Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βρε Γιωργη? Υπομονη φιλε....τα καλυτερα ερχονται σε εμας τους Νοτιους...συντομα κιολας! Κρυο να κανει στα πιο βορεια απο μας κι ολα θα παν καλα!!!.cool.
Κοίτα από μπασιμο πιστεύω ότι οδεύουμε προς το τέλος.. Τώρα περιμένουμε τα κρυα
..και θα αρχίσουν τα περπατιτα πρώτα ο Θεός... :)..και το λέω αυτό γιατί από της 10 του Οκτώβρη έχει περάσει υπερτεραστιος αριθμός πουλιών... Και επειδή βλέπω αυτές της 3 μέρες που πάω λίγα πουλιά να μπενουν και λιγότερα πιασμένα.
Το λέω σαν παράπονο :)

δεν θ αλλαζα τοσα οπλα

Ωχ κι άλλος Μάκης αποκαλύφθηκε μέσα στο φορουμ .sarcastic.... πέρα από την πλάκα ομως σε καταλαβαίνω απόλυτα. εγώ ευτυχώς ταλαιπωρηθηκα λιγότερα χρόνια μέχρι να μπω στο σωστό δρόμο .hair.
Φαντάσου πόσο απλη θα ταν η ζωή μας και απαλαγμενη από τα κουσούρια που σου αφήνει ένα κοντάκι ακατάλληλο ή η σκοπευση με κλειστό μάτι.

υγ. Μάκη ακόμα περιμένω το ριβιου σου στα όπλα που πέρασαν από τα χέρια σου. εκτός κι αν το έχεις κάνει και δεν το πήρα χαμπάρι .buy buy.

Αυτεσ τησ μερεσ διαπραγματευωμαι και εγω μια τέτοια γρια με δυο κανεσ μια απλη και μια μαγκνουμ με εξωτερικά τσοκ την εχει φιλο μου και θελει να την πουλήσει αυτο το οπλο το λατρευω.αυτεσ η γριεσ τη μασ κανουν μασ εχουν πάρει τα μυαλα.sarcastic.
παρτη με κλεισυα ματια αν μπορεις. αυτες οι γριες κανουν τρελα .pop.στα πουλακια

απογευματινο παλι σημερα με τον μπαρη μου. στο καρτερι που καθομουνα περασανε γυρω στα 8 πουλοα και πηρα τα 4.του φαρδου του κολητου του περασανε πολλεεεες τσιχλες ομολογουμενως ψηλωμενες απο τις οποιες πηρε 15 και βρηκε τις 12

Last edited:
απογευματινο παλι σημερα με τον μπαρη μου. στο καρτερι που καθομουνα περασανε γυρω στα 8 πουλοα και πηρα τα 4.του φαρδου τοθ κολητου μου περασανε πολλεεεες τσιχλες ομολογουμενως ψηλωμενες απο τις οποιες πηρε 15 και πηρε τις 12
Αυτοί είναι αριθμοί.. Οι σαν και μας...που παιζουμε στα σπουργίτια και στους τρουλιτες.. :p

Αυτεσ τησ μερεσ διαπραγματευωμαι και εγω μια τέτοια γρια με δυο κανεσ μια απλη και μια μαγκνουμ με εξωτερικά τσοκ την εχει φιλο μου και θελει να την πουλήσει αυτο το οπλο το λατρευω.αυτεσ η γριεσ τη μασ κανουν μασ εχουν πάρει τα μυαλα.sarcastic.
Ασε ρε Λιακο με τα παλιοντουφεκα!!
Ειναι αρχαια πια!Δεν ειναι καλα!
Στειλτη εδω, να τον απαλλαξω τον ανθρωπο!Παρτε κανα καινουριο......yel.

Status
Not open for further replies.
Back