Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
τελευταιο κυνηγι με τον μπαρη μου για το 16 και πηγαμε καλα.15 αυτος 8 εγω ο οποιος επρεπε να εχω αλλες 4 αλλα υπαρχουν και οι αστοχιες.ωραιος ο ρωσσος εδειξε τα δοντια του στους -1 σημερα μεσα στο χιονι.ξεκινησα με λαμπρο sporting 7 1/2 αλλα ηταν ψιλοψοφια με αποτελεσμα να εχω 3 τουφεκισμενες καλα αλλα ζωντανες.στην συνεχεια απεδωσε αψογα στη μπαικαλα ο συνδυασμος saga και tordo πορτοκαλι παντα 9αρια.να σημειωσω οτι ναι μεν -1 με ψοφοκρυο αλλα χωρις υγρασια.ωραια εκλεισε ο χρονος.και του χρονου παλι με υγεια
wJbL2C5.jpg
Κι ο Ευριπίδης τέλειο κλείσιμο χρονιάς! .well done.

τις έβλεπα από καιρό ότι πηγαίνοντας στο καρτέρι ήταν πιασμένες πιο μπροστά τις μέρες που φυσούσε και σήμερα πήγα πιο νωρίς 15.15 και κάθησα εκεί
πήρα 4 πηγαίνοντας και τις υπόλοιπες μέχρι 16.50 να έρχονται και να πέφτουν σαν χαζές,τουφεκιές μέχρι 15 μέτρα
ρεσιτάλ από blanco που έφευγε χωρίς εντολή να τις μαζεύει
τσοκ SK midas,φυσίγγια g3000 31γρ μισόταπα γεμιστά :)

images upload
Μάκης - Blanco! Τι να πρωτοπείς για αυτό το δίδυμο... Άψογοι και οι δυο! .well done.

Καλησπέρα! Σήμερα έγινε του καραμανίδη (λόγω φυσιγγιών) το κάγκελο και της αστοχίας το κάγκελο επίσης. Περπατητό και καρτέρι απο 4:15 έως 05:30. Τσίχλες πάρα πολλές αλλά η αστοχία πήγαινε σύννεφο. Μου βγήκαν 2 μπεκάτσες με χαιρέτησαν τις χαιρέτησα με απόδοση τιμών.hunter..hunter. και η ζωή συνεχίζεται. Αποτέλεσμα 5 τσίχλες κάτω 3 στο χέρι και οι άλλες αναζητούνται απο Νικολούλη.
Σήμερα το dynamic 30gr no8 του καραμανίδη με την full choke κάννη στους 4 βαθμούς κένταγε.
Καλή Χρονιά Εύχομαι με υγεία και να μαστε καλά να τα κάνουμε π&@τανα παντού....
Αφιερωμένο στους τρελούς-παθιασμένους με το κυνήγι, εδώ κελαιδάει ο άλλος ρώσος και οχι το Baikal ακουστε το και θα καταλάβετε.sarcastic..asking.

τελευταιο κυνηγι με τον μπαρη μου για το 16 και πηγαμε καλα.15 αυτος 8 εγω ο οποιος επρεπε να εχω αλλες 4 αλλα υπαρχουν και οι αστοχιες.ωραιος ο ρωσσος εδειξε τα δοντια του στους -1 σημερα μεσα στο χιονι.ξεκινησα με λαμπρο sporting 7 1/2 αλλα ηταν ψιλοψοφια με αποτελεσμα να εχω 3 τουφεκισμενες καλα αλλα ζωντανες.στην συνεχεια απεδωσε αψογα στη μπαικαλα ο συνδυασμος saga και tordo πορτοκαλι παντα 9αρια.να σημειωσω οτι ναι μεν -1 με ψοφοκρυο αλλα χωρις υγρασια.ωραια εκλεισε ο χρονος.και του χρονου παλι με υγεια
wJbL2C5.jpg
Ντα ντα συντροφε.. Βαλε και μια Βοτκα σημερα;)

