Συμφωνώ.Παιδιά μήπως να γράφουμε και την ευρύτερη περιοχή του κυνηγιού που κάναμε, ώστε να είμαστε χρήσιμοι στους φίλους. Όχι λεπτομέρειες, ευρύτερη περιοχή. Νότια Λακωνία, ορεινή Κορινθία κλπ. Δεν θα μας πιάσει κανείς τα μέρη, ούτε τα πουλιά.
Καλή χρονιά σε όλους.
Την καλημέρα μου σε όλους και καλό Σ/Κ.
Φτάνοντας στο μέρος σήμερα είχε 3-4 εκατοστά χιόνι και συνέχιζε με πολύ δυνατό ρυθμό.
Κάτσαμε λίγο στο ξημέρωμα να δούμε τι πληθυσμούς έχει για κάποια άλλη φορά που θα πάμε και φύγαμε.
Τα πουλιά που έμπαιναν ήταν πάρα πολλά κυρίως κοτσύφια τα οποία αδιαφορούσαν για την παρουσία μας και κάποια από αυτά κόντεψαν να πέσουν στο αυτοκίνητο.
Τα αφήσαμε στην ησυχία τους και επιστρέψαμε πίσω με ένα κιλό μπουγάτσα...![]()
![]()
Poeta - poete !!!!"Καρτερώντας με ατσάλινη υπομονή και μολυβένια σκάγια
εκεί πιστοί στο ραντεβού με τα πουλιά τα "άγια"
τις κίχλες ντουμανιάσαμε μαζί με τον Μαγκλάρα
με Καππαδόκη και Ντορή που ητανε παιχτάρα!"
Σημερινή εξόρμηση ήτοι 3 όπλα και 72 πουλιά στην τσάντα. Καρτέρι.
Είχα και τα χαμένα μου αλά Τζίμης Πατίκας.... αλλά και τα 1-2 Τάκης - Οκόνσκι Οκόνσκι -Τάκης και ..... το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ....
Ωραία ομήγυρη, ωραία κυνηγομέρα
picture host
και του χρόνου παίχται και κυνηγοί της αγαπημένης....με υγεία
Μπουγάτσα με ...τι?Την καλημέρα μου σε όλους και καλό Σ/Κ.
Φτάνοντας στο μέρος σήμερα είχε 3-4 εκατοστά χιόνι και συνέχιζε με πολύ δυνατό ρυθμό.
Τα αφήσαμε στην ησυχία τους και επιστρέψαμε πίσω με ένα κιλό μπουγάτσα...![]()
![]()
Μπουγάτσα με ...τι?
Για γίνε πιό ..ακριβής, για μας τους ...χαμουτζίδες![]()
Ovidius poeta in terra Pontica exulat... που έλεγε και ο αρχαίος Λατίνος...Poeta - poete !!!!
Και εκτελεστής και ποιητής!!!!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ Σ´ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ
ΑΕΚ -ΑΕΚ -ΑΕΚ![]()
έχεις κηρυξει ιερό πόλεμο στις κιχλίδες και είσαι ο πλέον "καταζητούμενος " ....ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΚΙΔΕΣ ΙΜΕΤΑΞΙΟΝ.ΚΑΛΑ ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΡΕ ΑΑΑΑΑΠΟΡΡΤ.
Πατριωτη εσυ τους βαρας και δεν βρισκω εγω κοτσυφια;μπεκατσες εχει σε σας;Μια γρήγορη βόλτα λίγο αργά , για ανίχνευση γενικώς ,ειχε σαν αποτέλεσμα 15 τετράπαχους κοτσυφούς .Απο..... τ άλλα ,ούτε για δείγμα.
Ειμαι στην Αλεξανδρούπολη πατριώτ.Εδω απο τετοια εχει πολλά ρε φίλε.Και παχιά όχι βοιωτικά νεκραναστημένα ψοφήμια.Τωρα μ'αυτον τον καιρο εδω ,ήθελα να ειχα και καποιον να μου πει που ειναι τα και τ'άλλα τα διαλοπουλια να ρεφάρω.Πατριωτη εσυ τους βαρας και δεν βρισκω εγω κοτσυφια;μπεκατσες εχει σε σας;
Θα τα βρεις δεν σε φοβαμαι εσενα...παντως σε μας δεν εχει τιποτα...τρεις ειναι σε ολο το λογγο!Ειμαι στην Αλεξανδρούπολη πατριώτ.Εδω απο τετοια εχει πολλά ρε φίλε.Και παχιά όχι βοιωτικά νεκραναστημένα ψοφήμια.Τωρα μ'αυτον τον καιρο εδω ,ήθελα να ειχα και καποιον να μου πει που ειναι τα και τ'άλλα τα διαλοπουλια να ρεφάρω.
