Κ τρίτη κ τρίτη καλά θα είναιμια πρόβλεψη σαν τα νούμερα του τζόκερ
από Δευτέρα θα έχουμε κάτι καλό,όχι γιατί θα έχω ρεπό,αλλά κάτι μου λέει ότι όσοι βγούν θα χαρούν αρκετά![]()

Κ τρίτη κ τρίτη καλά θα είναιμια πρόβλεψη σαν τα νούμερα του τζόκερ
από Δευτέρα θα έχουμε κάτι καλό,όχι γιατί θα έχω ρεπό,αλλά κάτι μου λέει ότι όσοι βγούν θα χαρούν αρκετά![]()
μακάρι έχω συνεννοηθεί στην δουλειά κάποιες μέρες που θα είναι πονηρές να πηγαίνω 11.00 και να σχολάω αργότεραΚ τρίτη κ τρίτη καλά θα είναι![]()
Αυτα ειναι. Συναδερφος;μακάρι έχω συνεννοηθεί στην δουλειά κάποιες μέρες που θα είναι πονηρές να πηγαίνω 11.00 και να σχολάω αργότερα![]()
Μια χαρά είναι Μάκη...μακάρι έχω συνεννοηθεί στην δουλειά κάποιες μέρες που θα είναι πονηρές να πηγαίνω 11.00 και να σχολάω αργότερα![]()
Πολυ πονηρος ο νοεμβρης...ειδικα με τον καιρο που εκανε φετοςΜια χαρά είναι Μάκη...
Θυμάμαι παλιά, καμιά δεκαριά μέρες τέλος Οκτώβρη, έχανα πάντα την 1η ώρα στο Λύκειο γιατί δεν μ΄ άφηναν οι κίχλες να φύγω απο το καρτέρι...
Πάντως και 'γω φέτος, έτσι θα κυνηγήσω τα μπασίματα, μιας και δεν μπορώ να λείψω καθόλου απο τη δουλειά, μέχρι και το τέλος Οκτώβρη...
Θα ξεκλέβω που και που κανα 2ωρακι από τη δουλειά το πρωί και ότι γίνει...
Ισως καταφέρω αρχές Νοέμβρη να κάτσω 3-4 μέρες μπας και προλάβω κανα όψιμο μπασίματάκι...
Ίδωμεν...
Κανονικοτατο θα προλαβηςόψιμο μπασίματάκι...
Να δούμε Γρηγόρη...Πολυ πονηρος ο νοεμβρης...ειδικα με τον καιρο που εκανε φετος
Έκανα λάθος παιδιά, ηθελα να το βάλω στη κυνηγετική γωνιά. Πως γίνεται να μεταφερθεί εκεί;Παρέλαβα σήμερα το δεματακι απο τον Γιαννη. Ειχε την ευγενη καλοσύνη, και τον ευχαριστώ γι' αυτό, να μου φτιάξει 4 φυσίγγια διασποράς για το 20αρι με διαφορετικές βυσματωσεις το καθένα. Θα τα δοκιμάσω και ανάλογα το αποτέλεσμα θα κατασταλάξουμε σε ενα. Ειμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα μιας και ο Γιάννης εχει περισιες γνώσεις και πολλή μερακι κάνοντας αυτό που αγαπάει.
Επίσης να ευχαριστήσω και τον Σπύρο μιας που ηταν αυτός που "έσπασε"το παγο.
Παιδιά σας ευχαριστώ.
imageupload
free upload image
Έτοιμος!Έκανα λάθος παιδιά, ηθελα να το βάλω στη κυνηγετική γωνιά. Πως γίνεται να μεταφερθεί εκεί;
Ευχαριστω.Έτοιμος!
πολλές φορές Ανοιξη Καλοκαίρι κλείνω το φυτώριο που εργάζομαι γιατί πηγαίνω αργότερα όταν είναι ανοικτό 12 ώρεςΑυτα ειναι. Συναδερφος;
Ωραίος Μακαρε, χαρά και εργασία αλλά προέχει η χαρά φίλε μου.πολλές φορές Ανοιξη Καλοκαίρι κλείνω το φυτώριο που εργάζομαι γιατί πηγαίνω αργότερα όταν είναι ανοικτό 12 ώρες
έτσι και τον Οκτώβρη θα γίνει το ίδιο για ημέρες με μπασίματα![]()
Γουελ νταν!
You have to quote the messages you answer to see the notification..Ok Mr Jack Daniels? .ha ha ha.
Βλεπω επιασε τοπο το Lower
Kαλημερα φιλε