Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θυμάμαι στα Θάμνα που είχα πάει 2-3 φορές πάνω από το γηπεδάκι είχε πόλεμο για κάνα μισάωρο. Και αν έριχνε κάνα χιόνι εκεί προς Αλκυώνα θάλασσα μεριά γινόταν της πόπης.

Της τσιχλας. λειανισετεςςςςςς

Σε βλέπω να κολλάς. Ειδικά αν αρχίσεις και τις πατσαβούριαζεις θα έχεις πολύ μεγάλη ηθική ικανοποίηση. Αύριο πάλι εκεί σε βλέπω! Welcome to the club!.ha ha ha.

πιροσκι χαχαχα
.yelling.

Με το καλό Χρησταρα , κάπου πήρε το μάτι μου κάτι OSCAR πράσινα νομίζω στο θέμα ορτύκι αν είναι τα sporting περιμένω εντυπώσεις.

κολλησε απανω το lr και θα κατεβαινουν απ το θεο με τα 8αρια.κι αν ξανακυνηγησεις τιποτ αλλο μετα απ τα πατσαβουριασματα που θα δεις γραψε μου. αυτες οι 18,3 κανουνε κακα πραγματα
.pop.
Τελικά έχει ενδιαφέρον το κυνήγι της τσίχλας. Δεν είναι όμοιο με της πάπιας αλλά κι αυτές κάνουν ωραίο παααφ όταν σκάνε κάτω ;)
upload_2016-11-4_19-45-43.jpeg

Καλησπερα,δευτερη σουπα στο απογευματινο σημερα περασαν καμια δεκαρια πουλια ολα και ολα πηρα τα 4 και ολα αυτα 17,30 με 17,45 στα κεραμεια Χανια,και απο γυρω στα περιξ λιγοστες τουφεκιες,νομιζω οτι αρχιζει το προπο του νοεμβριου μια δυο καμια..pray to God.

Τελικά έχει ενδιαφέρον το κυνήγι της τσίχλας. Δεν είναι όμοιο με της πάπιας αλλά κι αυτές κάνουν ωραίο παααφ όταν σκάνε κάτω ;)
View attachment 779
Βρα αφήστε τον, προπόνηση κάνει για τις βασίλισσες. Μπράβο Χρήστο, εισαι έτοιμος για τις κοπέλες........sarcastic.

View attachment 779
Ωραίος ο Χρήστος!
Αυριο πρωί θα κάνω και γω το πρώτο τσιχλοκυνήγι στην περιοχή της Καβάλας.
Έχω ξεμείνει με μερικά Euromix 31g no7-8, που τα ειχα για τρυγόνια .
Έχω και 1 κουτί Lambro tordo dispersante 32g no8,5 που θεωρείται τσιχλοφύσιγγο.
Για να δούμε πως ειναι και το κυνήγι της κίχλας.... :)
Ες αύριον τα σπουδαία...

Ωραίος ο Χρήστος!
Αυριο πρωί θα κάνω και γω το πρώτο τσιχλοκυνήγι στην περιοχή της Καβάλας.
Έχω ξεμείνει με μερικά Euromix 31g no7-8, που τα ειχα για τρυγόνια .
Έχω και 1 κουτί Lambro tordo dispersante 32g no8,5 που θεωρείται τσιχλοφύσιγγο.
Για να δούμε πως ειναι και το κυνήγι της κίχλας.... :)
Ες αύριον τα σπουδαία...
Δωσε πονο κωστα

.RESPECT..RESPECT. Xρηστο δηλαδη σκεψου να ησουν και προπονημενος στις τσιχλες τι νουμερο θα εκανες. Περιμενουμε βεβαια και τις υπολοιπες λεπτομερειες οπως τσοκ, φυσιγγια, αποστασεις κλπ.
Προβλεπω να τις ροκανισεις φετος και αυτες αργα και σταθερα οπως κανεις και στα ορτυκια.

Ωραιος χρησταρα.well done..well done.
Αυριο παλι ε ε ε ???:)
Μπα Τάσο. Είπαμε έχει ενδιαφέρον αλλά τουλάχιστον ακόμη δεν τρελάθηκα. Άνετα θα ξαναπήγαινα αλλά το Σ/Κ προέχει η βόλτα στο βουνό. :)
.RESPECT..RESPECT. Xρηστο δηλαδη σκεψου να ησουν και προπονημενος στις τσιχλες τι νουμερο θα εκανες. Περιμενουμε βεβαια και τις υπολοιπες λεπτομερειες οπως τσοκ, φυσιγγια, αποστασεις κλπ.
Προβλεπω να τις ροκανισεις φετος και αυτες αργα και σταθερα οπως κανεις και στα ορτυκια.
Παύλε ξεκίνησα πολύ καλά με το long range. Tην πάτησα όταν σουρούπωσε και μου ερχόταν μπροστά μου από το πουθενά γιατί το short range το είχα στο αυτοκίνητο και βαριόμουν να πάω να το πάρω .sarcastic. με αποτέλεσμα να χάσω μερικά πουλιά. Από φυσίγγια έριξα από λίγα που μου είχαν ξεμείνει από τα τρυγόνια πέρυσι και φέτος. Euromix 7-8, maxam 32gr No 8, wolf best 32gr No 8, και HUNTING PERFECTION BEKATSA No 8/9. Από όλα πιο πολύ μου άρεσαν τα τελευταία και τα maxam αν και ακουγόταν η τουφεκιά πολύ "σκληρή".
Από τον χαμό από ριγμένους κάλυκες που γινόταν κάτω στο χώμα, στατιστικά σε πλήθος υπερείχαν τα ΗΙΤ 8 και τα CLUB NOVA.

Και σήμερα σε όλη τη διαδρομή ,πανω στο οδόστρωμα καθως και στις άκρες ,αμέτρητα τσιχλοκότσυφα νεοαφιχθέντα.Ο Ομπάμα κατάφερε την πρώτη του τσίχλα και ειχε πολλές χαμένες ευκαιρίες. .sarcastic.
Πολλά πουλιά παίδες.

Last edited:
σημερα κοιμηθηκα και εχασα τη βολτα.για πειτε οι χανιωτες αν εκανε μπασιμο σημερα

Tι απουσια ειναι αυτη παλι Ευρυπιδη! Σε ειχα για πολυ φανατικο τσιχλοκυνηγο που δεν χανει το κυνηγι του ο κοσμος να χαλασει

Tι απουσια ειναι αυτη παλι Ευρυπιδη! Σε ειχα για πολυ φανατικο τσιχλοκυνηγο που δεν χανει το κυνηγι του ο κοσμος να χαλασει
με νικησε η κουραση σημερα το πρωι παυλο.το απογευμα συνεχιζουμε.τελευταια μερα η τριτη.απο τεταρτη παλι δουλεια και θα γινω παλι κυνηγος του σ/κ

Status
Not open for further replies.
Back