Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Από Βδομάδα θα ξεκινήσουν τα πρώτα καλά μπασίματα.
Όποιος μπορεί να βγαίνει καθημερινές νομίζω ότι θα τα πετύχει.
Διονύση το λες λόγο ημερομηνιών; Γιατί από ότι βλέπω έχει γυρίσει σε βοριά ο αέρας και ειδικά στην περιοχή του Αιγαίου φαίνονται ιδανικοί οι αέριδες.xm.

Διονύση το λες λόγο ημερομηνιών; Γιατί από ότι βλέπω έχει γυρίσει σε βοριά ο αέρας και ειδικά στην περιοχή του Αιγαίου φαίνονται ιδανικοί οι αέριδες.xm.

νομίζω θέλει μια σχετική διάρκεια ο συγκεκριμένος καιρός για να αρχίσουμε να έχουμε ικανοποιητικές θεάσεις στα Νότια

Ναι Θεόφραστε , είναι και οι καιρικές συνθήκες καλές , οπότε ήρθε η ώρα τους.
Εγω θα είμαι Σμοκοβο σε προγραμματισμένο ταξίδι αναψυχής , οχι για κυνήγι .Σε άλλη περίπτωση δεν το έχανα με τίποτα αυτό το Σ/Κ ούτε και τις επόμενες μέρες
συγνωμη ΗL δυο τελευταια μυνηματα πρεπει να πανε κυν.γωνια?
Γιάννη άσε την διαχείριση να κάνει την δουλειά της , ξέρει πολύ καλά τι κάνει:)

Το θέμα είναι και οι καιρικές συνθήκες από τα μέρη που ξεκινάνε. Κεντρική Ευρώπη από αύριο κατεβαίνει κύμα ψύχους από τη Ρωσία και σταματάνε οι βροχές στα Βαλκάνια που μπορεί να κόβανε τα πουλιά. Το σ/κ θέλω να πιστεύω θα δούμε καλύτερους αριθμούς.

Το θέμα είναι και οι καιρικές συνθήκες από τα μέρη που ξεκινάνε. Κεντρική Ευρώπη από αύριο κατεβαίνει κύμα ψύχους από τη Ρωσία και σταματάνε οι βροχές στα Βαλκάνια που μπορεί να κόβανε τα πουλιά. Το σ/κ θέλω να πιστεύω θα δούμε καλύτερους αριθμούς.
προσωπικά και για τα μέρη πέριξ της Αττικής, νομίζω η Κυριακή θα είναι μια πρώτη "καλή" μέρα :)

Ναι Θεόφραστε , είναι και οι καιρικές συνθήκες καλές , οπότε ήρθε η ώρα τους.
Εγω θα είμαι Σμοκοβο σε προγραμματισμένο ταξίδι αναψυχής , οχι για κυνήγι .Σε άλλη περίπτωση δεν το έχανα με τίποτα αυτό το Σ/Κ ούτε και τις επόμενες μέρες

Γιάννη άσε την διαχείριση να κάνει την δουλειά της , ξέρει πολύ καλά τι κάνει:)
σουλουπιτσα δεν σου ριχνω αδικο οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος:)

Μακάρι γιατί εκεί γύρω θα τριγυρναμε όλοι. Εγώ που οριακά θα αλλάξω νομο λες να δω από το Σάββατο; :p

επειδή θα πάω και εγώ το Σάββατο, ευκαιρία να αλλάξουμε πληροφορίες......δεν ελπίζω σε πολλά αλλά μου αρέσουν οι εκπλήξεις :D:D

Μακάρι γιατί εκεί γύρω θα τριγυρναμε όλοι. Εγώ που οριακά θα αλλάξω νομο λες να δω από το Σάββατο; :p

Πρόβλεψη.... Την Κυριακή δεν θα βρίσκουμε καρτέρι στο μέρος που θέλουμε να πάμε

"έχουσιν γνώσιν οι φύλακες"......... πρώτη φορά είναι που θα είμαστε αξημέρωτα στο καρτέρι ???:D:D:D

Ολο αυτο που περιγραφεις ειναι το ιδανικο για μπεκατσοφασσοτσιχλοπερασμα.
Για να δουμε οι ιδανικες συνθηκες θα συμπεσουν με την καθοδο των πουλιων;

Σήμερα το πρωί κεντρική Εύβοια εως τις 0900 γιατι μετα βαρέθηκα να περιμένω είδα περιπου καμια δεκαριά τσίχλες αλλά όλες πολυ ψηλωμένες , αντιστοιχη ημερομηνία αλλες χρονιές έβλεπα πολλα πουλιά..xm.
Τι κατευθυνση ειχαν; μηπως προς Αττικη;

Status
Not open for further replies.
Back