Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Που πήγαν τα πουλιά οεεεεοοο χθεσινό απογευματινό μέχρι τις 5.15 ούτε τσιν μετά πέρασαν καμία δεκαριά πήρα δυο με το ζόρι πολύ ψηλά,μακάρι τα πουλιά να ειναι στα βουνά και να μην φύγουν.εγω πήγα σε χαμηλό πέρασμα ΑΠοκωρονα.
εγω εχθες στον αποκορωνα απογευματινο επαιξα το βιολι.επρεπε να εχω παρει τουλαχιστον 15 πηρα 8 και χαμος απο τσιχλες χαμηλες και ψηλωμενες

ενα ακομη πρωινο με το βικτωρα και μια αλλη γριουλα της δεκαετις του 70 αυτη τη φορα μου χαρισε ωραιες τουφεκιες στα ψηλωμενα πουλακια απο τα οποια 7 εριξα και 6 ηρθαν μαζι μου στο σπιτι.το τσοκ ηταν breda εξωτερικο 2 αστρα.αλλα αυτες οι γριες ρε παιδι μου ειναι λιγο σκληρες στη συμπεριφορα τους απεναντι στις κυριες
Otnhf3Y.jpg
.sarcastic......θα πεις αληθεια....
.sarcastic.

.sarcastic......θα πεις αληθεια....
.sarcastic.
τι εννοεις???.φιλε εβγαλα πολυ μπιχλα απ τις τρυπες της φουλ κανης. για να δουμε σημερα θα παω με την αλλη το απογευμα κανη εννοω γιατι κι απο κει βγηκε πολυ μαυριλα

Last edited:
εγω εχθες στον αποκορωνα απογευματινο επαιξα το βιολι.επρεπε να εχω παρει τουλαχιστον 15 πηρα 8 και χαμος απο τσιχλες χαμηλες και ψηλωμενες
Ευριπίδη κανονισε να πάμε στον αποκορωνα καμιά μέρα.....περιμενω..θα κεράσω τα φυσεκλικια :p

απλα εφτασα 47 χρονων για να μαθω καποια πραματα που αν τα ηξερα 20 χρονια πριν δεν θ αλλαζα τοσα οπλα

Όλοι έτσι είμαστε Ευρυπίδη. Όσο είσαι μικρός επηρεάζεσαι πολύ από την άποψη γνωστών και φίλων. Μετά γίνεσαι πιο αντικειμενικός και ξέρεις τι σου αρέσει και γιατί. Η κάννη του λειοκαννου και η βλητικη της έχει εφευρεθεί προ πολλού. Λεπτομέρειες στην κατασκευή τους και προ πάντων το υλικό κατασκευή τους κάνουν τη διαφορα

Όλοι έτσι είμαστε Ευρυπίδη. Όσο είσαι μικρός επηρεάζεσαι πολύ από την άποψη γνωστών και φίλων. Μετά γίνεσαι πιο αντικειμενικός και ξέρεις τι σου αρέσει και γιατί. Η κάννη του λειοκαννου και η βλητικη της έχει εφευρεθεί προ πολλού. Λεπτομέρειες στην κατασκευή τους και προ πάντων το υλικό κατασκευή τους κάνουν τη διαφορα
Γι αυτο κοντακι..

απλα εφτασα 47 χρονων για να μαθω καποια πραματα που αν τα ηξερα 20 χρονια πριν δεν θ αλλαζα τοσα οπλα
Μεγαλη κουβεντα Ευρι!!
Επιβεβαιωση του "οσο ζω μαθαινω"!
Στην ηλικια σου ηταν φιλος,που μου ειπε το ιδιο,επιστρεφοντας απο τσιχλοκυνηγι.
Την προηγουμενη του εβαλα ενα κοντακι απο την "γρια"πανω στην breda altair που ειχε.Εχουμε τον ιδιο σωματοτυπο.Εκεινη τη μερα εκανε αααλλα πραγματα!Βουρκωσαν τα ματια του...:)
Ομοιως μεγαλη κουβεντα,Παυλο!
Κατι που εχουμε ξαναπει απο 'δω...
Ανακυκλωση ανακαλυψεων και εφευρεσεων με πιο συγχρονα υλικα!;)
Γι αυτο κοντακι..
Εσυ,Νικολα,τα ειπες ΟΛΑ με τρεις λεξεις!!.shake.

Σωστά, απλά υπάρχει και κόσμος που του αρέσουν τα όπλα όχι απαραίτητα να τα κυνηγάει όλα απλά να τα έχει και να τα βγάζει μια στον χρόνο και αν.
Το ιδεατό θα ήταν να είναι όλα στα μέτρα του αλλά.....

θα συμφωνήσω απολυτα με τον evripidis302. Άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση, που δυστυχώς εντός εισαγωγικών πονάει. Αν χρειάσθηκε να φτάσει εκείνος 47 χρονών εγώ χρειάστηκε να φτάσω 55. Γράφω ποιο πάνω ότι πονάει γιατί , εκτός του αποσυντονίζεσαι πλήρως προσπαθώντας να μάθεις εκτός των άλλων την διόφθαλμη σκόπευση, για εμάς εδώ στα μικρά νησιά το να μετακινηθώ στην Αθήνα προκειμένου να μου πάρουν μέτρα στο όπλο καθίσταται απαγορευτικό, πόσο μάλλον όταν στην δύνη την οικονομική που ζούμε όλοι ( όταν αναγκάζεσαι να μην έκδοσης ακόμη και άδεια αρχική άδεια το 1983).

Σωστά, απλά υπάρχει και κόσμος που του αρέσουν τα όπλα όχι απαραίτητα να τα κυνηγάει όλα απλά να τα έχει και να τα βγάζει μια στον χρόνο και αν.
Το ιδεατό θα ήταν να είναι όλα στα μέτρα του αλλά.....
Το οπλο ειναι,πρωτα απ'ολα, χρηστικο εργαλειο.Αν δε σου κανει,το κανεις να σου κανει;)
Εκτος κι αν εισαι συλλεκτης η μεταπρατης!:)

ενα ακομη πρωινο με το βικτωρα και μια αλλη γριουλα της δεκαετις του 70 αυτη τη φορα μου χαρισε ωραιες τουφεκιες στα ψηλωμενα πουλακια απο τα οποια 7 εριξα και 6 ηρθαν μαζι μου στο σπιτι.το τσοκ ηταν breda εξωτερικο 2 αστρα.αλλα αυτες οι γριες ρε παιδι μου ειναι λιγο σκληρες στη συμπεριφορα τους απεναντι στις κυριες
Otnhf3Y.jpg
Αυτεσ τησ μερεσ διαπραγματευωμαι και εγω μια τέτοια γρια με δυο κανεσ μια απλη και μια μαγκνουμ με εξωτερικά τσοκ την εχει φιλο μου και θελει να την πουλήσει αυτο το οπλο το λατρευω.αυτεσ η γριεσ τη μασ κανουν μασ εχουν πάρει τα μυαλα.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back