Φιλιππα βενιζα;Μαλλον γραψαμε μαζι Ηλια.....Εκει ημουν.....
Εχω καμια δεκαπενταρια μερες να παω,ημουν αρτα και εχω χασει καποια επεισοδια,αν δεν εχεις θεμα σε ποια περιοχη;Ναι Ηλία. Χτες ήμουν εκεί. Είχα ποστάρει χτες. Αρκετός και ο κόσμος και τα πουλάκια.
Μπραβι μπιλ μαλλον κιλ μπιλ και πολυχρονος.Καλησπέρα στην παρέα. Επιστροφή σήμερα μετά από το 3ήμερο στο χωριό όπου άλλαξα τον χρόνο με τους γονείς μου. Δύο πρωινά έκανα με πολύ ωραία παρέα και καλή κάρπωση. Την Παρασκευή 20 τσίχλες, 1 μπεκάτσα και 4 χαμένες τσίχλες. 4 κουτιά είχα μαζί μου και μου τελείωσαν όπως και στους υπόλοιπους στην παρέα. Το τι βρίσιμο ακούσαμε από τους φίλους που δεν μπόρεσαν να έρθουν δε λέγεται! "Με τέτοιο καιρό πήγατε μόνο με 4 κουτιά φυσίγγια, είστε ΜΑΛΑΚΕΣ" μας έλεγαν...mornin cof Έχοντας φτάσει στο αυτοκίνητο με τα τελευταία 2 φυσίγγια λέω να δοκιμάσω την vinci ενός φίλου. Περνάει ένα ζευγάρι και έκανα την 20η τσίχλα η οποία λείπει από την παρακάτω φωτογραφία. Τα αξιοσημείωτα ήταν ότι η μπεκάτσα πέρασε σαν τσίχλα από το καρτέρι στις 9.50 ακριβώς εκεί όπου κοιτούσα και ότι μετά από πολλά χρόνια έκανα 2 ντουμπλέδες και βρήκα και τις 4 τσίχλεςΕίχε αρκετά κοπάδια κοκκινότσιχλες αλλά κατάφερα μόνο μία γιατί πετούσαν ψηλά! Χθες έκανα άλλες 13 τσίχλες με την καλύτερη παρέα αφού ήρθε και ο άρχοντας ο πατέρας μου μαζί. Να ακούω τον Τζίμη να του φωνάζει "πάνω σου καπετάνιε" και να έχω λυθεί στα γέλια σε σημείο να ρίχνω σε τσίχλα και να μην μπορώ να σταθεροποιήσω το όπλο!!
![]()
Εγω δεν παω εκει πανω ........λογο οτι καποιοι το εχουν κανει χωραφι τους.....Φιλιππα βενιζα;
Γιατί γελάς ρε φιλέ;πως ήθελες να τον πω τον άνθρωπο;;;Καλησπέρα στην παρέα. Επιστροφή σήμερα μετά από το 3ήμερο στο χωριό όπου άλλαξα τον χρόνο με τους γονείς μου. Δύο πρωινά έκανα με πολύ ωραία παρέα και καλή κάρπωση. Την Παρασκευή 20 τσίχλες, 1 μπεκάτσα και 4 χαμένες τσίχλες. 4 κουτιά είχα μαζί μου και μου τελείωσαν όπως και στους υπόλοιπους στην παρέα. Το τι βρίσιμο ακούσαμε από τους φίλους που δεν μπόρεσαν να έρθουν δε λέγεται! "Με τέτοιο καιρό πήγατε μόνο με 4 κουτιά φυσίγγια, είστε ΜΑΛΑΚΕΣ" μας έλεγαν...mornin cof Έχοντας φτάσει στο αυτοκίνητο με τα τελευταία 2 φυσίγγια λέω να δοκιμάσω την vinci ενός φίλου. Περνάει ένα ζευγάρι και έκανα την 20η τσίχλα η οποία λείπει από την παρακάτω φωτογραφία. Τα αξιοσημείωτα ήταν ότι η μπεκάτσα πέρασε σαν τσίχλα από το καρτέρι στις 9.50 ακριβώς εκεί όπου κοιτούσα και ότι μετά από πολλά χρόνια έκανα 2 ντουμπλέδες και βρήκα και τις 4 τσίχλεςΕίχε αρκετά κοπάδια κοκκινότσιχλες αλλά κατάφερα μόνο μία γιατί πετούσαν ψηλά! Χθες έκανα άλλες 13 τσίχλες με την καλύτερη παρέα αφού ήρθε και ο άρχοντας ο πατέρας μου μαζί. Να ακούω τον Τζίμη να του φωνάζει "πάνω σου καπετάνιε" και να έχω λυθεί στα γέλια σε σημείο να ρίχνω σε τσίχλα και να μην μπορώ να σταθεροποιήσω το όπλο!!
![]()
Βαγγέλη...τι να κάνω ρε? Μου ακουγόταν αστείο το "πάνω σου καπετάνιε" και το "την είδες που έπεσε καπετάνιε?" και το "μπράβο καπετάνιε"Γιατί γελάς ρε φιλέ;πως ήθελες να τον πω τον άνθρωπο;;;![]()
Βαγγέλη...τι να κάνω ρε? Μου ακουγόταν αστείο το "πάνω σου καπετάνιε" και το "την είδες που έπεσε καπετάνιε?" και το "μπράβο καπετάνιε"![]()
Φιλιππα δεν ξερω που ακριβως λες....παντως στο θεμα οτι πανε καποιοι πονηροι και καθονται μπροστα με το ετσι θελω ισχυει!Εγω δεν παω εκει πανω ........λογο οτι καποιοι το εχουν κανει χωραφι τους.....
Παω κατω απο το αυλακι.......που συνηθως δεν θα μπουν μπροστα μου και θα το χαρω περισσοτερο.
Βεβαια τα πουλια ειναι λιγοτερα απο οτι εκει πανω......
Γιατη???? Θα πουντιαση.χαχαχαΡε τρελλε, μη βαζεις το οπλο χαμω.![]()
Ω σε ευχαριστω φιλε μου!!.buy.Και μια φωτό ιδιαίτερα για τον φίλο τον Τάσο και όλους τους λάτρεις του Baikal...![]()
Γεια σου Γιαννη αλανιαρη και δικαννιαρη..
Ναι Τάσο με τα μαμά.Με τα δικά του τσοκ?