Ειχαν πρόβλημα τα φυσίγγια 100%Μήπως τα τραυματα ήταν διαμπερή και είχαν μείνει στην αλλη πλευρά της πέτσας ? Το εξαρι στα τριάντα μέτρα ........ είναι εξάρι.Σιγουρα δεν μπορεί ο Νοτιάς να δημιουργήσει τέτοια αποτελέσματα.
Ειχαν πρόβλημα τα φυσίγγια 100%Μήπως τα τραυματα ήταν διαμπερή και είχαν μείνει στην αλλη πλευρά της πέτσας ? Το εξαρι στα τριάντα μέτρα ........ είναι εξάρι.Σιγουρα δεν μπορεί ο Νοτιάς να δημιουργήσει τέτοια αποτελέσματα.
Εκεί κοντά πήγαμε![]()
Εκει ειδα προχθες που περασα, εχει ωραιες βορινες πλεύρες για καμια μπεκατσούλα....χε χε χε.Έτσι! Εγώ είχα πάει χιλιομόδι, είχε πουλιά στα ρέματα, αλλά αν δεν τα ξέρεις, δεν μπορείς να τα κλείσεις για να τους βάλεις χέρι. Μπράβο κύριοι..
Εκεί στα Κλένια έχω τακτοποιήσει μερικές σε περπατητα τσιχλαςΕκει ειδα προχθες που περασα, εχει ωραιες βορινες πλεύρες για καμια μπεκατσούλα....χε χε χε.
Καλημέρα. Πάντα κρατάει μπεκάτσες ψηλά στα Κλενια, αλλά είναι πολύ πυκνό πουρνάρι... Κάποτε εκεί είχε και φοβερά απογευματινά καρτερια τσίχλας, όμως πλέον έχουν πέσει πολύ σε απόδοση.Εκει ειδα προχθες που περασα, εχει ωραιες βορινες πλεύρες για καμια μπεκατσούλα....χε χε χε.
Συμφωνώ. Και η Κλένια και το Χιλιομόδι είχαν τρομερά απογευματινά καρτέρια.Καλημέρα. Πάντα κρατάει μπεκάτσες ψηλά στα Κλενια, αλλά είναι πολύ πυκνό πουρνάρι... Κάποτε εκεί είχε και φοβερά απογευματινά καρτερια τσίχλας, όμως πλέον έχουν πέσει πολύ σε απόδοση.
2 βιτρίνες με γουρουνοπουλα.Προς Φίχτια έχει τίποτα;ξέρει κάποιος;
Παλιά στο Τέξας.Συμφωνώ. Και η Κλένια και το Χιλιομόδι είχαν τρομερά απογευματινά καρτέρια.
Αυτό είναι το καλυτερο2 βιτρίνες με γουρουνοπουλα.
Ρε αφηστε τα καρτερια μου ησυχα.οντως εχουν πεσει πολυ απο το 16.δεν ανεβαινουν πια δυστυχώςΠαλιά στο Τέξας.
Απορία το έχω...μέρη που παλιά πιάσανε πολλά πουλιά, τώρα δεν...τι φταίει? Μήπως εμείς που τα καίμε?Ρε αφηστε τα καρτερια μου ησυχα.οντως εχουν πεσει πολυ απο το 16.δεν ανεβαινουν πια δυστυχώς
Τι κάνετε?Απορία το έχω...μέρη που παλιά πιάσανε πολλά πουλιά, τώρα δεν...τι φταίει? Μήπως εμείς που τα καίμε?
Το ίδιο και εδώ πόστα που έριχνες 1 κουτί για πλάκα πρειν 10 χρόνια τώρα ούτε 10 πουλιά δεν περνάνεΑπορία το έχω...μέρη που παλιά πιάσανε πολλά πουλιά, τώρα δεν...τι φταίει? Μήπως εμείς που τα καίμε?
Τα είπες όλα.ΕξελιξηΠροσαρμόζονται τα θηράματα.
Αλλάζουν συνήθειες για να επιβιώσουν,αλλιώς θα εξαφανιστούν.
Σε λίγα χρόνια,περισσότερο σε θηράματα που τα βρίσκουμε με πλέον με GPS και λοιπά ηλεκτρονικα μαραφετια που παράγουν ήχο,δεν θα τα βρίσκουμε ούτε με drone.
Πιστευω οχι.αν κρινω κ απο τα περπατητα που κανω στα ιδια μερη περιπου δεν εχει τα πουλιά που ειχε καποτε.συνεπως τι να ανεβει στα απογευματινα για κουρνια;Απορία το έχω...μέρη που παλιά πιάσανε πολλά πουλιά, τώρα δεν...τι φταίει? Μήπως εμείς που τα καίμε?
Να ήταν μόνο τα μαραφετια...ο Χάρης όταν κάνει περπατητο μιλώντας Κοζανιτικα μετακομίζουν δέντρα.ηλεκτρονικα μαραφετια που παράγουν ήχο