Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην παρέα. Επιστροφή σήμερα μετά από το 3ήμερο στο χωριό όπου άλλαξα τον χρόνο με τους γονείς μου. Δύο πρωινά έκανα με πολύ ωραία παρέα και καλή κάρπωση. Την Παρασκευή 20 τσίχλες, 1 μπεκάτσα και 4 χαμένες τσίχλες. 4 κουτιά είχα μαζί μου και μου τελείωσαν όπως και στους υπόλοιπους στην παρέα. Το τι βρίσιμο ακούσαμε από τους φίλους που δεν μπόρεσαν να έρθουν δε λέγεται! "Με τέτοιο καιρό πήγατε μόνο με 4 κουτιά φυσίγγια, είστε ΜΑΛΑΚΕΣ" μας έλεγαν...mornin cof Έχοντας φτάσει στο αυτοκίνητο με τα τελευταία 2 φυσίγγια λέω να δοκιμάσω την vinci ενός φίλου. Περνάει ένα ζευγάρι και έκανα την 20η τσίχλα η οποία λείπει από την παρακάτω φωτογραφία. Τα αξιοσημείωτα ήταν ότι η μπεκάτσα πέρασε σαν τσίχλα από το καρτέρι στις 9.50 ακριβώς εκεί όπου κοιτούσα και ότι μετά από πολλά χρόνια έκανα 2 ντουμπλέδες και βρήκα και τις 4 τσίχλες :) Είχε αρκετά κοπάδια κοκκινότσιχλες αλλά κατάφερα μόνο μία γιατί πετούσαν ψηλά! Χθες έκανα άλλες 13 τσίχλες με την καλύτερη παρέα αφού ήρθε και ο άρχοντας ο πατέρας μου μαζί. Να ακούω τον Τζίμη να του φωνάζει "πάνω σου καπετάνιε" και να έχω λυθεί στα γέλια σε σημείο να ρίχνω σε τσίχλα και να μην μπορώ να σταθεροποιήσω το όπλο!! .sarcastic.

Καλησπέρα στην παρέα. Επιστροφή σήμερα μετά από το 3ήμερο στο χωριό όπου άλλαξα τον χρόνο με τους γονείς μου. Δύο πρωινά έκανα με πολύ ωραία παρέα και καλή κάρπωση. Την Παρασκευή 20 τσίχλες, 1 μπεκάτσα και 4 χαμένες τσίχλες. 4 κουτιά είχα μαζί μου και μου τελείωσαν όπως και στους υπόλοιπους στην παρέα. Το τι βρίσιμο ακούσαμε από τους φίλους που δεν μπόρεσαν να έρθουν δε λέγεται! "Με τέτοιο καιρό πήγατε μόνο με 4 κουτιά φυσίγγια, είστε ΜΑΛΑΚΕΣ" μας έλεγαν...mornin cof Έχοντας φτάσει στο αυτοκίνητο με τα τελευταία 2 φυσίγγια λέω να δοκιμάσω την vinci ενός φίλου. Περνάει ένα ζευγάρι και έκανα την 20η τσίχλα η οποία λείπει από την παρακάτω φωτογραφία. Τα αξιοσημείωτα ήταν ότι η μπεκάτσα πέρασε σαν τσίχλα από το καρτέρι στις 9.50 ακριβώς εκεί όπου κοιτούσα και ότι μετά από πολλά χρόνια έκανα 2 ντουμπλέδες και βρήκα και τις 4 τσίχλες :) Είχε αρκετά κοπάδια κοκκινότσιχλες αλλά κατάφερα μόνο μία γιατί πετούσαν ψηλά! Χθες έκανα άλλες 13 τσίχλες με την καλύτερη παρέα αφού ήρθε και ο άρχοντας ο πατέρας μου μαζί. Να ακούω τον Τζίμη να του φωνάζει "πάνω σου καπετάνιε" και να έχω λυθεί στα γέλια σε σημείο να ρίχνω σε τσίχλα και να μην μπορώ να σταθεροποιήσω το όπλο!! .sarcastic.

Μπραβι μπιλ μαλλον κιλ μπιλ και πολυχρονος.

Φιλιππα βενιζα;
Εγω δεν παω εκει πανω ........λογο οτι καποιοι το εχουν κανει χωραφι τους.....
Παω κατω απο το αυλακι.......που συνηθως δεν θα μπουν μπροστα μου και θα το χαρω περισσοτερο.
Βεβαια τα πουλια ειναι λιγοτερα απο οτι εκει πανω......

Γιατί γελάς ρε φιλέ;πως ήθελες να τον πω τον άνθρωπο;;;.sarcastic.

Εγω δεν παω εκει πανω ........λογο οτι καποιοι το εχουν κανει χωραφι τους.....
Παω κατω απο το αυλακι.......που συνηθως δεν θα μπουν μπροστα μου και θα το χαρω περισσοτερο.
Βεβαια τα πουλια ειναι λιγοτερα απο οτι εκει πανω......
Φιλιππα δεν ξερω που ακριβως λες....παντως στο θεμα οτι πανε καποιοι πονηροι και καθονται μπροστα με το ετσι θελω ισχυει!

Σήμερα πήγα μια βόλτα στο προχθεσινό μέρος αλλά δεν είχε καθόλου κυνηγούς.
Έκατσα καμιά ώρα στο καρτέρι αλλά πολύ λίγα πουλιά ανέμιζαν.
Μετά έκανα μια βόλτα αλλά τα πουλιά είναι πολύ κυνηγημένα και δεν μπορούσα να τα βάλω στο χέρι.
Ευτυχώς λίγο πριν φύγω φάνηκαν 3-4 συνάδελφοι κυνηγοί και κάτι έγινε.
Μου πέρασαν 7 πουλιά σύνολο,πέτυχα τις 6 αλλά οι τρις μου άφησαν το μισό τους φτέρωμα και την έκαναν.
Τα MB Light όσο μου άρεσαν το καλοκαίρι,τόσο με απογοήτευσαν σήμερα.
Τα Club Nova έσωσαν την κατάσταση και πήρα τρις στο χέρι συν μια καρακάξα από πολύ ψηλά που ήταν το κερασάκι στην τούρτα.
Και μια φωτό ιδιαίτερα για τον φίλο τον Τάσο και όλους τους λάτρεις του Baikal...:D

Και μια φωτό ιδιαίτερα για τον φίλο τον Τάσο και όλους τους λάτρεις του Baikal...:D
Ω σε ευχαριστω φιλε μου!!.buy.
Με τα δικά του τσοκ?

Κατη καναμε σημερα.χωρταρακια για αποτοξηνοση και μιση ωρα περπατητο και το αποτελεσμα
Γεια σου Γιαννη αλανιαρη και δικαννιαρη...well done.

Από χθες το απόγευμα είμαι στο χωριό στη Δυτικη Φθιωτιδα.
Αυτό που γίνεται έχω να το δω μικρό παιδι.Το πρωί 11 τα 3 χαμένα
8 στο χερι και χθες το απόγευμα μεχρι να συντονιστω για κάνα μισάωρο
3 τα 2 στο χέρι.Δυστιχος είμαι μονος μου αλλά δεν πειράζει θα τα κανονίσω έστω και μονος .

Status
Not open for further replies.
Back