Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
"Καρτερώντας με ατσάλινη υπομονή και μολυβένια σκάγια
εκεί πιστοί στο ραντεβού με τα πουλιά τα "άγια"
τις κίχλες ντουμανιάσαμε μαζί με τον Μαγκλάρα
με Καππαδόκη και Ντορή που ητανε παιχτάρα!"

Σημερινή εξόρμηση ήτοι 3 όπλα και 72 πουλιά στην τσάντα. Καρτέρι.
Είχα και τα χαμένα μου αλά Τζίμης Πατίκας.... αλλά και τα 1-2 Τάκης - Οκόνσκι Οκόνσκι -Τάκης και ..... το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ....
Ωραία ομήγυρη, ωραία κυνηγομέρα

picture host

και του χρόνου παίχται και κυνηγοί της αγαπημένης....με υγεία

Είχα και τα χαμένα μου αλά Τζίμης Πατίκας.... αλλά και τα 1-2 Τάκης - Οκόνσκι Οκόνσκι -Τάκης και ..... το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ....

picture host

γεια σου πανουτσο φισφιρη που τις χτυπησες σαν το σφυρι .congrats..congrats..congrats.
.pop..pop..pop.

picture host

Πραβω στα παιδια και του χρονου να ειστε καλα με τετοια νουμερα

Pε σεις που τα βρηκατε τοσα πουλια σημερα?????.asking.Εγω μια απ τα ιδια.....σε 11 ντουφεκιες σε 11 διαφορετικα πουλια επεσαν 6, ευτυχως ολα ξερα και κανενα χαμενο.Τα φυσιγγια lambro tordo 32 No9 και max 32 No9 και σημερα με πολυ κρυο ακρως αποτελεσματικα και χωρις αιματα.photoupload

Εδω πάνω παιδες τα τσιχλοκότσυφα ειναι για να εχεις απο πίσω κάποιον με μηχανή να γεμίζει φυσιγγια ασταμάτητα.
Το μεσημέρι εκανα μια συντομη γύρα για μπλέ πουλάκια.Δεν ειδα τίποτα και στις 4 και κάτι βρεθηκα κάπου που τα τσιχλοκότσυφα με στραβώναν .Σε μια ώρα πήρα 18 και τουλάχιστον 8 χαμένα.

Καλησπερα και απο εμενα διωρο κυνηγι ,πολλα πουλια στα ρεματα απο τα οποια λιγα ανεμιζαν.Μετα της 1630 παιξαν αρκετα πουλια σε διαφορες αποστασεις και υψη αλλα τουφεκισα λιγα λογω του πυκνου της περιοχης.Φυσιγγια CHEDDITE Tordo n9 τα οποια ξυριζανε και οπλο αυτην τη φορα αυτογεμεςFABARM Eurolion mk2 και τσοκ3*.4 τσιχλες και 2 κοτσυφια στο χερι και μια τσιχλα χαμενη.screenshot windows

Σημερα το απογευματινο στα μεσογεια θυμιζε βιετναμ πολυς ο κοσμος απλωμενος σε καθε υψωμα και στο καμπο επισης και ατελειωτο ντουφεκιδι παντου ,εγω ομως παραπανω απο 40 50 πουλια μακρια κοντα δεν ειδα σε 2 ωρες παραμονης 5 στο ντουρα και 1 χαμενη που πηγε και επεσε με την βοηθεια του αερα 200 μετρα μακρια μου.

Καλησπερα και χρονια πολλα & καλη χρονια σε ολους,θελω να ρωτησω κατι ασχετο αλλα εδω γραφω πιο συχνα,εχω την crio απο τις πρωτες με τα εσωτερικα τσοκ με το σπιρωμα τερμα πανω,και εχασα το κυλινδρο,εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο απο τον δικο της ,ασε που δεν το βρισκω κιολας,γιατι στις μαυρες το πρωι-βραδυ μου ειναι απαραιτιτο..shoot.

picture host

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΚΙΔΕΣ ΙΜΕΤΑΞΙΟΝ.ΚΑΛΑ ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΡΕ ΑΑΑΑΑΠΟΡΡΤ.

Ευριπιδη ανοιξε αυτια και ακου!!!!Παλιος παθων τα παυσιπονα και οι αλοιφες σου μαλακωνουν τον πονο η λυση βιταμινες Β και αν με ξαναπιασει που και που σε δυο μερες περδικι:)
θα ακολουθηθει η συμβουλη αυριο αμεσα γιατι αλλο καρτερι δεν χανω

Status
Not open for further replies.
Back