Έχει αλλάξει νούμεροκατσε να την παρω τηλεφωνο!!

Έχει αλλάξει νούμεροκατσε να την παρω τηλεφωνο!!
Και κάτι που παρατήρησα στα Navaro 30... Υπάρχουν 2 παρτίδες.Η πρώτη κούτα που άνοιξα ήταν στον ανοιχτόχρωμο πράσινο κάλυκα με χοντρό πλαστικό και χοντρό ρέλι.Η κατασκευή του ήταν άψογη και η συμπεριφορά του στα τσοκ υποδειγματική.Στη δεύτερη κούτα που άνοιξα ο κάλυκας είναι πιο πράσινο σκούρο με πιο ψιλό πλαστικό με τις ιδέες ρυθμίσεις της μηχανής ώστε να φέρνουν τη χάραξη πιο ψηλά στο ρελι.Ειχε μεγαλύτερη συγκέντρωση με αποτέλεσμα να κατέβω ένα τσοκ.Τάσο πάρε με 8,5€ Navaro 30X10.Τιμιο και οικονομικό.
Παντός είσαι ΚΈΝΤΡΟ το δείχνουν τα πουλιάΑπογευματινό καρτέρι έκπληξη πλησίον του McArthur Glenn στα Σπάτα. Λίγες πέρασαν αλλά ήμουν μάλλον σε καλή μέρα. Η Αττική δεν παύει να εκπλήσσει.
Υ.γ. η φωτό μπαίνει γιατί ούτε εγώ θα το πίστευα αν το διάβαζα.
Με Anaconda LR και λίγα έπαθαν.Παντός είσαι ΚΈΝΤΡΟ το δείχνουν τα πουλιά![]()
Και gt 8 28gr να φανταστώΜε Anaconda LR και λίγα έπαθαν.
Έριχνα 32αρια σήμερα, πεσκέσι από έναν φίλο, αλλά το ίδιο αργοπούτανα.Και gt 8 28gr να φανταστώ![]()
Ρε Άλεξ άνοιξε ένα αν μπορείς να μας πεις τι έχουν μέσα τα δικά σ αφού τα έχεις δοκιμάσει και σ αρεσουν και εσένα.Και κάτι που παρατήρησα στα Navaro 30... Υπάρχουν 2 παρτίδες.Η πρώτη κούτα που άνοιξα ήταν στον ανοιχτόχρωμο πράσινο κάλυκα με χοντρό πλαστικό και χοντρό ρέλι.Η κατασκευή του ήταν άψογη και η συμπεριφορά του στα τσοκ υποδειγματική.Στη δεύτερη κούτα που άνοιξα ο κάλυκας είναι πιο πράσινο σκούρο με πιο ψιλό πλαστικό με τις ιδέες ρυθμίσεις της μηχανής ώστε να φέρνουν τη χάραξη πιο ψηλά στο ρελι.Ειχε μεγαλύτερη συγκέντρωση με αποτέλεσμα να κατέβω ένα τσοκ.
Είναι αλήθεια ότι το κανονικό σου όνομα είναι Χάρος και ότι το άλλαξες;Δε μπορεί ακόμα το κταβι να με φτάσει
Εγώ με δυο φυσίγγια 4 πλια
εχω την εντιποση οτι ο ρουμελιωτης ειναι ο μονος σταθερος στα φυσιγγια τουΡουμελιωτης 28αρι νο10 με piston skeet ΘΑΝΑΤΟΣ....
Ρουμελιωτης 28αρι μισοταπο νο9.5 και νο10 στο περπατητο ΣΚΟΥΠΑ.....