τελικα καλα ψυνομουνααααα.sarcastic. ξεκινησα καρτερακι με 40αντα φυσιγκια nabaro 30gr n8 ηξερα οτι δεν φτανουν αλα λεω θα παω συντηριτηκα και δεν θα κανω τουφεκιες στα ψιλομενα παρα μωνο στα βωλικα.my man.,,,,4,30 ωρα στο καρτερακιμου το κλασικο και αρχιζουνε τα μπασιματα να ανεβαινουνε απο τον καμπο για κουρνα στο βουνο,,τα πουλια σχετικα ψιλομενα καμια 40,45 μετρα,,και να ανεβαινουνε 5,6,8 μαζι.very shoked.,,αρχησα να κωλοτρογομεεεε λεω σακη κανε κρατι να χαμηλοσουνε λιγο,τελικα δεν αντεξα και εκανα 5,6 τουφεκιες και κρατησα 3,,5ωρα τα πουλια 20 25 μετρα απο πανωμου και αρχηζη το παρτυυυυυυ η τουφεκιες να πεφτουνε η μια πισω απο την αλη και να τρεχω σαν τρελος να απωρταροοοο.vert funny. ξεθεωθηκαααα,,η ωρα 5,30 να σου περνουνε το καπελοοοο,τελικα εκανα και της τελευτεσμου τουφεκιες σε τραβερσες τουφεκωνταστες 2 μετρα απο το χωμα,,,τα nabaro παρωλι την παγωνια γαζωνανεεεεε,,τελικα περασα ενα ωμορφω απογευμα κρατωντας 18 τσιχλες και χανωντας 2 τραυματισμενες.my man. το μαγκαλακι το βγαλαμε με το παραπανωωωωωω εαν ειχα παραδυπλαμου ενα τουφεκι ακωμη καταλαβαινετε τι θα γινοντανεεεεε.sex hard..sex hard.,,,,,,στην φωτο που ειναι πισω η ελιες απο εκη μου ερχωντανε τα πουλια και παθενανε ηλεκτροσοκκκκκ.terror....καλη χρονια σε ολουσας και μην μασαμε θα ζωριστουμε αλα θα τα ξεπερασουμε ολααααα,,,καλα που εχουμε και το κυνηγι και ξεχνιωμαστε λιγοοο image hosting services upload an image
Ωραια η φωτο με τα φυσιγγια ρε μαγκα.

τελικα καλα ψυνομουνααααα.sarcastic. ξεκινησα καρτερακι με 40αντα φυσιγκια nabaro 30gr n8 ηξερα οτι δεν φτανουν αλα λεω θα παω συντηριτηκα και δεν θα κανω τουφεκιες στα ψιλομενα παρα μωνο στα βωλικα.my man.,,,,4,30 ωρα στο καρτερακιμου το κλασικο και αρχιζουνε τα μπασιματα να ανεβαινουνε απο τον καμπο για κουρνα στο βουνο,,τα πουλια σχετικα ψιλομενα καμια 40,45 μετρα,,και να ανεβαινουνε 5,6,8 μαζι.very shoked.,,αρχησα να κωλοτρογομεεεε λεω σακη κανε κρατι να χαμηλοσουνε λιγο,τελικα δεν αντεξα και εκανα 5,6 τουφεκιες και κρατησα 3,,5ωρα τα πουλια 20 25 μετρα απο πανωμου και αρχηζη το παρτυυυυυυ η τουφεκιες να πεφτουνε η μια πισω απο την αλη και να τρεχω σαν τρελος να απωρταροοοο.vert funny. ξεθεωθηκαααα,,η ωρα 5,30 να σου περνουνε το καπελοοοο,τελικα εκανα και της τελευτεσμου τουφεκιες σε τραβερσες τουφεκωνταστες 2 μετρα απο το χωμα,,,τα nabaro παρωλι την παγωνια γαζωνανεεεεε,,τελικα περασα ενα ωμορφω απογευμα κρατωντας 18 τσιχλες και χανωντας 2 τραυματισμενες.my man. το μαγκαλακι το βγαλαμε με το παραπανωωωωωω εαν ειχα παραδυπλαμου ενα τουφεκι ακωμη καταλαβαινετε τι θα γινοντανεεεεε.sex hard..sex hard.,,,,,,στην φωτο που ειναι πισω η ελιες απο εκη μου ερχωντανε τα πουλια και παθενανε ηλεκτροσοκκκκκ.terror....καλη χρονια σε ολουσας και μην μασαμε θα ζωριστουμε αλα θα τα ξεπερασουμε ολααααα,,,καλα που εχουμε και το κυνηγι και ξεχνιωμαστε λιγοοο image hosting services upload an image
O Σακης ο καλιτεχνης .congrats.

