Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα παιδιά... Λίγα πουλιά μπηκαν σήμερα.....ειχε όμως πολλά πιασμένα.. 8.30 σταμάτησε το καραμπινιδι.. Ότι άκουσα δλδ... Ζέστη πολύ..
Απολογισμός 4 πουλάκια.. Εκ τον όποιον μία γερακοτσιχλα... Να πω ότι πρώτη φορά ρίχνω τέτοιο πουλί.. Κατά τα άλλα... Ήταν ωραίο πρωινό.. Καλή συνέχεια στους απανταχού κυνηγούς...

Καλήμερα σε όλους....
Για περπατητό κυνήγι κίχλας σήμερα στην περιοχή της Καβάλας.
Περπάτημα απο 07:30 έως 09:30 μαζί με το συνκυνηγό Λάζαρο.
Πολλά πουλιά, χαμός!Πρέπει να ξεσηκώσαμε καμμιά 200αριά!
Τα περισότερα εκτός βολής, αλλα καταφέραμε να ρίξουμε 14.
Τα 7 μαζί μας στην τσάντα, τα άλλα 7 χαμένα στα πυκνά και στις ρεματιές.
Ο Λάζαρος μετανοιωσε που δεν πήραμε το vizsla μαζί μας!
Πώτη φορά σε τσιχλοκυνήγι και ευχαριστήθηκα τουφεκιές! Πρέπει να έριξα περίπου 40 φυσσίγια.
Υ.Γ.: Χτύπησα μια τσίχλα και επεσε ζωντανη, μόλις την έπιασα και πήγα να της πιέσω το στήθος να ξεψυχησει, μου εφυγε απο τα χέρια!
free image host

Καλήμερα σε όλους....
Πώτη φορά σε τσιχλοκυνήγι και ευχαριστήθηκα τουφεκιές! Πρέπει να έριξα περίπου 40 φυσσίγια.
Υ.Γ.: Χτύπησα μια τσίχλα και επεσε ζωντανη, μόλις την έπιασα και πήγα να της πιέσω το στήθος να ξεψυχησει, μου εφυγε απο τα χέρια!
free image host
Μπράβο Κώστα με το μπαικαλακι σου...well done.
Άσε το Λάζαρο κ κοίτα να βάλεις τον Χρήστο για τα καλά στο τσιχλοκυνηγι...sarcastic..sarcastic.

Καλήμερα σε όλους....
free image host
Μπράβο ρε Κώστα! Μακάρι να είχατε και τον σκύλο μαζί σας... .well done.

Καλήμερα σε όλους....
free image host
Αυτο το οπλο με αυτο το κοντακι. αχ αχ. που το εφτιαξες αν επθτρεπετε συναδερφε;

Μπραβο Νικο,Του καπνισες τα καννούλια .well done.
Τα ιμπεριαλ οκ??Αλλά να μου πεις τι ρωτάω..30γρ ζεστουλα..Θάνατος..
Ειχα 2 με 3 ζωντανα Τασο με 20 βαθμους. θα δω και στο κρυο τι κανουν. παντως ο ρωσος κοντα μακρια το ιδιο τις καιει. ;)

Σηκωθηκα το πρωι με ενα λαιμο χαλια και με διαθεση μετρια με μυτη να τρεχει, ομως δε το βαλα κατω και παρα τον νοτια πηγα θηβα με τον πατερα μου. Η μερα αποδειχθηκε αρκετα καλη ειχε πουλια που επαιζαν μεχρι τις 10:00 ψηλωμενα τα πιο πολλα εκανα 8 και δυστυχως 3 χαμενες. Ενα καρτερι δεξια μπροστα μου πρεπει να κανε τουλαχιστον 15. Ο πατερας εκανε 5.

Ρε παιδια γνωριζει καποιος αν υπαρχουν απαγορεύσεις κυνηγιού στα μεγαρα και περιξ?Ψάχνω στο internet αλλα δεν βρισκω χαρτη η κατι τέλος πάντων.

Μετα απο 10 μερες απουσιας σηκωθηκα σημερα και κατεβηκα στα αμπελια.......λιγα πουλια επαιξαν και ψηλομενα απο τις 7,00 μεχρι 7,45
Αποτελεσμα 3 στο χερι και 3 χαμενα.....hair., εκανα και το τον πρωτο ντουμπλε στον ενα χρονο της κυνηγετικης μου πορειας.victory., το τιμημα ειναι να χασω την πρωτη αφου δεν προλαβα να δω καλα που επεσε.......και εις αλλα με υγεια !!!!

Ρε παιδια γνωριζει καποιος αν υπαρχουν απαγορεύσεις κυνηγιού στα μεγαρα και περιξ?Ψάχνω στο internet αλλα δεν βρισκω χαρτη η κατι τέλος πάντων.
Κωστα δεν εχει απαγορευσεις εκτος απο το ορος Πατερα στο δεξι σου χερι καθως βλεπεις τις κορυφες με κατευθυνση προς Αλεποχωρι ενα κομματι που ειναι καταφυγιο αλλα εκει δυσκολα θα πας για να μπλεξεις ;)

Κωστα δεν εχει απαγορευσεις εκτος απο το ορος Πατερα στο δεξι σου χερι καθως βλεπεις τις κορυφες με κατευθυνση προς Αλεποχωρι ενα κομματι που ειναι καταφυγιο αλλα εκει δυσκολα θα πας για να μπλεξεις ;)
Σε ευχαριστω πολυ κωστα!να σαι καλα

το τιμημα ειναι να χασω την πρωτη αφου δεν προλαβα να δω καλα που επεσε......
Το λάθος που κάνουμε όλοι.Δεν αφήνουμε το πουλί να πέσει κάτω για να δούμε που ακριβώς έσκασε,Αλλά γυρίζουμε την κάννη στο άλλο..Το δεύτερο (αν πέσει)θα το βρούμε..για το πρώτο θέλει λίγο τύχη,εκτός κ αν είναι κοντινή η βολή..

αλο ενα ωμορφω απογευματινο καρτερι τα πουλια μπουλουκια αλα τα περισωτερα ψιλομενααααα,,παντως ευχαριστηθηκαμε τουφεκιδηηηηηηη,,και καμια 15αρια χαμενα σε πουρναρι μιας και στο κλασικομας καρτερι μαζεβανε ελιες και ετσι πηγαμε 200 μετρα παρακατω αλα το μερως σφυχτο και θελης δεν θελης χανης καπια πουλια.yelling..terror.photo upload upload images free.yelling.

Status
Not open for further replies.
Back