Εσυ είσαι σοβαρός άνθρωπος μήπως σε κόλλησε ο άλλος τίποτα να λέτε μαζί τς μακακιεςΕίναι αλήθεια ότι το κανονικό σου όνομα είναι Χάρος και ότι το άλλαξες;
Ξεκίνα να αρθρογραφείς στην Κυνηγεσια καλά το παςΚαι κάτι που παρατήρησα στα Navaro 30... Υπάρχουν 2 παρτίδες.Η πρώτη κούτα που άνοιξα ήταν στον ανοιχτόχρωμο πράσινο κάλυκα με χοντρό πλαστικό και χοντρό ρέλι.Η κατασκευή του ήταν άψογη και η συμπεριφορά του στα τσοκ υποδειγματική.Στη δεύτερη κούτα που άνοιξα ο κάλυκας είναι πιο πράσινο σκούρο με πιο ψιλό πλαστικό με τις ιδέες ρυθμίσεις της μηχανής ώστε να φέρνουν τη χάραξη πιο ψηλά στο ρελι.Ειχε μεγαλύτερη συγκέντρωση με αποτέλεσμα να κατέβω ένα τσοκ.
Είμαστε αδελφές ψυχές.Εσυ είσαι σοβαρός άνθρωπος μήπως σε κόλλησε ο άλλος τίποτα να λέτε μαζί τς μακακιες
Μαζεψουυυ.Ντοκ
Έχω κρατήσει από την πρώτη παρτίδα για να δω.Ποτε δε κρίνω ένα φυσίγγι από τα σωθικά του.Τα ρίχνω στον κυνηγότοπο και βγαζω τα συμπεράσματα μου,μετά πέφτει σφάξιμο.Ρε Άλεξ άνοιξε ένα αν μπορείς να μας πεις τι έχουν μέσα τα δικά σ αφού τα έχεις δοκιμάσει και σ αρεσουν και εσένα.
Σωστός ο παίκτηςΈχω κρατήσει από την πρώτη παρτίδα για να δω.Ποτε δε κρίνω ένα φυσίγγι από τα σωθικά του.Τα ρίχνω στον κυνηγότοπο και βγαζω τα συμπεράσματα μου,μετά πέφτει σφάξιμο.
Κοιτα μη πας σπίτι και σφάξεις κανένα σήμερα και κόψεις κάνα δαχτλο με τα ρακομελα που έριξεςΈχω κρατήσει από την πρώτη παρτίδα για να δω.Ποτε δε κρίνω ένα φυσίγγι από τα σωθικά του.Τα ρίχνω στον κυνηγότοπο και βγαζω τα συμπεράσματα μου,μετά πέφτει σφάξιμο.
Και καλά κάνεις απλά θέλω να δω από περιέργεια την διαφορά που έχουν τα "σκάρτα" με τα καλά.Ειναι αρκετά άτομα εδώ που δεν είναι ικανοποιημένοι και μου φαίνεται περίεργο.Μηπως δεν τους ταιριάζει σκοπευτικά....Έχω κρατήσει από την πρώτη παρτίδα για να δω.Ποτε δε κρίνω ένα φυσίγγι από τα σωθικά του.Τα ρίχνω στον κυνηγότοπο και βγαζω τα συμπεράσματα μου,μετά πέφτει σφάξιμο.
Κοίτα... είναι άλλο να πάει η ντουφεκια σωστά,να μαδησεις,να πέσει ζωντανή κ.τ.λ και άλλο το καθαρό κλαμπανι που το πουλί συνεχίζει αλλά κουφό.Ενα φυσίγγι θα κατηγορηθεί δίκαια αν δεν έχει άμεση καταβολή μόνο.Κανενας δε μπορεί να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα σε 2 φυσίγγια που έχουν 10 μέτρα διάφορα στην αρχική ταχύτητα τους.Αυτες οι διαφορές μπορεί να υπάρχουν ακόμα και στο ίδιο κουτί.Τις περισσότερες φορές κατηγορούμε ένα φυσίγγι ενώ μας λείπουν 3-4 ώρες ύπνος ή σηκώνουμε κεφάλι ασυνείδητα σε κοντινούς στόχους.Και καλά κάνεις απλά θέλω να δω από περιέργεια την διαφορά που έχουν τα "σκάρτα" με τα καλά.Ειναι αρκετά άτομα εδώ που δεν είναι ικανοποιημένοι και μου φαίνεται περίεργο.Μηπως δεν τους ταιριάζει σκοπευτικά....