το κλείσιμο του 2016 ήταν κυνηγετικά, εντυπωσιακό !
Χιονισμένα τοπία, κρύο και πολλά πουλιά να ανεμίζουν σχεδόν όλη τη μέρα....
Τις τελευταίες δύο μέρες έριξα ό,τι είχε απομείνει στο ράφι...στο τέλος έριξα και κάτι 7αρια δεκαετίας.....
Λέω ψέμματα, έμειναν ενα κουτάκι εννιάβολα και κάτι βαριά 5αρια που θα ήταν άκομψο να τα στρέψω σε τσιχλοκότσυφα :D
Η παρέα είχε ποικιλία τις δύο αυτές μέρες και αρκετό ενδιαφέρον και πλακίτσα συνάμα.
Ήταν το καλύτερο κλείσιμο...ever

Για την ιστορία, σήμερα, 18 πουλάκια μαζεύτηκαν από το πασπαλισμένο από χιόνι, έδαφος...5 έμειναν για τα άγρια της περιοχής.....
ανταλλάξαμε και ευχές με τον τοπικό θηροφύλακα και όλα κύλησαν ιδεατά !
0EE6C09A-C9C7-4AB4-939C-19C7783D672D_zpszlm8te2l.jpg

Και του χρόνου συνάδελφοι ! :)

Καλησπέρα χρόνια πολλά σε ολα τα παιδιά του φόρουμ και όχι μόνο .Μόλις επέστρεψα απο απογευματινό στην Χαλκίδα .αρκετο κρύο αρκετα πουλιά περασαν αλλα δυστυχως ψηλωμένα τα περισσότερα εως αργά που συνήθως χαμηλώνουν. ρίξαμε απο ενα κουτι φυσίγγια ο καθενας περιπου αλλά οι περισσότερες ντουφεκιες ηταν της απελπισίας απλα για να χαιρετίσουμε τον παλιό χρόνο, Η καρπωση μικτη κοτσύφια τσίχλες απο 5 ο καθενας μεσον ορο με ελάχιστες χαμένες.Δεν πειράζει όμως συνάντησα ενα παλιο καλό φίλο που μενει Χαλκίδα πλέον και μας προσκάλεσε να κυνηγήσουμε μαζί μετα απο τόσα χρόνια και περάσαμε πολύ ωραία.Ειχε και τον πιτσιρικά του μαζι και μου θυμισε τα δικά μου.Τωρα για τους συγκυνηγους που υπήρχαν στο μέρος η συμπεριφορά τους<< αψογη>> λες και μπήκαμε στο χωράφι τους να κυνηγήσουμε.Δεν θα μπω σε λεπτομερειες γιατι εχω αξιοπρέπεια και δεν εχει να κάνει προς Θεου με την Χαλκίδα αλλά με την νοοτροπία που διακρίνει καποιους ανθρώπους σε ολες τις περιοχές της Ελλάδος. Το θήραμα δεν είναι κτήμα τους, ανήκει σε όλους που κυνηγουν νομιμα και πρέπει να συμπεριφερονται αν μη τι άλλο πολιτισμένα στους υποτιθέμενους ξενους που ερχονται να κυνηγησουν στον τόπο τους νόμιμα.Εγω σε όλους αυτους τους ευχομαι καλή χρονια και το 2017 να γίνουν πιο πολιτισμένοι και να αποκτησουν κυνηγετική παιδεία.

