ειναι νωριςςςςς ακομααααααΣήμερα το πρωί κεντρική Εύβοια εως τις 0900 γιατι μετα βαρέθηκα να περιμένω είδα περιπου καμια δεκαριά τσίχλες αλλά όλες πολυ ψηλωμένες , αντιστοιχη ημερομηνία αλλες χρονιές έβλεπα πολλα πουλιά..xm.
ειναι νωριςςςςς ακομααααααΣήμερα το πρωί κεντρική Εύβοια εως τις 0900 γιατι μετα βαρέθηκα να περιμένω είδα περιπου καμια δεκαριά τσίχλες αλλά όλες πολυ ψηλωμένες , αντιστοιχη ημερομηνία αλλες χρονιές έβλεπα πολλα πουλιά..xm.
σε ωραία και ήσυχη γειτονιάτους κρητικους θα τους φιλοξενισω εγω σπιτι δικομου θα ειναι και κοντα στον μακη τον ΑΕΚτζη Ν.Μακρη. Σοβαρολογωστο σπιτι παμε μονο καλοκαιρι
πέριξ Μαραθώνα τίποτα σήμερα.....πληροφορίες από 2 φίλουςΠαυλο εδώ από Αττική αφαντες σημερα
Εχεις δικιο...εγω ακομη κανω μπανιαΤην Κυριακή πάντως είδα περισσότερες στο ίδιο μέρος , πιστεύω πως θα βοηθούσε η πτώση της θερμοκρασίας που ακόμα δεν την είδαμε.
Μανο και εγω θα παω αυριο πρωτα ο Θεος με μικρες προσδοκιες αλλα πολυ χαρα. Και μονο η παρεα και η αναμονη το 70%.Αυριο θα παω να τις τιμήσω! Αν δεν εχει δεν πειραζει θα πιω τον καφε μου!! Τσιχλακια ερχομαι .shoot.
αν αύριο με παρέα δεν περάσουν μεθαύριο θα πάω μόνος μουΜανο και εγω θα παω αυριο πρωτα ο Θεος με μικρες προσδοκιες αλλα πολυ χαρα. Και μονο η παρεα και η αναμονη το 70%.
Θα ενημερωθεις....αν αύριο με παρέα δεν περάσουν μεθαύριο θα πάω μόνος μου![]()
να μου τα πείς αν θα πάμε παρέα μόνος μου δεν πάω πουθενά μην κοιτάς που λέω και καμιά χοντράδα εγώ χωρίς παρέα έχω δύσπνοιαΘα ενημερωθεις....![]()
Βεβαιως , και θα το ηθελα και θα κανονισουμε μαζι ενα κυνηγακι και βαλε Μακη.να μου τα πείς αν θα πάμε παρέα μόνος μου δεν πάω πουθενά μην κοιτάς που λέω και καμιά χοντράδα εγώ χωρίς παρέα έχω δύσπνοια![]()
θα σου πω την αλλα βδομαδα που θα ειμαι στη δουλεια και τα καρτερια στο βουνο ειναι ακριβως απεναντι μουΜπασιμο βλέπω σήμερα, ή αποθήκη που δουλεύω είναι 2-3 χιλιόμετρα απο τα καρτέρια που πηγαίνω. Έχουν ξεκινήσει το ντουφεκιδι γύρω γύρω και βλέπω να μπαίνουν πουλιά από βόρεια. Από πάνω περνάνε..........ha ha ha.
Ξέρετε τι είναι να θέλεις να φορτώσεις και να ακούς τα τσιν τσιν...........και να θέλεις να αγιασεις........
![]()