μετα εας ερθουν να με βρουν στο βουνο εαν θελουννννν.sarcastic..sarcastic.battlestar galactica wallpaper

Άντε να δούμε και σήμερα ,ο καιρός πολύ διαφορετικός ΒΑ κάνα 4αρακι το κόβω ίσως και παραπάνω και η ψύχρα αισθητή ,εδώ και μέρες αυτές οι συνθήκες απουσίαζαν ,ίσως να είναι καλή ημέρα ,πάντως σε πολύ καλό καρτέρι της περιοχής Καπανδριτίου είμαι μόνος μου ,εάν κάποιος φίλος είναι περιοχή τον προσκαλώ με χαρά στο καρτερακι ,ας στείλει πμ να μιλήσουμε να του πω που να έρθει .
Μπραβο ρε φιλε γι αυτο που γραφεις, ΔΥΣΤΗΧΩΣ δεν συνηθίζεται

Σήμερα από Κιλκίς προς Θεσσαλονίκη στην Ν. Σαντα περίπου, κινούμενος είδα κάμποσα κοπαδάκια από τσιχλες, οχι πολύ ψηλά
Το πρωι έβρεχε το μεσημέρι του τις είδα ειχε πολλα σύννεφα, εκεινο που μου εκανε αντυπωση ηταν οτι σχεδόν ολα τα κοπαδάκια κινούταν δύση προς ανατολή.

Απαγορεύεται κανονικά και με το νόμο.
Εγώ πάλι άκουσα και διάβασα αυτό από τον Μητσοτάκη...
Είπε ότι: “Η ατομική άθληση σε εξωτερικούς χώρους, μία βόλτα στο πάρκο, μία βόλτα στο βουνό, είναι πράγματα στα οποία θα είμαστε πιο ανεκτικοί σε σχέση με το Μάρτιο”.
Για να δούμε μήπως αύριο η Συνομοσποδία βγάλει καμία ανακοίνωση...

Status
Not open for further replies.
Back