Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
View attachment 94778

Ίδια παρέα ίδιο περπάτημα 15χιλ βήματα. λίγο λιγότερα πουλάκια αλλά πάλι έγινε το κέφι μας

έκανε πολλά νερά χθες τα χωράφια όλα πλημμυρισμενα

έβγαλα το pose μου cal20 white onyx 71 cm κάνη. Τσοκ σκιτ και 4 , φυσίγγια
free shots 9αρι και μερικά μισοταπα fob 9.5/7.5 mix μέχρι 25 μέτρα ήμουν σκούπα με αυτό το στήσιμο και το χάρηκα.

Η παρέα έριξε diana 32 και Λάμπρο 30 όλα δούλευαν καλά
Ο δεξιά ξέχασε το κεφάλι σπίτι?

Καρτέρι τσίχλας σε 5-6 μέρες πάλι. Είχε αλλά "θηράματα" το απόγευμα...Έμαθα πάντως ότι ακούστηκαν 5-6 τουφεκια σε όλη την περιοχή.....View attachment 94784View attachment 94785
Κανόνισε να σκοντάψεις και να τρυπήσεις καμία πόρτα!

Έφυγαν τα πουλιά αδερφέ. Δεν κρυφτηκαν στα ψηλά και τα ζαβά όπως άλλες χρονιές. Τα τσιν που ακούγαμε μέχρι και μέσα Δεκεμβρίου ήταν οι κυρίες που την έκαναν για άλλες πολιτείες.
Ακριβως ετσι οπως τα λες ειναι. αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω

Προς Τανάγρα τελικά καθώς το πρωί βαριόμουν απίστευτα να κάνω 2 ώρες δρόμο μπας και κάτσει η μέρα της μετακίνησης στη δήμαινα. Πουλιά υπάρχουν για να κάνει κανείς το κέφι του, ωστόσο όχι διάσπαρτα. Όπου είχε μικρούς πευκωνες, μικρες σειρές κυπαρίσσια, πυκνουρες, είχε και ενδιαφέρον. Απο μαυρες μια ακουσα μηδεν ειδα, ακολουθησε σολο περπατημα της υπομονής μπας και σηκωθεί καμιά κουφή απ τη μεριά μου, τελικά κατάφερα 3 και έχασα άλλα τόσα πέναλτι. Το Σάββατο πάλι

Μόνο με περπατητό γίνεται σοβαρή δουλειά αυτή την περίοδο. Ευτυχώς είχα τον κολλητό σήμερα και τις βολέψαμε! Πρώτο σοβαρό περπατητό για φέτος, περί τα 10χλμ. Το πρωί τα δέντρα έσταζαν νερό από την υγρασία. Τα NSI SIPE No 8 έκαναν άριστα τη δουλειά τους. Μετά, που έσπασε λίγο η υγρασία, ανέλαβαν τα Α1. Κυνηγός κανένας σε ακτίνα τουλάχιστον 5χλμ. Ανατολική Κορινθία
P_20250106_120849.jpg
Ένας μερακλής είχε σκορπίσει μερικά φυσίγγια εκεί που πέρασα... P_20250106_120925.jpg

Εχει ξεφυγει η κατασταση πολυ ... Δεν υπαρχει τσιχλα πουθενα σε ολη την ελλαδα
Εχθές μίλησα με τα φιλαράκια από Σέρρες για τις ευχές, έχει πάρα πολλές τσίχλες μου είπαν, στα βουνα, τα οποία παρεπιπτωντος είναι ξεχιονα εκτός τις κορυφες.

Status
Not open for further replies.
Back