Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
εμεις απο κεδροτσιχλες εχουμε και μονιμους πληθυσμούς ολο τον χρονο. ειναι το διπλασιο πουλι τασο σε σχεση με την κοινη πραγματικα τις ευχαριστιεσαι. γερακοτσιχλες μια χρονια τις ειχα πετυχει σε απιστευτα νουμερα εμειναν δυο βδομαδες και μετα εξαφανιστηκαν και ειναι και οι ποιο ομορφες κατα την γνωμη μου.

εμεις απο κεδροτσιχλες εχουμε και μονιμους πληθυσμούς ολο τον χρονο. ειναι το διπλασιο πουλι τασο σε σχεση με την κοινη πραγματικα τις ευχαριστιεσαι. γερακοτσιχλες μια χρονια τις ειχα πετυχει σε απιστευτα νουμερα εμειναν δυο βδομαδες και μετα εξαφανιστηκαν και ειναι και οι ποιο ομορφες κατα την γνωμη μου.
δεν ειναι διπλασιο πουλι η κεδροτσιχλα , αλλα ειναι στο μεγεθος του κοτσυφα περιπου αντε λιγο ποιο μεγαλο

Εγώ την τσαρτσάρα την ξέρω από τους παλιούς(μην γελάσετε:D) ''γαιδουρότσιχλα''.
Και την γκρίζα κεδρότσιχλα.
γιατι ρε φιλαρακι να γελασουμε. ειναι πραματα που δεν τα ξερουμε και καλο ειναι να τα γνωριζουμε. αυτο π. χ δεν το γνωριζα. τωρα το εμαθα

Σε εμασ τιποτα 5 πουλια ειδα μακρια πολυ το προι πολυ κρυο 10βαφμουσ σημερα.1 ντουφεκισα και την εχασα σε μια σφαλια:(
κι αλλη απορια σφαλια τι ειναι αυτο που λεμε εμεις μπουμπουλε δηλαδη πυκνος θαμνος??

Status
Not open for further replies.
Back