Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εμενα σημερα με κρενασε η glanular ομολογο οτη δεν το περημενα.στα 32γρ ρελιαστο με 1,60 65ρη καλικα.
Περνανε της τουφεκιες πολαααα φτερα η τσιχλες σκληριζαν και δεν επευταν τα νευραμου τελιαααα.-2 θερμοκρασια υγρασεια 85%.ερε sipe και που εισαι ειχα 3 στην ζωνη 3 ξερες μπορη να ετηχε δεν ξερο.παντις σημερα ξενεροσα μαυτην,και της ειχα μεγαλη σημπαθια

Πρώτο βιντεάκι χρησιμοποιώντας την καινούργια μου κάμερα Go Pro Hero 5..Δεν έχει κάτι το ουάου απλά ήθελα να την δοκιμάσω να δω αναλύσεις κλπ κλπ.. Θα υπάρξουν και άλλα βίντεο με ποιοτικότερα θηράματα (Φάσσα) ;)

Καλορίζικη Γεράσιμε. Να μας χαρίσεις όμορφες κυνηγετικές στιγμές!

Κατη καναμε σημερα.χωρταρακια για αποτοξηνοση και μιση ωρα περπατητο και το αποτελεσμα
Αστεία, αστεία Γιάννη, πριν καμιά 50αριά χρόνια, αυτό ήταν ένα από τα πιο συχνά δείπνα των ανθρώπων του νησιού μου, το χειμώνα μετά την ολοήμερη δουλειά στις ελιές...
Μάζευε η γυναίκα μια μαγεριά άγρια χόρτα, πήγαινε ο άντρας (αν είχε βέβαια κανα μπροστόγιομο) και καθόταν σε μια ελιά, βαραγε 8-10 κιχλοκότσυφα και έτσι τάιζαν την φαμίλια...
Ωραίος!
ερχονται 3 συναδελφοι κυνηγοι ανταλλασουμε ευχες,και ο ενας με ρωταει γιατι δεν μπαινω στο περιφραγμενο να κυνηγησω μιας και παιζουν πιο πολλα πουλια .Απαντω ευγενικα λεγοντας οτι δεν γνωριζω τον ιδιοκτητη και μιας και ειναι περιφραγμενο χωραφι δεν μπαινω μεσα .Ενταξει μου λεει εμεις θα μπουμε δεν κανουμε ζημια και θα τραβηχτουμε ψηλοτερα και αριστερα απο εσενα για να μου σου χαλασουμε το κυνηγι.Οπως νομιζετε απαντω και στη συνεχεια πατωντας και τραβωντας το πλεγμα μπαινουν στο χωραφι
Τι να πεις...κλασσική Ελληνική αλητεία...
Πράξη που αμαυρώνει τη λέξη κυνηγός...:mad:
Οχι μόνο ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ αλλά και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ τον μόχθο του ανθρώπου που μας φιλοξενεί στην περιουσία του για να κάνουμε εμείς το κέφι μας...
Και μιλάω για προσοχή στις καλλιέργειες και καθάρισμα του τόπου από τα σκουπίδια μας...Δεν το συζητώ για παραβίαση περίφραξης...
Πρώτο βιντεάκι χρησιμοποιώντας την καινούργια μου κάμερα Go Pro Hero 5..Δεν έχει κάτι το ουάου απλά ήθελα να την δοκιμάσω να δω αναλύσεις κλπ κλπ.. Θα υπάρξουν και άλλα βίντεο με ποιοτικότερα θηράματα (Φάσσα) ;)

Ωραίο βιντεάκι Γεράσιμε...
Πολύ ωραίες ντουφεκιές...
ωραία ανοιχτά μέρη, καθαρά κάτω να μην τα χάνεις...
Μπράβο!!!
Αναμένουμε συνέχεια...

