Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα και απο μένα τίποτα κοπάδια πολλά στο θεό
Και εγω στο γάμο του καραγκιόζη αφού σε κάποια φάση παραλίγο να ρίξω σε ενα Μιράζ αφού δίπλα πετούσε ενα κοπαδακι τσίχλες .badboys.
Μια στο χέρι μια χαμένη
Άρα δεν μπορώ να πω εντυπώσεις απο το νέο φυσίγγι όσκαρ

Απογευματινό καρτέρι ,15 κοτσύφια στο χέρι και 4 χαμένα.
Το πρωί που ήμουνα για διαολόφασσες ερχοταν συνέχεια κεδρότσιχλες και τσαρτσάρες απο ανατολικά.Στο τέλος αφού απελπίστηκα με τις φάσσες περπάτησα λίγο μεσα στα απαλόκεδρα και τις βελανιδιές και πήρα 2 τσαρτσαρες, 3 κεδρότσιχλες και 3 κοτσύφια.
Ηθελα να ανέβω πιο ψηλά σήμερα για τσαρτσάρες , αλλά οι ομίχλες με απέτρεψαν.
Μήτσο λίγο πιο πάνω από τις Φέρες οι φάσες ήταν παρά πολλές όπως και τουφεκιες που ακούγονταν

Έξη τσίχλες μια χαμένη.....είχε πουλιά σήμερα σε ένα καινούριο καρτέρι που με πήγε ένας φίλος!
Αυτός πέντε αλλά δυστυχώς οι τέσσερις χαμένες......
Την Παρασκευή πάλι!!!!!!

free pic
Καθαρα τα πουλια!
Τι ριχναμε λεβεντακο μου?:):)

Καλησπέρα και απο μένα τίποτα κοπάδια πολλά στο θεό
Και εγω στο γάμο του καραγκιόζη αφού σε κάποια φάση παραλίγο να ρίξω σε ενα Μιράζ αφού δίπλα πετούσε ενα κοπαδακι τσίχλες .badboys.
Μια στο χέρι μια χαμένη
Άρα δεν μπορώ να πω εντυπώσεις απο το νέο φυσίγγι όσκαρ
Τατοι ησουνα;;.sarcastic.

Απογευματινό καρτέρι ,15 κοτσύφια στο χέρι και 4 χαμένα.
Το πρωί που ήμουνα για διαολόφασσες ερχοταν συνέχεια κεδρότσιχλες και τσαρτσάρες απο ανατολικά.Στο τέλος αφού απελπίστηκα με τις φάσσες περπάτησα λίγο μεσα στα απαλόκεδρα και τις βελανιδιές και πήρα 2 τσαρτσαρες, 3 κεδρότσιχλες και 3 κοτσύφια.
Ηθελα να ανέβω πιο ψηλά σήμερα για τσαρτσάρες , αλλά οι ομίχλες με απέτρεψαν.
Τρελιάρη μπράβο...
τσαρτσάρα και κεδρότσιχλα είναι το αυτό... μήπως εννοεις γερακότσιχλες;;

Τρελιάρη μπράβο...
τσαρτσάρα και κεδρότσιχλα είναι το αυτό... μήπως εννοεις γερακότσιχλες;;

Στον παλιο δεν λένε τετοια Λονδρέζα της παραλιακής...
Η κεδρότσιχλα είναι η γερακότσιχλα και οχι η τσαρτσάρα.

http://www.hunters.gr/portfolio/1685/

http://www.hunters.gr/portfolio/τσαρτσάρα-turdus-viscivorus/

Last edited:
Μήτσο λίγο πιο πάνω από τις Φέρες οι φάσες ήταν παρά πολλές όπως και τουφεκιες που ακούγονταν
Σταυρο καλησπέρα.
Προχθες κάποιος μου είπε για φασσες στους κήπους αλλά οχι συγκεκριμένες πληροφοριες.Χθες εκανα μια γρήγορη βόλτα αλλά αν δεν εχεις ακριβείς πληροφορίες ,τι να κανεις.
Εσυ που εισαι ; εισαι προς τα πάνω η κυνηγούσες προς τα κει ;

Καλησπέρα,
2ωρο περπατητό σε σχίνα-ασπάλαθρα χωρίς ελιές και καλλιεργήσιμα, είχε απολογισμό 2 κοτσύφια στο σακούλι και μια τσίχλα χαμένη με 7 σμπάρα. Περίμενα περισσότερα πουλιά λόγω έλευσης κακοκαιρίας, αλλά μάλλον είναι σε μέρη με περισσότερη τροφή (ελαιώνες κτλ). Τουλάχιστον καίμε λίγες από τις παραπανίσιες θερμίδες και τις τοξίνες που βάλαμε στις γιορτές! .bbq.

Σταυρο καλησπέρα.
Προχθες κάποιος μου είπε για φασσες στους κήπους αλλά οχι συγκεκριμένες πληροφοριες.Χθες εκανα μια γρήγορη βόλτα αλλά αν δεν εχεις ακριβείς πληροφορίες ,τι να κανεις.
Εσυ που εισαι ; εισαι προς τα πάνω η κυνηγούσες προς τα κει ;
Εγώ κυνηγούσα εκεί στο παλιό δρόμο για κήπους και είχε πολλές άκου τις τουφεκιές και θα τις βρεις μεσημερι κυριως

Status
Not open for further replies.
Back