Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σας γράφω με κάθε ειλικρίνεια για το επερχόμενο Σαββατοκύριακο μην κάνετε καμία βλακεια και έρθετε κατά εδώ. Τέτοιο πράγμα 27 χρόνια που τις κυνηγάω δεν θυμάμαι να έχει συμβεί.......
Παίζει να ρθω Μήτσο για μπεκατσα ομως

Σας γράφω με κάθε ειλικρίνεια για το επερχόμενο Σαββατοκύριακο μην κάνετε καμία βλακεια και έρθετε κατά εδώ. Τέτοιο πράγμα 27 χρόνια που τις κυνηγάω δεν θυμάμαι να έχει συμβεί.......
Εγώ είμαι στα πρόθυρα να πηγαίνω για ψάρεμα...μόνο λίγες μπεκάτσες έχει ολλα τα άλλα εξαφανίστηκαν

απογευματινο καρτερακι με ομιχλη ολη την μερα, λεω θα περασουνε χαμηλα θα πεση .terror. εη εισαι που το λες 3 4 μου περασανε χωρις να της παρω χαμπαριιιιιι και μια τραυματιζμενη πηγε και επασαι στου βοδιου το κερατοοοο:oops: μετα ΝΕΚΡΑΑΑΑΑ:rolleyes:

Ο Τάσος στο έθεσε όπως πρέπει....Από ότι μαθαίνω όπου υπάρχει καμία τους βγάζει την ψυχή. Φίλος μου πήγε χθες και προσπαθούσε να βάλει χέρι σε ένα πουλί επί ώρες Και δεν του έβαλε. Έψαξε και πιο ψηλά, ούτε μυρουδιά. Το μόνο καλό που είπε ότι στους κουμαριαδες είδε μαύρα που πριν μερικές μέρες που είχε πάει δεν υπήρχαν. Αλλά για να κατέβουν αυτά από εκεί θέλει χιόνι και πάγο. Και κάτι τέτοιο για εδώ δεν φαίνεται.

Παιδιά ο Τζιμακος εχει δίκιο,10 χρόνια που είμαι συνέχεια εκεί δεν έχει ξαναγίνει αυτό το χάλι.να αλλάζεις 3 σημεία το πρωί για 5 πουλιά.αυτο που ζούμε δεν υπάρχει.χτες το απόγευμα που είμαστε δίπλα διπλα είναι ζήτημα να ακούστηκαν 10 τουφεκιες σε όλη τη περιφέρεια.εγω 1 τουφεκια 1 τσίχλα.100 τα 100 επιτυχία....παιδιά όχι να μας πάρει και από κάτω.ναχουμε την υγεία μας κ να μπορούμε να ξημερωνομαστε στη φύση κ να απολαμβάνουμε την κάθε ημέρα.
Έτσι Γιάννη, σιγα μην πέσουμε να πεθάνουμε κιόλας επειδή δεν έχει τσίχλες. Την υγεία μας όπως σωστά λες να έχουμε και να μπορούμε να πάμε.

Πάει το "μία - καμία" σύννεφο πλέον στα απογευματινά. Τελείως αφύσικη εικόνα.
Όντος το έθεσες εξερετικα αφύσικη εικόνα .....εγώ πλέω το έχω συνηθίσει...αν βλέπεις να μην περνάνε στον Σάκη και τον Δημήτρη που τέτοια εποχή της Έκαιγαν τι να περιμένουμε οι άλλοι... πιστεύω ότι δεν γυρνάει πλέον ...ασ ελπίσουμε να είναι μόνο κακία χρόνια και όχι μια κανονικότητα που μας έρχεται

Έτσι Γιάννη, σιγα μην πέσουμε να πεθάνουμε κιόλας επειδή δεν έχει τσίχλες. Την υγεία μας όπως σωστά λες να έχουμε και να μπορούμε να πάμε.
Κι αν είμαστε καλά θα πάμε και του χρόνου.
Άσε που έχουμε και Φλεβάρη μπροστά μας. Ποτέ δεν ξέρεις...

Πλάκα κάνω, χωρίς παρεξηγηση...
Θέλω να σου πω ότι και οι ντόπιοι φίλοι μπεκατσαδες ΔΕΝ βγαίνουν η πάνε Πελοπόννησο που έχει πουλιά...
Μακάρι να έρθεις και να βαρέσεις... 👍👍👍

Πλάκα κάνω, χωρίς παρεξηγηση...
Θέλω να σου πω ότι και οι ντόπιοι φίλοι μπεκατσαδες ΔΕΝ βγαίνουν η πάνε Πελοπόννησο που έχει πουλιά...
Μακάρι να έρθεις και να βαρέσεις... 👍👍👍
Το κατάλαβα Τάσο έχουμε και χρωστούμε να στη Πελοπόνησσο με μερικές δασκάλες αλλά λέγαμε με τη τελευταία κακοκαιρία εκεί προς το Πισσώνα στους πευκωνες μήπως κατέβηκαν μερικές

Το κατάλαβα Τάσο έχουμε και χρωστούμε να στη Πελοπόνησσο με μερικές δασκάλες αλλά λέγαμε με τη τελευταία κακοκαιρία εκεί προς το Πισσώνα στους πευκωνες μήπως κατέβηκαν μερικές
Αυτά είναι τα μέρη που πάμε...
Δυστυχώς δεν...

Ούτε για πλάκα! Μια τσίχλα ανά 500 μέτρα σηκώνεις εκεί.Ποσο μάλλον μπεκατσες. Το γουρούνι εκεί μέσα σίγουρο πάντως...

Όπως και να το κάνουμε άλλο ζύγισμα το δίκαννο. Το συγκεκριμένο με 67 πόντους κάνη για μπηχτές είναι ό,τι πρέπει στο σούρουπο 😉
σιγα σιγα θα γυρισετε όλοι εκεί που πρέπει το βλέπω απ' τη παρέα μου μόνο εγώ κυνηγούσα με δίκανο και τώρα έχουν πάρει από ενα

Status
Not open for further replies.
Back