Ρεπό σήμερα και είπα να ρίξω τις 1ες μπαλωθιές (όπως λένε και οι Κρήτες φίλοι μου) της χρονιάς...
Με ''τσίμπαγε'' λίγο και η μέση μου το πρωί και είπα να κάνω κάνα περπατητό για να έρθει στα ίσια της....sarcastic. και να δω ''ιδίοις όμμασις'' πως πάνε οι πληθυσμοί των ''μαυρομούτρηδων'' και αν έχουν πιάσει ξιγκακι...:)
Ηπια τον καφέ μου και μες στις 09:00 ήμουν στον κυνηγότοπο...Η μέρα συννεφιασμένη με μικρά ανοίγματα...
Από πουλιά έχει αρκετά, με 4ωρο περπάτημα κυρίως και 2-3 ''χαζοκαρτεράκια'' στα ανοίγματα κάτι έγινε...
20170103_124049.jpg
20170103_124159.jpg

20170103_141827.jpg

Αν είχα 2ο άτομο θα ''τελειώναμε τη δουλειά'' αρκετά νωρίτερα...:)
Τα πουλιά έχουν αρχίσει να ''κιτρινίζουν'', αλλά θέλουν καμιά 15αριά-20αρια μέρες ακόμα για να γίνουν αυτό που λέμε ''ζυμαράκια'' από το πάχος...

Εμενα σημερα με κρενασε η glanular ομολογο οτη δεν το περημενα.στα 32γρ ρελιαστο με 1,60 65ρη καλικα.
Περνανε της τουφεκιες πολαααα φτερα η τσιχλες σκληριζαν και δεν επευταν τα νευραμου τελιαααα.-2 θερμοκρασια υγρασεια 85%.ερε sipe και που εισαι ειχα 3 στην ζωνη 3 ξερες μπορη να ετηχε δεν ξερο.παντις σημερα ξενεροσα μαυτην,και της ειχα μεγαλη σημπαθια
Η SIPE με τον άσσο στο 16άρι θέρισαν σήμερα 15 μπαλωθιές 8 τσϊχλες απο τα επουράνια,με το 12άρι δέν έχω ευχαριστιθή τόσο μακρινά κατεβάσματα ϊσος έρχεται αυτό το κοντάκι ποιό καλά;,σε ήπιο καιρό βαζω και γώ grnlr,τώρα με υγρασία μόνο SIPE.
Βάλε SIPE!!!

Σήμερα μέγαρα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα απο προχτές. Μισό κουτί φυσίγγια για ένα κοτσυφι. Βρήκα το καρτέρι πιασμενο και έκατσα αλλού που δεν δούλευε. Άλλαξα θέση δυο φορές αλλά και πάλι λίγα τα πουλιά που μου έδωσαν ευκαιρία για τουφεκιά. Δεν βρήκα το ΟΚ που δούλευα φέτος και πήρα ένα euromix μετά από δυο χρόνια που είχα να το δουλέψω. Πιο αργό και πιο συγκεντρωτικό απ'οτι έχω συνηθίσει. Έκοψα σε 2-3 την ουρά και έφυγαν αλωβητα. Τον κοτσυφα τον πήρα από πολύ ψηλά με υπερβολική για τα δεδομένα μου προσκοπευση.

Ρεπό σήμερα και είπα να ρίξω τις 1ες μπαλωθιές (όπως λένε και οι Κρήτες φίλοι μου) της χρονιάς...
Με ''τσίμπαγε'' λίγο και η μέση μου το πρωί και είπα να κάνω κάνα περπατητό για να έρθει στα ίσια της....sarcastic. και να δω ''ιδίοις όμμασις'' πως πάνε οι πληθυσμοί των ''μαυρομούτρηδων'' και αν έχουν πιάσει ξιγκακι...:)
Ηπια τον καφέ μου και μες στις 09:00 ήμουν στον κυνηγότοπο...Η μέρα συννεφιασμένη με μικρά ανοίγματα...
Από πουλιά έχει αρκετά, με 4ωρο περπάτημα κυρίως και 2-3 ''χαζοκαρτεράκια'' στα ανοίγματα κάτι έγινε...
20170103_124049.jpg
20170103_124159.jpg

20170103_141827.jpg

Τα πουλιά έχουν αρχίσει να ''κιτρινίζουν'', αλλά θέλουν καμιά 15αριά-20αρια μέρες ακόμα για να γίνουν αυτό που λέμε ''ζυμαράκια'' από το πάχος...
Μπραβο σπυρο ενημερωσε μας οταν φτασουν στο επιθυμητο παχος για να ανεβει το team;)

