BIK
Banned
ερχομαι το πρωιπαιδες η τσιχλαααα που παιζη στο χωραφι που μαζευω της ελιες δεν φανταζεσταιιιι,,,παντως απο πουλια εδω πανω σε εμας γηνεται ο χαμωςςςςςςι

ερχομαι το πρωιπαιδες η τσιχλαααα που παιζη στο χωραφι που μαζευω της ελιες δεν φανταζεσταιιιι,,,παντως απο πουλια εδω πανω σε εμας γηνεται ο χαμωςςςςςςι
Από το στόμα μου το πήρες..Σήμερα το πρωί τα πουλιά μετρημένα στα δάκτυλα..Ακαπνος έφυγα..
Οδεύουμε προς το τέλος των περασματων..Αν κ υπάρχει ακόμα λιγος "χρόνος"..
Μακαρι μακη γιατι ειμαι ακαπνος.Λογω δουλειας δεν πηγα την προηγουμενη βδομαδα που σχεδιαζα ενα κυνηγι στα ΙΕΡΑ χωματα της βοιωτιαςδεν μπορεί κάτι θα εχει πάρε φυσίγγια![]()
Βρε Γιωργη? Υπομονη φιλε....τα καλυτερα ερχονται σε εμας τους Νοτιους...συντομα κιολας! Κρυο να κανει στα πιο βορεια απο μας κι ολα θα παν καλα!!!.cool.Από το στόμα μου το πήρες..
Κοίτα από μπασιμο πιστεύω ότι οδεύουμε προς το τέλος.. Τώρα περιμένουμε τα κρυαΒρε Γιωργη? Υπομονη φιλε....τα καλυτερα ερχονται σε εμας τους Νοτιους...συντομα κιολας! Κρυο να κανει στα πιο βορεια απο μας κι ολα θα παν καλα!!!.cool.
Και γιατι δεν τις τουφεκας να κατηφορισουν και σε μας ρε φιλαρακι;παιδες η τσιχλαααα που παιζη στο χωραφι που μαζευω της ελιες δεν φανταζεσταιιιι,,,παντως απο πουλια εδω πανω σε εμας γηνεται ο χαμωςςςςςςι
δεν θ αλλαζα τοσα οπλα
παρτη με κλεισυα ματια αν μπορεις. αυτες οι γριες κανουν τρελα .pop.στα πουλακιαΑυτεσ τησ μερεσ διαπραγματευωμαι και εγω μια τέτοια γρια με δυο κανεσ μια απλη και μια μαγκνουμ με εξωτερικά τσοκ την εχει φιλο μου και θελει να την πουλήσει αυτο το οπλο το λατρευω.αυτεσ η γριεσ τη μασ κανουν μασ εχουν πάρει τα μυαλα![]()
Αυτοί είναι αριθμοί.. Οι σαν και μας...που παιζουμε στα σπουργίτια και στους τρουλιτες..απογευματινο παλι σημερα με τον μπαρη μου. στο καρτερι που καθομουνα περασανε γυρω στα 8 πουλοα και πηρα τα 4.του φαρδου τοθ κολητου μου περασανε πολλεεεες τσιχλες ομολογουμενως ψηλωμενες απο τις οποιες πηρε 15 και πηρε τις 12
Αρρωστια.το πρωι ειμαστε??
Λυσσα κακιααααααα!το πρωι ειμαστε??
Ασε ρε Λιακο με τα παλιοντουφεκα!!Αυτεσ τησ μερεσ διαπραγματευωμαι και εγω μια τέτοια γρια με δυο κανεσ μια απλη και μια μαγκνουμ με εξωτερικά τσοκ την εχει φιλο μου και θελει να την πουλήσει αυτο το οπλο το λατρευω.αυτεσ η γριεσ τη μασ κανουν μασ εχουν πάρει τα μυαλα![]()
σου ειπα να εισαι καλος μαζι μου και δεν ακους. καλααααααΛυσσα κακιααααααα!![]()
παντος αποκορονας σφηζει ο τοπος.....οριστε ρε κακοι ανθρωποι. με φαγατε. μ εχωσε η γυναικα να κανω αυριο τ απογευμα τα δρομολογια των παιδιων και δεν θα παω πουθενα. αλλα θα σας δειξω εγω
![]()