Την καλημέρα μου σε όλους και καλό Σ/Κ.
Φτάνοντας στο μέρος σήμερα είχε 3-4 εκατοστά χιόνι και συνέχιζε με πολύ δυνατό ρυθμό..hair.
Κάτσαμε λίγο στο ξημέρωμα να δούμε τι πληθυσμούς έχει για κάποια άλλη φορά που θα πάμε και φύγαμε.
Τα πουλιά που έμπαιναν ήταν πάρα πολλά κυρίως κοτσύφια τα οποία αδιαφορούσαν για την παρουσία μας και κάποια από αυτά κόντεψαν να πέσουν στο αυτοκίνητο.
Τα αφήσαμε στην ησυχία τους και επιστρέψαμε πίσω με ένα κιλό μπουγάτσα....yel. :D
Είσαστε ωραίοι Γιωργάρα...
.shake hands.
Και σημερα καταντια..Tρια κοτσυφια και μια τσιχλα στο χερι κ ενα χαμενο..
Ειχα και σημερα το μποναμα μου Γιαννηηηηη.my man.
Ακουστε λοιπον..
Περασα απο το ιδιο σημειο που σηκωσα το περασμενο Σάββατο την
μπεκατσα (την πρωτη που δεν πηρα)
Σε αποσταση περιπου εικοσι μετρων πιο κατω ηταν καθισμενη και σηκωθηκε εντελως αβορυβα μεσα στο πυκνο κ αναμεσα απο τις ελιες,Ορατοτητα δεν υπηρχε..
Συνεχισω την πορεια μου κ φτανω στο λιοστασακι (που την ειχα χτυπησει την προηγουμενη φορα)..Λεω λες???
Το σημειο ηταν αδειο..Ανεβενω στο ακριβως απο πανω χωραφι και ακουω κατω δεξια μου ενα αναλαφρο πεταγμα κ η μπεκατσα να φευγει βολιδα..Η τουφεκια μακρινη κ το πουλι δεν ειπε κιχ.. (rocket junior 9αρι)..Παλι το ιδιο ερωτημα και σημερα..Ηταν ιδιο το πουλι???
Και το απιστευτο!Στα ιδια περιπου σημεία!!!!
Θα με τρελανουν σημερα..
Αν ειχα σκυλο δυο πραγματα θα συνεβεναν,οι θα ξεσκιζομουν στις φερμες η δεν θα σηκωνα καμια:eek:
Το σιγουρο ειναι οτι με λατρευουν η κυριες μυτες!!.sarcastic..sarcastic.
Και μια φωτο απο το σημειο που σηκωθηκε..

ΥΓ Φιλος σημερα με τα σκυλια εκανε 8 σηκωματα σε μπεκατσες..Πολυ καλη χρονια..Μονο εμείς οι τσιχλαδες τρωγομαστε..

photo uploading websites
Μπράβο ρε Τασάρα μεγάλε!!!.RESPECT..well done..congrats.
Ελα πες, τι τους τάζεις και οι ''πουλάδες'' τρέχουν πίσω σου....sarcastic.
Μου φαίνεται εδώ μέσα που γράφεις είσαι λίγο ''off topic''...πιο καλά να γράφεις στο θέμα ''Μπεκάτσα''.....sarcastic.

Μπράβο και στους υπόλοιπους για τα ωραία κυνήγια που κάνατε!!!!.congrats..well done.
Η ''Αγια τσίχλα'' βλέπω πάει πολύ καλά -σχεδόν- σε όλη την Ελλάδα και οι 2 τελευταίοι μήνες προβλέπονται ''καυτοί''...

Με έτρωγε σήμερα γιατί ήθελα να τουφεκισω τελευταία μέρα του χρόνου. Έβαλα το χοιρινό στη γάστρα σε χαμηλή φωτιά, φορτώθηκα σακίδιο και όπλο και τρεις η ώρα ξεκίνησα για μέγαρα χωρίς πολλές προσδοκίες καθώς δεν ήξερα τα απογευματινά καρτερια. Φτάνοντας μένω άναυδος από τον κόσμο. Πραγματικά 4:30 πιστεύω στο χαλεπι της Συρίας δεν έπεφτε τόσο πιστολίδι.
Έκατσα σε ένα σημείο και άρχισα τρελό ρεσιτάλ ευστοχιας. Με ένα κουτί φυσίγγια έβαλα στο σακίδιο 14 πουλάκια. Αλλά δυο φτερουγατα πήγαν μακριά και δεν είδα καν που έπεσαν και άλλα δυο θα κρυώνουν απόψε. Κάποια στιγμή είχα τόση αυτοπεποίθηση που ότι πέρναγε χαμηλά-ψηλά έπεφτε. Το λίγο χιονακι που είχε μείνει ανάμεσα στους θάμνους βοήθησε στο να βρεθούν όλα σε μια ακτίνα 70 μέτρων. Το ευχαριστήθηκα τόσο που αν αύριο δεν κάνω καμία βόλτα με την κοπέλα μου, θα πάρω το γαμπρό μου να πάμε να ματώσουμε τα τουφέκια για το '17.
Καλή χρονιά σε όλους!

