Ήθελες να πάρεις τα τρια ρε μικρε?
Τωρα που θα σε πάρει ο Αρης στο δούλεμα εγω θα φταίω. ?![]()
Ο βιομηχανος ρε που φτιαχνει τα κρουασαν claysΠοίος είναι ο Άρις? .buy.
Ο βιομηχανος ρε που φτιαχνει τα κρουασαν clays![]()
Τσου ρε Λακη που ηθελες να τις παρεις και τις τρεις... .buy. Δεν ειναι ολα για ολους, μικροι μεγαλοι στο καφενειο... .buy.4 πουλάκια ήταν μαζί πήρα τα 2 και αστόχησα στο 3ο.. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!![]()
στα περασματα η στα μπασιματα? στα μπασιματα συνηθως 2 αστρα στα περασματα αναλογα που περνανε απο 4-3 αστρα. συνηθως το 3 που κανει για ολα. κοντα μακρια. και στις μαυρες το πρωι κυλινδρο οπως και στις βραδυνες. μιλαω για τις δικες μου επιλογεςΛίγη βοήθεια παρακαλώ , τι τσοκ και νούμερο δουλεύετε στα περάσματα ?
Όχι απλά... Έχω ξενερώσει και πρέπει κάπου να το πω..καλα τωρα το πηρες χαμπαρι?? τα τελευταια 4 χρονιε γινεται αυτο
στα περασματα η στα μπασιματα? στα μπασιματα συνηθως 2 αστρα στα περασματα αναλογα που περνανε απο 4-3 αστρα. συνηθως το 3 που κανει για ολα. κοντα μακρια. και στις μαυρες το πρωι κυλινδρο οπως και στις βραδυνες. μιλαω για τις δικες μου επιλογες
απο 7 1/2-8Μπασίματα εχεις δίκιο ! Και νούμερο σκαγιων ;
Ευχαριστωαπο 7 1/2-8
καλησπερα παιδες το τσοκ και τα σκαγια πιστευω για τον καθενα μας ειναι διαφορετικο.δηλ αν εγω σου πω στα μπασιματα δουλευω ασσο και 7σκαγια θα σε βολεψει. ο καθενας εχει το δικο του στυλ γεμιζω δικα μου στα 29,5 γραμμαρια και για εμενα θεριζουν εσενα μπορει να μην σου κανουν ολα σχετικα ειναι
Το νουμερο με βρισκει συμφωνω και η γομωση των 29,5 γρ μου φαινεται πολυ ψαγμενη!καλησπερα παιδες το τσοκ και τα σκαγια πιστευω για τον καθενα μας ειναι διαφορετικο.δηλ αν εγω σου πω στα μπασιματα δουλευω ασσο και 7σκαγια θα σε βολεψει. ο καθενας εχει το δικο του στυλ γεμιζω δικα μου στα 29,5 γραμμαρια και για εμενα θεριζουν εσενα μπορει να μην σου κανουν ολα σχετικα ειναι
Μακη....εισαι πολυ σωστος!μια πρόβλεψη σαν τα νούμερα του τζόκερ
από Δευτέρα θα έχουμε κάτι καλό,όχι γιατί θα έχω ρεπό,αλλά κάτι μου λέει ότι όσοι βγούν θα χαρούν αρκετά![]()
Μπασίματα εχεις δίκιο ! Και νούμερο σκαγιων ;
Ολλοι η κερκυρα στο ποδαρι απο αυριοKαλησπερα απο Κερκυρα, οι βροχες σταματησαν εδω σημερα το μεσημερι και οι βορειαδες που φυσηξαν το απογευμα εχουν διωξει και τα τελευταια συνεφακια. Ξαστερια σπαθι και σχετικα κρυα για την εποχη η κεραντσανα που ελεγε ο πατερας μου και ο παπους μου στην τοπικη διαλεκτο ο τελειος καιρος για μπασιματα. Η μονη ερωτηση που μενει ειναι που εχει κλεισει ο καιρος τα πουλια και αν θα τα δουμε αυριο. Η απαντηση αυριο απο τον κυνηγοτοπο