Σήμερα μέγαρα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα απο προχτές. Μισό κουτί φυσίγγια για ένα κοτσυφι. Βρήκα το καρτέρι πιασμενο και έκατσα αλλού που δεν δούλευε. Άλλαξα θέση δυο φορές αλλά και πάλι λίγα τα πουλιά που μου έδωσαν ευκαιρία για τουφεκιά. Δεν βρήκα το ΟΚ που δούλευα φέτος και πήρα ένα euromix μετά από δυο χρόνια που είχα να το δουλέψω. Πιο αργό και πιο συγκεντρωτικό απ'οτι έχω συνηθίσει. Έκοψα σε 2-3 την ουρά και έφυγαν αλωβητα. Τον κοτσυφα τον πήρα από πολύ ψηλά με υπερβολική για τα δεδομένα μου προσκοπευση.
Εχει πουλια το μερος στεφανε;γιατι ακουω κατι υπερβολικα νουμερα για την περιοχη;)στο φβ

20170103_124049.jpg
20170103_124159.jpg

20170103_141827.jpg

Μπράβο Σπύρο,πολύ ωραίο κυνήγι..well done.
Καλά η τελευταία φωτογραφία είναι έργο τέχνης....RESPECT. .well done. .RESPECT.

Εχει πουλια το μερος στεφανε;γιατι ακουω κατι υπερβολικα νουμερα για την περιοχη;)στο φβ
Κοίταξε, δεύτερη φορά είναι που πάω. Δεν το ξέρω από παλιά. Όταν προχτές ήμουν σε μέτριο καρτέρι και χτύπησα 16 πουλιά δείχνει πολύ καλό. Και σήμερα είδα αρκετά πουλιά μακριά και εκεί που μου είπανε ότι είναι τα καλά καρτερια γινόταν πόλεμος. Πολύς κόσμος. Στο φεύγα είχε κίνηση στο χωματόδρομο.

Η SIPE με τον άσσο στο 16άρι θέρισαν σήμερα 15 μπαλωθιές 8 τσϊχλες απο τα επουράνια,με το 12άρι δέν έχω ευχαριστιθή τόσο μακρινά κατεβάσματα ϊσος έρχεται αυτό το κοντάκι ποιό καλά;,σε ήπιο καιρό βαζω και γώ grnlr,τώρα με υγρασία μόνο SIPE.
Βάλε SIPE!!!
Αυτο ξαναπεστο.δεν μασαει πουθενα.αν θες του 12ριου δοσης εχω να σου δοσο πολεςςς

Καλησπερα,καλη χρονια.........πρωτο πρωινο το 2017,ξεκιταγμα περασαν 5-6 πουλακια,απ τις 7.30 μεχρι τις 8.30 τιποτα και μετα ο χαμος μεχρι τις 9.15 και τελος,ολα τα πουλια στο θεο αλλα και μιας ζαλαδας που ειχα δεν μπορουσα να υπολογισω τα υψη,απολογισμος 7 στο χερι,καμια χαμενη, αρκετες αρσενικες. sipe nsi νουμερο 10,με ***

20170103_124049.jpg
20170103_124159.jpg

20170103_141827.jpg

Μπράβο Σπύρο!
Εισαι ωραίος!

Εχτες παλι ημερισιο στον γνωστο νομο για τεταρτη φορα ωραια μερα ηλιολουστη με το σταθερο ταιρι ,περασαμε ομορφα για μια φορα ακομη ,πηραμε το λαδι μας , ψωμι,γιαουρτιακ.τ.λ. για τις οικογενοιες μας και επιστροφη αργα κουρασμενοι και ευτυχισμενοι μεχρι την επομενη φορα,καλη χρονια σε ολους και παντα χαρες.

20170103_124049.jpg
20170103_124159.jpg

20170103_141827.jpg

Παρα πολυ ωραιος σιορ Σπυρετο!!!.shake hands.
Η τελευταια φωτο......well done.

Status
Not open for further replies.
Back