Μήπως τα νεα ζηλεβουν τησ γριεσ μηποσ λεοΑσε ρε Λιακο με τα παλιοντουφεκα!!
Ειναι αρχαια πια!Δεν ειναι καλα!
Στειλτη εδω, να τον απαλλαξω τον ανθρωπο!Παρτε κανα καινουριο.....![]()

Μήπως τα νεα ζηλεβουν τησ γριεσ μηποσ λεοΑσε ρε Λιακο με τα παλιοντουφεκα!!
Ειναι αρχαια πια!Δεν ειναι καλα!
Στειλτη εδω, να τον απαλλαξω τον ανθρωπο!Παρτε κανα καινουριο.....![]()
μια που λες για πιτες το μαμημενο το τυροκουλουρο που επιασα μετα ηταν ολα τα λεφταMεγα πιταρακι σημερα. Ζητημα αν ειδαμε 20-30 πουλια, ολα ψηλα και περιεργα. Μια βγηκε σωστα, αλλα δεν επεσε. Οταν ειχα αδειασει το οπλο, για να φυγω, διαλεξαν κλασσικα να περασουν μερικες βολικα. Αυριο παλι
Σου τόχω ξαναπεί ότι φεύγεις νωρίς από το καρτέρι !!! .smashfrak.Mεγα πιταρακι σημερα. Ζητημα αν ειδαμε 20-30 πουλια, ολα ψηλα και περιεργα. Μια βγηκε σωστα, αλλα δεν επεσε. Οταν ειχα αδειασει το οπλο, για να φυγω, διαλεξαν κλασσικα να περασουν μερικες βολικα. Αυριο παλι
Μήπως τα νεα ζηλεβουν τησ γριεσ μηποσ λεο![]()
Οι περισσότεροι που κυνήγησαν τσίχλα κόλλησαν μαζί της..Μολις δεχτηκα προσκληση απο φιλο να παμε απογευματινο για τσιχλες. Καθοτι παντελως ασχετος με το κυνηγι αυτο, να δω τι σκατα θα φαω...![]()
Έχω κάτι 8αρια που είχα για τα τρυγόνια... Βάζω κάννη 18,3 , παίρνω anaconda short & long range και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει...Οι περισσότεροι που κυνήγησαν τσίχλα κόλλησαν μαζί της..
Σε κόβω να αφήσεις τα διασποράς κ να ψάχνεις για τσιχλοφυσιγγα..![]()
Μολις δεχτηκα προσκληση απο φιλο να παμε απογευματινο για τσιχλες. Καθοτι παντελως ασχετος με το κυνηγι αυτο, να δω τι σκατα θα φαω...![]()
Της τσιχλας. λειανισετεςςςςςςΜολις δεχτηκα προσκληση απο φιλο να παμε απογευματινο για τσιχλες. Καθοτι παντελως ασχετος με το κυνηγι αυτο, να δω τι σκατα θα φαω...![]()
Σε βλέπω να κολλάς. Ειδικά αν αρχίσεις και τις πατσαβούριαζεις θα έχεις πολύ μεγάλη ηθική ικανοποίηση. Αύριο πάλι εκεί σε βλέπω! Welcome to the club!.ha ha ha.Έχω κάτι 8αρια που είχα για τα τρυγόνια... Βάζω κάννη 18,3 , παίρνω anaconda short & long range και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει...![]()
πιροσκι χαχαχαΜολις δεχτηκα προσκληση απο φιλο να παμε απογευματινο για τσιχλες. Καθοτι παντελως ασχετος με το κυνηγι αυτο, να δω τι σκατα θα φαω...![]()
Μολις δεχτηκα προσκληση απο φιλο να παμε απογευματινο για τσιχλες. Καθοτι παντελως ασχετος με το κυνηγι αυτο, να δω τι σκατα θα φαω...![]()
Με το καλό Χρησταρα , κάπου πήρε το μάτι μου κάτι OSCAR πράσινα νομίζω στο θέμα ορτύκι αν είναι τα sporting περιμένω εντυπώσεις.Έχω κάτι 8αρια που είχα για τα τρυγόνια... Βάζω κάννη 18,3 , παίρνω anaconda short & long range και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει...![]()
κολλησε απανω το lr και θα κατεβαινουν απ το θεο με τα 8αρια.κι αν ξανακυνηγησεις τιποτ αλλο μετα απ τα πατσαβουριασματα που θα δεις γραψε μου. αυτες οι 18,3 κανουνε κακα πραγματαΈχω κάτι 8αρια που είχα για τα τρυγόνια... Βάζω κάννη 18,3 , παίρνω anaconda short & long range και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει...![]()
Θα πω κι εγω την γνωμη μου καθοτι περασε απ τα χερια μου μια 303 με σταθερο ** και 71 καννη. Σαν κατασκευη στιβαροτητα η πιο δεμενη καραμπινα που ειχα, σαν τουφεκιες καλες αλλα οχι κατι το extreme. Καλυτερες απο καποια οπλα που περασαν ξανα απ τα χερια μου αλλα το χω γραψει πολλες φορες τις πιο εντυπωσιακες τουφεκιες τις εχω κανει με την xlr5. Για το 690 ειναι πολυ νωρις ακομα αλλα στα μπασιματα ειδα και με αυτο ωραιες τουφεκιες.Οι καννες τους ειναι φτειαγμενες απο πολυ υψηλοτερης ποιοτητας ατσαλι αποτι ειναι φτειαγμενες οι σημερινες εξου και τα αποτελεσματα. Σε αυτη τη σειρα η Beretta ηταν φτειαγμενη απο χρωμιομολυβδενιουχο χαλυβα υψηλης ποιοτητας, ομοιο με αυτο που ακομη χρησιμοποιει στα ακριβα δικαννα της. Σημερα απλο ατσαλι 4140. Απλα σημερα το μαρκετινγκ ειναι πολυ καλυτερο και φθηνιαρικα υλικα κατασκευης σκεπαζονται απο καποιο τρανταχτο ονομα. Ομως για μια καλη καννη εκτος απο καλη γεωμετρια θελεις και καλο ατσαλι. Και στα πολυ εμπορικα οπλα απλα δεν.