Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
μακάρι έχω συνεννοηθεί στην δουλειά κάποιες μέρες που θα είναι πονηρές να πηγαίνω 11.00 και να σχολάω αργότερα ;)
Μια χαρά είναι Μάκη...
Θυμάμαι παλιά, καμιά δεκαριά μέρες τέλος Οκτώβρη, έχανα πάντα την 1η ώρα στο Λύκειο γιατί δεν μ΄ άφηναν οι κίχλες να φύγω απο το καρτέρι....sarcastic.
Πάντως και 'γω φέτος, έτσι θα κυνηγήσω τα μπασίματα, μιας και δεν μπορώ να λείψω καθόλου απο τη δουλειά, μέχρι και το τέλος Οκτώβρη...
Θα ξεκλέβω που και που κανα 2ωρακι από τη δουλειά το πρωί και ότι γίνει...
Ισως καταφέρω αρχές Νοέμβρη να κάτσω 3-4 μέρες μπας και προλάβω κανα όψιμο μπασίματάκι...
Ίδωμεν...

Μια χαρά είναι Μάκη...
Θυμάμαι παλιά, καμιά δεκαριά μέρες τέλος Οκτώβρη, έχανα πάντα την 1η ώρα στο Λύκειο γιατί δεν μ΄ άφηναν οι κίχλες να φύγω απο το καρτέρι....sarcastic.
Πάντως και 'γω φέτος, έτσι θα κυνηγήσω τα μπασίματα, μιας και δεν μπορώ να λείψω καθόλου απο τη δουλειά, μέχρι και το τέλος Οκτώβρη...
Θα ξεκλέβω που και που κανα 2ωρακι από τη δουλειά το πρωί και ότι γίνει...
Ισως καταφέρω αρχές Νοέμβρη να κάτσω 3-4 μέρες μπας και προλάβω κανα όψιμο μπασίματάκι...
Ίδωμεν...
Πολυ πονηρος ο νοεμβρης...ειδικα με τον καιρο που εκανε φετος

Πολυ πονηρος ο νοεμβρης...ειδικα με τον καιρο που εκανε φετος
Να δούμε Γρηγόρη...
Πάντως με τις βροχές που έχει κάνει μέχρι τώρα εδώ, έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες προϋποθέσεις να μείνουν κιόλας τα πουλιά...
Γιατί καλά τα μπασίματα, αλλά τι να το κάνεις να καείς στα σμπαρα ένα 10ήμερο και μετά να βλέπεις μια κίχλα κάθε ένα χιλιόμετρο...

Παρέλαβα σήμερα το δεματακι απο τον Γιαννη. Ειχε την ευγενη καλοσύνη, και τον ευχαριστώ γι' αυτό, να μου φτιάξει 4 φυσίγγια διασποράς για το 20αρι με διαφορετικές βυσματωσεις το καθένα. Θα τα δοκιμάσω και ανάλογα το αποτέλεσμα θα κατασταλάξουμε σε ενα. Ειμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα μιας και ο Γιάννης εχει περισιες γνώσεις και πολλή μερακι κάνοντας αυτό που αγαπάει.
Επίσης να ευχαριστήσω και τον Σπύρο μιας που ηταν αυτός που "έσπασε"το παγο.
Παιδιά σας ευχαριστώ. .shake hands.
imageupload
free upload image
Έκανα λάθος παιδιά, ηθελα να το βάλω στη κυνηγετική γωνιά. Πως γίνεται να μεταφερθεί εκεί;

Καλησπερα, φετος τα κουμαρα ειναι φορτωμενα και γινομενα. Τα πιανω και ειναι μαλακα. Ποσες μερες περιπου κρατανε μεχρι να σαπισουν; το λεω γιατι οσο υπάρχουν κουμαρα, τα πουλια δε χρειαζεται να απομακρυνθουν απο τα βατα με τις κουμαριες.. =περηπατητουλι.

Αυτα ειναι. Συναδερφος;
πολλές φορές Ανοιξη Καλοκαίρι κλείνω το φυτώριο που εργάζομαι γιατί πηγαίνω αργότερα όταν είναι ανοικτό 12 ώρες
έτσι και τον Οκτώβρη θα γίνει το ίδιο για ημέρες με μπασίματα ;)

πολλές φορές Ανοιξη Καλοκαίρι κλείνω το φυτώριο που εργάζομαι γιατί πηγαίνω αργότερα όταν είναι ανοικτό 12 ώρες
έτσι και τον Οκτώβρη θα γίνει το ίδιο για ημέρες με μπασίματα ;)
Ωραίος Μακαρε, χαρά και εργασία αλλά προέχει η χαρά φίλε μου.

Καλημέρα , σήμερα εκτός απο τις πιασμένες στα πυκνά που έπαιξαν λίγο το πρωί δεν είδα τίποτα άλλες . Μπαίνανε ομως πολλά μικρο πούλια και σε κάποια δόση με ψάρωσαν 4 αετομάχοι γιατί μακριά τους πέρασα για Βαρβαρότσιχλες!

Status
Not open for further replies.
Back