Ανέβηκε η αράχνη στην μάντρα και της έριξα μια με τον κουβά και κύλισε κάτω.
Τι κερδίζω;![]()
Την αρογαλου
Ανέβηκε η αράχνη στην μάντρα και της έριξα μια με τον κουβά και κύλισε κάτω.
Τι κερδίζω;![]()
Διονύση το λες λόγο ημερομηνιών; Γιατί από ότι βλέπω έχει γυρίσει σε βοριά ο αέρας και ειδικά στην περιοχή του Αιγαίου φαίνονται ιδανικοί οι αέριδες.xm.Από Βδομάδα θα ξεκινήσουν τα πρώτα καλά μπασίματα.
Όποιος μπορεί να βγαίνει καθημερινές νομίζω ότι θα τα πετύχει.
Άμα είναι μαθημένη στο απορτ.....banana.Την αρογαλου
Διονύση το λες λόγο ημερομηνιών; Γιατί από ότι βλέπω έχει γυρίσει σε βοριά ο αέρας και ειδικά στην περιοχή του Αιγαίου φαίνονται ιδανικοί οι αέριδες.xm.
Ολα καλα κ. Γιαννη.συγνωμη ΗL δυο τελευταια μυνηματα πρεπει να πανε κυν.γωνια?
Ναι Θεόφραστε , είναι και οι καιρικές συνθήκες καλές , οπότε ήρθε η ώρα τους.Διονύση το λες λόγο ημερομηνιών; Γιατί από ότι βλέπω έχει γυρίσει σε βοριά ο αέρας και ειδικά στην περιοχή του Αιγαίου φαίνονται ιδανικοί οι αέριδες.xm.
Γιάννη άσε την διαχείριση να κάνει την δουλειά της , ξέρει πολύ καλά τι κάνεισυγνωμη ΗL δυο τελευταια μυνηματα πρεπει να πανε κυν.γωνια?
προσωπικά και για τα μέρη πέριξ της Αττικής, νομίζω η Κυριακή θα είναι μια πρώτη "καλή" μέραΤο θέμα είναι και οι καιρικές συνθήκες από τα μέρη που ξεκινάνε. Κεντρική Ευρώπη από αύριο κατεβαίνει κύμα ψύχους από τη Ρωσία και σταματάνε οι βροχές στα Βαλκάνια που μπορεί να κόβανε τα πουλιά. Το σ/κ θέλω να πιστεύω θα δούμε καλύτερους αριθμούς.
σουλουπιτσα δεν σου ριχνω αδικο οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολοςΝαι Θεόφραστε , είναι και οι καιρικές συνθήκες καλές , οπότε ήρθε η ώρα τους.
Εγω θα είμαι Σμοκοβο σε προγραμματισμένο ταξίδι αναψυχής , οχι για κυνήγι .Σε άλλη περίπτωση δεν το έχανα με τίποτα αυτό το Σ/Κ ούτε και τις επόμενες μέρες
Γιάννη άσε την διαχείριση να κάνει την δουλειά της , ξέρει πολύ καλά τι κάνει![]()
Μακάρι γιατί εκεί γύρω θα τριγυρναμε όλοι. Εγώ που οριακά θα αλλάξω νομο λες να δω από το Σάββατο;προσωπικά και για τα μέρη πέριξ της Αττικής, νομίζω η Κυριακή θα είναι μια πρώτη "καλή" μέρα![]()
Μακάρι γιατί εκεί γύρω θα τριγυρναμε όλοι. Εγώ που οριακά θα αλλάξω νομο λες να δω από το Σάββατο;![]()
σουλουπιτσα δεν σου ριχνω αδικο οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος![]()
Πρόβλεψη.... Την Κυριακή δεν θα βρίσκουμε καρτέρι στο μέρος που θέλουμε να πάμεεπειδή θα πάω και εγώ το Σάββατο, ευκαιρία να αλλάξουμε πληροφορίες......δεν ελπίζω σε πολλά αλλά μου αρέσουν οι εκπλήξεις![]()
Μακάρι γιατί εκεί γύρω θα τριγυρναμε όλοι. Εγώ που οριακά θα αλλάξω νομο λες να δω από το Σάββατο;![]()
Πρόβλεψη.... Την Κυριακή δεν θα βρίσκουμε καρτέρι στο μέρος που θέλουμε να πάμε
Ολο αυτο που περιγραφεις ειναι το ιδανικο για μπεκατσοφασσοτσιχλοπερασμα.Το θέμα είναι και οι καιρικές συνθήκες από τα μέρη που ξεκινάνε. Κεντρική Ευρώπη από αύριο κατεβαίνει κύμα ψύχους από τη Ρωσία και σταματάνε οι βροχές στα Βαλκάνια που μπορεί να κόβανε τα πουλιά. Το σ/κ θέλω να πιστεύω θα δούμε καλύτερους αριθμούς.
Ολο αυτο που περιγραφεις ειναι το ιδανικο για μπεκατσοφασσοτσιχλοπερασμα.
Για να δουμε οι ιδανικες συνθηκες θα συμπεσουν με την καθοδο των πουλιων;
Σωστοςοι κεδροτσιχλες ειναι αυτες που ειναι πιτσιλωτες και ειναι ποιο μεγαλες απο τις κοινες. οι γερακοτσιχλες ειναι οι πολυχρωμες σαν αυτη που εβαλε φωτο ο φιλος ποιο πανω
Τι κατευθυνση ειχαν; μηπως προς Αττικη;Σήμερα το πρωί κεντρική Εύβοια εως τις 0900 γιατι μετα βαρέθηκα να περιμένω είδα περιπου καμια δεκαριά τσίχλες αλλά όλες πολυ ψηλωμένες , αντιστοιχη ημερομηνία αλλες χρονιές έβλεπα πολλα πουλιά..xm.