Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Mεγα πιταρακι σημερα. Ζητημα αν ειδαμε 20-30 πουλια, ολα ψηλα και περιεργα. Μια βγηκε σωστα, αλλα δεν επεσε. Οταν ειχα αδειασει το οπλο, για να φυγω, διαλεξαν κλασσικα να περασουν μερικες βολικα. Αυριο παλι

Mεγα πιταρακι σημερα. Ζητημα αν ειδαμε 20-30 πουλια, ολα ψηλα και περιεργα. Μια βγηκε σωστα, αλλα δεν επεσε. Οταν ειχα αδειασει το οπλο, για να φυγω, διαλεξαν κλασσικα να περασουν μερικες βολικα. Αυριο παλι
μια που λες για πιτες το μαμημενο το τυροκουλουρο που επιασα μετα ηταν ολα τα λεφτα
.yelling.

Σου τόχω ξαναπεί ότι φεύγεις νωρίς από το καρτέρι !!! .smashfrak. .sarcastic.

Μήπως τα νεα ζηλεβουν τησ γριεσ μηποσ λεο.my man..sarcastic.

Οι καννες τους ειναι φτειαγμενες απο πολυ υψηλοτερης ποιοτητας ατσαλι αποτι ειναι φτειαγμενες οι σημερινες εξου και τα αποτελεσματα. Σε αυτη τη σειρα η Beretta ηταν φτειαγμενη απο χρωμιομολυβδενιουχο χαλυβα υψηλης ποιοτητας, ομοιο με αυτο που ακομη χρησιμοποιει στα ακριβα δικαννα της. Σημερα απλο ατσαλι 4140. Απλα σημερα το μαρκετινγκ ειναι πολυ καλυτερο και φθηνιαρικα υλικα κατασκευης σκεπαζονται απο καποιο τρανταχτο ονομα. Ομως για μια καλη καννη εκτος απο καλη γεωμετρια θελεις και καλο ατσαλι. Και στα πολυ εμπορικα οπλα απλα δεν.

Μολις δεχτηκα προσκληση απο φιλο να παμε απογευματινο για τσιχλες. Καθοτι παντελως ασχετος με το κυνηγι αυτο, να δω τι σκατα θα φαω....sarcastic.
Οι περισσότεροι που κυνήγησαν τσίχλα κόλλησαν μαζί της..:)
Σε κόβω να αφήσεις τα διασποράς κ να ψάχνεις για τσιχλοφυσιγγα...terror.

Οι περισσότεροι που κυνήγησαν τσίχλα κόλλησαν μαζί της..:)
Σε κόβω να αφήσεις τα διασποράς κ να ψάχνεις για τσιχλοφυσιγγα...terror.
Έχω κάτι 8αρια που είχα για τα τρυγόνια... Βάζω κάννη 18,3 , παίρνω anaconda short & long range και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει... .sarcastic.

Μολις δεχτηκα προσκληση απο φιλο να παμε απογευματινο για τσιχλες. Καθοτι παντελως ασχετος με το κυνηγι αυτο, να δω τι σκατα θα φαω....sarcastic.

Θυμάμαι στα Θάμνα που είχα πάει 2-3 φορές πάνω από το γηπεδάκι είχε πόλεμο για κάνα μισάωρο. Και αν έριχνε κάνα χιόνι εκεί προς Αλκυώνα θάλασσα μεριά γινόταν της πόπης.

Έχω κάτι 8αρια που είχα για τα τρυγόνια... Βάζω κάννη 18,3 , παίρνω anaconda short & long range και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει... .sarcastic.
Σε βλέπω να κολλάς. Ειδικά αν αρχίσεις και τις πατσαβούριαζεις θα έχεις πολύ μεγάλη ηθική ικανοποίηση. Αύριο πάλι εκεί σε βλέπω! Welcome to the club!.ha ha ha.

Με το καλό Χρησταρα , κάπου πήρε το μάτι μου κάτι OSCAR πράσινα νομίζω στο θέμα ορτύκι αν είναι τα sporting περιμένω εντυπώσεις.

κολλησε απανω το lr και θα κατεβαινουν απ το θεο με τα 8αρια.κι αν ξανακυνηγησεις τιποτ αλλο μετα απ τα πατσαβουριασματα που θα δεις γραψε μου. αυτες οι 18,3 κανουνε κακα πραγματα
.pop.

Οι καννες τους ειναι φτειαγμενες απο πολυ υψηλοτερης ποιοτητας ατσαλι αποτι ειναι φτειαγμενες οι σημερινες εξου και τα αποτελεσματα. Σε αυτη τη σειρα η Beretta ηταν φτειαγμενη απο χρωμιομολυβδενιουχο χαλυβα υψηλης ποιοτητας, ομοιο με αυτο που ακομη χρησιμοποιει στα ακριβα δικαννα της. Σημερα απλο ατσαλι 4140. Απλα σημερα το μαρκετινγκ ειναι πολυ καλυτερο και φθηνιαρικα υλικα κατασκευης σκεπαζονται απο καποιο τρανταχτο ονομα. Ομως για μια καλη καννη εκτος απο καλη γεωμετρια θελεις και καλο ατσαλι. Και στα πολυ εμπορικα οπλα απλα δεν.
Θα πω κι εγω την γνωμη μου καθοτι περασε απ τα χερια μου μια 303 με σταθερο ** και 71 καννη. Σαν κατασκευη στιβαροτητα η πιο δεμενη καραμπινα που ειχα, σαν τουφεκιες καλες αλλα οχι κατι το extreme. Καλυτερες απο καποια οπλα που περασαν ξανα απ τα χερια μου αλλα το χω γραψει πολλες φορες τις πιο εντυπωσιακες τουφεκιες τις εχω κανει με την xlr5. Για το 690 ειναι πολυ νωρις ακομα αλλα στα μπασιματα ειδα και με αυτο ωραιες τουφεκιες.

Καλησπέρα,
ΒΑ Αττική σήμερα σε απογευματινό καρτέρι είδα περίπου 20-25 πουλιά συνολικά, σε διάφορες αποστάσεις, από τις 16.40 μέχρι τις 17.40 περίπου.
Έξι κατέβασα, 5 στο χέρι, την έκτη την άφησα γιατί έπεσε σε ρεματίτσα που είχαν πετάξει σκουπίδια και γυαλιά και φοβήθηκα μην τραυματιστεί το σκυλί.
Το σημερινό βίντεο, στο τέλος 2 μου πήραν το όπλο. Φυσίγγια Imperial 32gr No10, τα οποία τα βρίσκω μάλλον "αργά" αλλά σίγουρα θανατηφόρα, ακόμα και σε μεγάλες αποστάσεις για το νούμερο (35μ+).

Status
Not open for further replies.
Back