Τελευταίο κυνήγι για το 2016 με 2 φιλαράκια μου και τον πατέρα τους. Σχετικά ψηλά σήμερα, στα απόχιονα. Περπατήσαμε μια ρεματιά πάνω κάτω και μετά κάτσαμε καρτεράκι. Στο χέρι 2 εγώ με 3 χαμένες, άλλες 2 ο ένας φίλος και 6 στο χέρι ο άλλος με 3 χαμένες και 2 ο πατέρας τους με τον οποίο μαδήσαμε μία τσίχλα μαζί στον αέρα.Επίσης έλιωσα έναν κότσυφα κοντά .buy buy. Είχαμε αστοχίες αλλά και λίγο πουλήματα από τα φυσίγγια, τα Sipe πήγαιναν καλά και τα ΗΙΤ8. Τελευταία τουφεκιά του 2016 στο καρτέρι μακρινή και εύστοχη, η τσίχλα έπεσε ελικοπτεράκι, αλλά δυστυχώς δεν εβρέθη.
Άντε και του χρόνου με υγεία!:D.hunter.1

ΜΑΚΗ ΕΥΓΕ!!!! Με το 4X3 σου στη Φωτογραφία
Απο την φωτογραφία καταλαβαίνω οτι είσουνα πολύ τακτικός απο μικρός;)
Ο πιο καλός ο μαθητής.....
Ή ως Δίμετρος έχεις κάνει ....Τσολιάς και ξέρεις απο σχηματισμούς και ...γυροβολιές..shake hands.
Εμένα βέβαια η ...ταφική διάταξη των Κιχλίδων μετά των Κοσύφων, μου θυμίζει απο τρίλιζα (άντε ...τετράλιζα) μεχρι τον πήλινο στρατό απο το Μαυσωλείο του 1ου Κινέζου αυτοκράτορα Τσιν Σι Χουάνγκ ..sarcastic.
https://el.m.wikipedia.org/wiki/Στρατός_από_τερακότα
ΤΣΙΝ -ΤΣΙΝ!!!

ΜΑΚΗ ΕΥΓΕ!!!! Με το 4X3 σου στη Φωτογραφία
Απο την φωτογραφία καταλαβαίνω οτι είσουνα πολύ τακτικός απο μικρός;)
Ο πιο καλός ο μαθητής.....
Ή ως Δίμετρος έχεις κάνει ....Τσολιάς και ξέρεις απο σχηματισμούς και ...γυροβολιές..shake hands.
Εμένα βέβαια η ...ταφική διάταξη των Κιχλίδων μετά των Κοσύφων, μου θυμίζει απο τρίλιζα (άντε ...τετράλιζα) μεχρι τον πήλινο στρατό απο το Μαυσωλείο του 1ου Κινέζου αυτοκράτορα Τσιν Σι Χουάνγκ ..sarcastic.
https://el.m.wikipedia.org/wiki/Στρατός_από_τερακότα
ΤΣΙΝ -ΤΣΙΝ!!!
πρωινός πρωινός,γυρνάς από γλέντι η φεύγεις για τσιχλίτσες;;;;; για πές,μην κάνεις τον κινέζο .sarcastic.

Last edited:
Δυστυχως εγω λογω υποχρεωσεων 15 ημερες τωρα δεν εχω παει καθολου ειμαι να σκασω. Ο ξαδερφος που πηγαινει κανει παρτι καθε μερα. Χθες για πλακα 25... Πολλα πουλια παιδια φοβερη χρονια, αντε και εγω αυριο να δω τι θα κανω...

πρωινός πρωινός,γυρνάς από γλέντι η φεύγεις για τσιχλίτσες;;;;; για πές,μην κάνεις τον κινέζο .sarcastic.
Απο φιλικό σπίτι με φαγητό, τραγούδι, χορό και λίγο χαρτάκι.
Χάσαμε με την γυναικα μου απο λίγα ευρωπουλα στο φιλικό 21 και προσβλέπουμε να κερδίσουμε εκεί που πρεπει, και εφέτος;).
Στο HL για αποφόρτιση, αποθεραπεία, αντί για βιβλίο.:)
Όσο για ...υπηκοότητα,
ΤΣΙΝ -ΤΣΙΝ, έστω, Τσιν, Τσουαν, Σιν.!!!

Status
Not open for further replies.
Back