Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απο φιλικό σπίτι με φαγητό, τραγούδι, χορό και λίγο χαρτάκι.
Χάσαμε με την γυναικα μου απο λίγα ευρωπουλα στο φιλικό 21 και προσβλέπουμε να κερδίσουμε εκεί που πρεπει, και εφέτος;).
Στο HL για αποφόρτιση, αποθεραπεία, αντί για βιβλίο.:)
Όσο για ...υπηκοότητα,
ΤΣΙΝ -ΤΣΙΝ, έστω, Τσιν, Τσουαν, Σιν.!!!
πάντα ωραία κι ευχάριστα :).well done.

ο χρονος μπηκε κυνηγετικα και καλα και κακα.ο ρωσσος και το tordo συνεχιζει να θεριζει.αλλες 8 σημερα κατω απο τις οποιες τη μια δεν τη βρηκα και την αλλη θα τα πουμε στο θεμα springer γιατι εχω τεραστιο θεμα με τον σκυλο εφετος.απο τις 8 οι 6 κατεβηκαν μονοτουφεκια.ρε μπας και μου παει καλυτερα το δικαννο????

ο χρονος μπηκε κυνηγετικα και καλα και κακα.ο ρωσσος και το tordo συνεχιζει να θεριζει.αλλες 8 σημερα κατω απο τις οποιες τη μια δεν τη βρηκα και την αλλη θα τα πουμε στο θεμα springer γιατι εχω τεραστιο θεμα με τον σκυλο εφετος.απο τις 8 οι 6 κατεβηκαν μονοτουφεκια.ρε μπας και μου παει καλυτερα το δικαννο????

Ωραιος Ευριπιδη!! Ετσι δωσε πονο με τον Ρωσο.Αρχιζω και ψηνομαι για καραμπινα.sarcastic.

Εγω σήμερα λόγω των γνωστών υποχρεώσεων της μέρας δεν πήγα κάπου.Ομως επειδή το φαγητό καθυστερούσε πεταχτηκα για ενα 20άλεπτο για να το ματώσω.Πήρα 5 κοτσυφάκια και επέστρεψα γρήγορα . για το χοιρινό στη λαδόκολλα.
Αυτα ειναι τα καλά της προνομοιούχας επαρχίας.Ολα δίπλα σου.

Και σημερα καταντια..Tρια κοτσυφια και μια τσιχλα στο χερι κ ενα χαμενο..
Ειχα και σημερα το μποναμα μου Γιαννηηηηη.my man.
Ακουστε λοιπον..
Περασα απο το ιδιο σημειο που σηκωσα το περασμενο Σάββατο την
μπεκατσα (την πρωτη που δεν πηρα)
Σε αποσταση περιπου εικοσι μετρων πιο κατω ηταν καθισμενη και σηκωθηκε εντελως αβορυβα μεσα στο πυκνο κ αναμεσα απο τις ελιες,Ορατοτητα δεν υπηρχε..
Συνεχισω την πορεια μου κ φτανω στο λιοστασακι (που την ειχα χτυπησει την προηγουμενη φορα)..Λεω λες???
Το σημειο ηταν αδειο..Ανεβενω στο ακριβως απο πανω χωραφι και ακουω κατω δεξια μου ενα αναλαφρο πεταγμα κ η μπεκατσα να φευγει βολιδα..Η τουφεκια μακρινη κ το πουλι δεν ειπε κιχ.. (rocket junior 9αρι)..Παλι το ιδιο ερωτημα και σημερα..Ηταν ιδιο το πουλι???
Και το απιστευτο!Στα ιδια περιπου σημεία!!!!
Θα με τρελανουν σημερα..
Αν ειχα σκυλο δυο πραγματα θα συνεβεναν,οι θα ξεσκιζομουν στις φερμες η δεν θα σηκωνα καμια:eek:
Το σιγουρο ειναι οτι με λατρευουν η κυριες μυτες!!.sarcastic..sarcastic.
Και μια φωτο απο το σημειο που σηκωθηκε..

