Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
4 πουλάκια ήταν μαζί πήρα τα 2 και αστόχησα στο 3ο.. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ! .terror.
Τσου ρε Λακη που ηθελες να τις παρεις και τις τρεις... .buy. Δεν ειναι ολα για ολους, μικροι μεγαλοι στο καφενειο... .buy..yelling.
Αυριο λεω να κανω κ εγω μια γρηγορη βολτιτσα...

Λίγη βοήθεια παρακαλώ , τι τσοκ και νούμερο δουλεύετε στα περάσματα ?
στα περασματα η στα μπασιματα? στα μπασιματα συνηθως 2 αστρα στα περασματα αναλογα που περνανε απο 4-3 αστρα. συνηθως το 3 που κανει για ολα. κοντα μακρια. και στις μαυρες το πρωι κυλινδρο οπως και στις βραδυνες. μιλαω για τις δικες μου επιλογες

στα περασματα η στα μπασιματα? στα μπασιματα συνηθως 2 αστρα στα περασματα αναλογα που περνανε απο 4-3 αστρα. συνηθως το 3 που κανει για ολα. κοντα μακρια. και στις μαυρες το πρωι κυλινδρο οπως και στις βραδυνες. μιλαω για τις δικες μου επιλογες

Μπασίματα εχεις δίκιο ! Και νούμερο σκαγιων ;

καλησπερα παιδες το τσοκ και τα σκαγια πιστευω για τον καθενα μας ειναι διαφορετικο.δηλ αν εγω σου πω στα μπασιματα δουλευω ασσο και 7σκαγια θα σε βολεψει. ο καθενας εχει το δικο του στυλ γεμιζω δικα μου στα 29,5 γραμμαρια και για εμενα θεριζουν εσενα μπορει να μην σου κανουν ολα σχετικα ειναι

καλησπερα παιδες το τσοκ και τα σκαγια πιστευω για τον καθενα μας ειναι διαφορετικο.δηλ αν εγω σου πω στα μπασιματα δουλευω ασσο και 7σκαγια θα σε βολεψει. ο καθενας εχει το δικο του στυλ γεμιζω δικα μου στα 29,5 γραμμαρια και για εμενα θεριζουν εσενα μπορει να μην σου κανουν ολα σχετικα ειναι

Όπως μάθει ο καθένας σε ορισμένα πράγματα σίγουρα, απλώς δεν είναι μόνο προτιμήσεις αλλά και επιστήμη. Θέλω να πω ότι τα ίδια φυσίγγια άλλη απόδοση έχουν στα 40 μέτρα με τσοκ 3* και άλλη με 1*. Επίσης, τα 28-30 τα θεωρώ ότι καλύτερα σε μπασίματα!! Αν θες να μας πεις και τη συνταγή σου στο κατάλληλο θέμα μήπως παίρνουμε ιδέες...

Kαλησπερα απο Κερκυρα, οι βροχες σταματησαν εδω σημερα το μεσημερι και οι βορειαδες που φυσηξαν το απογευμα εχουν διωξει και τα τελευταια συνεφακια. Ξαστερια σπαθι και σχετικα κρυα για την εποχη η κεραντσανα που ελεγε ο πατερας μου και ο παπους μου στην τοπικη διαλεκτο ο τελειος καιρος για μπασιματα. Η μονη ερωτηση που μενει ειναι που εχει κλεισει ο καιρος τα πουλια και αν θα τα δουμε αυριο. Η απαντηση αυριο απο τον κυνηγοτοπο

Το νουμερο με βρισκει συμφωνω και η γομωση των 29,5 γρ μου φαινεται πολυ ψαγμενη!

Kαλησπερα απο Κερκυρα, οι βροχες σταματησαν εδω σημερα το μεσημερι και οι βορειαδες που φυσηξαν το απογευμα εχουν διωξει και τα τελευταια συνεφακια. Ξαστερια σπαθι και σχετικα κρυα για την εποχη η κεραντσανα που ελεγε ο πατερας μου και ο παπους μου στην τοπικη διαλεκτο ο τελειος καιρος για μπασιματα. Η μονη ερωτηση που μενει ειναι που εχει κλεισει ο καιρος τα πουλια και αν θα τα δουμε αυριο. Η απαντηση αυριο απο τον κυνηγοτοπο
Ολλοι η κερκυρα στο ποδαρι απο αυριο.pray to God. καλη τύχη στουσ νοτιουσ θα καει το πελεκουδι απο αυριο.asking..hunter.1.hunter.

Status
Not open for further replies.
Back