![]()
Ευχομαι και το 2017 να τις ξεμυτιαζειςΚαι σημερα καταντια..Tρια κοτσυφια και μια τσιχλα στο χερι κ ενα χαμενο..
Ειχα και σημερα το μποναμα μου Γιαννηηηηη
Ακουστε λοιπον..
Περασα απο το ιδιο σημειο που σηκωσα το περασμενο Σάββατο την
μπεκατσα (την πρωτη που δεν πηρα)
Σε αποσταση περιπου εικοσι μετρων πιο κατω ηταν καθισμενη και σηκωθηκε εντελως αβορυβα μεσα στο πυκνο κ αναμεσα απο τις ελιες,Ορατοτητα δεν υπηρχε..
Συνεχισω την πορεια μου κ φτανω στο λιοστασακι (που την ειχα χτυπησει την προηγουμενη φορα)..Λεω λες???
Το σημειο ηταν αδειο..Ανεβενω στο ακριβως απο πανω χωραφι και ακουω κατω δεξια μου ενα αναλαφρο πεταγμα κ η μπεκατσα να φευγει βολιδα..Η τουφεκια μακρινη κ το πουλι δεν ειπε κιχ.. (rocket junior 9αρι)..Παλι το ιδιο ερωτημα και σημερα..Ηταν ιδιο το πουλι???
Και το απιστευτο!Στα ιδια περιπου σημεία!!!!
Θα με τρελανουν σημερα..
Αν ειχα σκυλο δυο πραγματα θα συνεβεναν,οι θα ξεσκιζομουν στις φερμες η δεν θα σηκωνα καμια
Το σιγουρο ειναι οτι με λατρευουν η κυριες μυτες!!
Και μια φωτο απο το σημειο που σηκωθηκε..
ΥΓ Φιλος σημερα με τα σκυλια εκανε 8 σηκωματα σε μπεκατσες..Πολυ καλη χρονια..Μονο εμείς οι τσιχλαδες τρωγομαστε..
photo uploading websites
Μπράβο ωραίος Τάσο, παίζεται να είναι η ίδια αφού πολλές φορές κάνουν κύκλο και γυρνανε στο μέρος που σηκωθηκαν, που να πάρεις και σκυλί φίλε θα γίνεις ο εφιάλτης τούς.Και σημερα καταντια..Tρια κοτσυφια και μια τσιχλα στο χερι κ ενα χαμενο..
Ειχα και σημερα το μποναμα μου Γιαννηηηηη
Ακουστε λοιπον..
Περασα απο το ιδιο σημειο που σηκωσα το περασμενο Σάββατο την
μπεκατσα (την πρωτη που δεν πηρα)
Σε αποσταση περιπου εικοσι μετρων πιο κατω ηταν καθισμενη και σηκωθηκε εντελως αβορυβα μεσα στο πυκνο κ αναμεσα απο τις ελιες,Ορατοτητα δεν υπηρχε..
Συνεχισω την πορεια μου κ φτανω στο λιοστασακι (που την ειχα χτυπησει την προηγουμενη φορα)..Λεω λες???
Το σημειο ηταν αδειο..Ανεβενω στο ακριβως απο πανω χωραφι και ακουω κατω δεξια μου ενα αναλαφρο πεταγμα κ η μπεκατσα να φευγει βολιδα..Η τουφεκια μακρινη κ το πουλι δεν ειπε κιχ.. (rocket junior 9αρι)..Παλι το ιδιο ερωτημα και σημερα..Ηταν ιδιο το πουλι???
Και το απιστευτο!Στα ιδια περιπου σημεία!!!!
Θα με τρελανουν σημερα..
Αν ειχα σκυλο δυο πραγματα θα συνεβεναν,οι θα ξεσκιζομουν στις φερμες η δεν θα σηκωνα καμια
Το σιγουρο ειναι οτι με λατρευουν η κυριες μυτες!!
Και μια φωτο απο το σημειο που σηκωθηκε..
ΥΓ Φιλος σημερα με τα σκυλια εκανε 8 σηκωματα σε μπεκατσες..Πολυ καλη χρονια..Μονο εμείς οι τσιχλαδες τρωγομαστε..
photo uploading websites