ΥΓ Φιλος σημερα με τα σκυλια εκανε 8 σηκωματα σε μπεκατσες..Πολυ καλη χρονια..Μονο εμείς οι τσιχλαδες τρωγομαστε..

photo uploading websites
Εσύ θα μας φαλιρησεις φίλε, μποναμά τα Χρηστούγενα, μποναμά και τη Πρωτοχρονιά; .sarcastic.
Μπράβο φιλαράκι, πολλή πιθανο, ναμ ην πω σίγουρα, είναι το ίδιο πουλί.
Εδώ Τάσο μου τις τελευταίες μέρες τα κιχλοκοτσυφα είναι πιο πολλά από τα χόρτα. Ειδικά σήμερα στο περπατητο ξεπεταγαν τα σκυλιά τα κιχλοκοτσυφα με το κιλό .hair.

Και σημερα καταντια..Tρια κοτσυφια και μια τσιχλα στο χερι κ ενα χαμενο..
Ειχα και σημερα το μποναμα μου Γιαννηηηηη.my man.
Ακουστε λοιπον..
Περασα απο το ιδιο σημειο που σηκωσα το περασμενο Σάββατο την
μπεκατσα (την πρωτη που δεν πηρα)
Σε αποσταση περιπου εικοσι μετρων πιο κατω ηταν καθισμενη και σηκωθηκε εντελως αβορυβα μεσα στο πυκνο κ αναμεσα απο τις ελιες,Ορατοτητα δεν υπηρχε..
Συνεχισω την πορεια μου κ φτανω στο λιοστασακι (που την ειχα χτυπησει την προηγουμενη φορα)..Λεω λες???
Το σημειο ηταν αδειο..Ανεβενω στο ακριβως απο πανω χωραφι και ακουω κατω δεξια μου ενα αναλαφρο πεταγμα κ η μπεκατσα να φευγει βολιδα..Η τουφεκια μακρινη κ το πουλι δεν ειπε κιχ.. (rocket junior 9αρι)..Παλι το ιδιο ερωτημα και σημερα..Ηταν ιδιο το πουλι???
Και το απιστευτο!Στα ιδια περιπου σημεία!!!!
Θα με τρελανουν σημερα..
Αν ειχα σκυλο δυο πραγματα θα συνεβεναν,οι θα ξεσκιζομουν στις φερμες η δεν θα σηκωνα καμια:eek:
Το σιγουρο ειναι οτι με λατρευουν η κυριες μυτες!!.sarcastic..sarcastic.
Και μια φωτο απο το σημειο που σηκωθηκε..

ΥΓ Φιλος σημερα με τα σκυλια εκανε 8 σηκωματα σε μπεκατσες..Πολυ καλη χρονια..Μονο εμείς οι τσιχλαδες τρωγομαστε..

photo uploading websites
Εσύ θα μας φαλιρησεις φίλε, μποναμά τα Χρηστούγενα, μποναμά και τη Πρωτοχρονιά; .sarcastic.
Μπράβο φιλαράκι, πολλή πιθανο, ναμ ην πω σίγουρα, είναι το ίδιο πουλί.
Εδώ Τάσο μου τις τελευταίες μέρες τα κιχλοκοτσυφα είναι πιο πολλά από τα χόρτα. Ειδικά σήμερα στο περπατητο ξεπεταγαν τα σκυλιά τα κιχλοκοτσυφα με το κιλό .hair.

πολλή πιθανο, ναμ ην πω σίγουρα, είναι το ίδιο πουλί.
Και εγω αυτο αρχιζω να πιστευω Γιαννη,οτι κ στις δυο περιπτωσεις ηταν το ιδιο πουλι..Παντως επαθα πλακα ποσο αθορυβα μπορει να πεταξει αυτο το πουλι..
Σκεφτομαι ποσα πουλια σηκωνονται στα πυκνα με τον ιδιο τροπο,χωρις να τα παρει χαμπαρι ο μπεκατσοκυνηγος..
Εδώ Τάσο μου τις τελευταίες μέρες τα κιχλοκοτσυφα είναι πιο πολλά από τα χόρτα.
Αξιζει να αφιερωσετε μια μερα με τον κουμπαρο..:).hunter.

Με έχετε λαλήσει Κεφαλλονίτες και Κρητίκαροι με τα Ρώσσικα !
Έχω μια 1201F και δεν τη τουφεκάω, με βάζετε να σκέφτομαι να τη δώσω για τα μάτια ενός Ρώσσικου πλάγιου .xm.
μπαικαλα και τα μυαλα στα καγκελα. πανω σουυυυυυυυυυυ

Status
Not open for further replies.
Back