Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μήπως τα τραυματα ήταν διαμπερή και είχαν μείνει στην αλλη πλευρά της πέτσας ? Το εξαρι στα τριάντα μέτρα ........ είναι εξάρι.Σιγουρα δεν μπορεί ο Νοτιάς να δημιουργήσει τέτοια αποτελέσματα.
Ειχαν πρόβλημα τα φυσίγγια 100%

τσιχλονια εχουμε πολλαααα εδω σε εμας παιδες και τα βλεπης να πεζουνε ολη την μερα ;) τωρα στο απογευματινο καρτερακι που της κανω ξεκινανε σιγα σιγαααα να αναιβενουνε για κουρνα απο της 4 ,45,, με μικρα διαληματα τον 5 και 10 λεπτων 3 4 5 6 πουλια μαζιιιι αλα σχετικα ψιλομενες;) και σε διαφωρετικες κατευθινσης πανταααα,,, αφου με εχουνε ΣΑΛΤΑΡΗΗΗΗ.sarcastic. μια παω απο εδω μια απο εκη,,μωλις σουρουπονη τοτε ερχωντε τα f16 εκη της ριχνω κολοοοο,,με εχουνε μαθη και της εχω μαθηηη και περναμε καλαααα.my man.,τωρα αυτην την στιγμη στην καλητερη εισαι για 5 6 πουλια, και στην χειρωτερη για 2 3 και βεβαια ειναι μεσα στο παιχνιδη και μερικα χαμενα οχι βεβαια καθημερινα αλα σκωτομενα σε διπλανα περιφραγμενες ελιες πολεμος χωρις θυματα δεν υπαρχη,,,τελικος της τουφεκιεσμας της κανουμε και τον μεζεμας τον βγαζουμεεεbbq2 πιστευω εαν σφιξη λιγο ο καιρως το εκλλησακι δεν θα πρωλαβενη να κανη κηδιεςςςςς.terror..sarcastic.

Εκεί κοντά πήγαμε 🙂
Έτσι! Εγώ είχα πάει χιλιομόδι, είχε πουλιά στα ρέματα, αλλά αν δεν τα ξέρεις, δεν μπορείς να τα κλείσεις για να τους βάλεις χέρι. Μπράβο κύριοι..
Εκει ειδα προχθες που περασα, εχει ωραιες βορινες πλεύρες για καμια μπεκατσούλα....χε χε χε.

Εκει ειδα προχθες που περασα, εχει ωραιες βορινες πλεύρες για καμια μπεκατσούλα....χε χε χε.
Καλημέρα. Πάντα κρατάει μπεκάτσες ψηλά στα Κλενια, αλλά είναι πολύ πυκνό πουρνάρι... Κάποτε εκεί είχε και φοβερά απογευματινά καρτερια τσίχλας, όμως πλέον έχουν πέσει πολύ σε απόδοση.

Καλημέρα. Πάντα κρατάει μπεκάτσες ψηλά στα Κλενια, αλλά είναι πολύ πυκνό πουρνάρι... Κάποτε εκεί είχε και φοβερά απογευματινά καρτερια τσίχλας, όμως πλέον έχουν πέσει πολύ σε απόδοση.
Συμφωνώ. Και η Κλένια και το Χιλιομόδι είχαν τρομερά απογευματινά καρτέρια.

Προσαρμόζονται τα θηράματα.
Αλλάζουν συνήθειες για να επιβιώσουν,αλλιώς θα εξαφανιστούν.
Σε λίγα χρόνια,περισσότερο σε θηράματα που τα βρίσκουμε με πλέον με GPS και λοιπά ηλεκτρονικα μαραφετια που παράγουν ήχο,δεν θα τα βρίσκουμε ούτε με drone.

Προσαρμόζονται τα θηράματα.
Αλλάζουν συνήθειες για να επιβιώσουν,αλλιώς θα εξαφανιστούν.
Σε λίγα χρόνια,περισσότερο σε θηράματα που τα βρίσκουμε με πλέον με GPS και λοιπά ηλεκτρονικα μαραφετια που παράγουν ήχο,δεν θα τα βρίσκουμε ούτε με drone.
Τα είπες όλα.Εξελιξη

Απορία το έχω...μέρη που παλιά πιάσανε πολλά πουλιά, τώρα δεν...τι φταίει? Μήπως εμείς που τα καίμε?
Πιστευω οχι.αν κρινω κ απο τα περπατητα που κανω στα ιδια μερη περιπου δεν εχει τα πουλιά που ειχε καποτε.συνεπως τι να ανεβει στα απογευματινα για κουρνια;

Επιτέλους ξεκόλλησα από το νούμερο 3 που με είχε στοιχειώσει τον τελευταίο μήνα στα απογευματινά. Προς το παρόν δεν έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Συνάδελφοι στην περιοχή έριξαν μισό κουτί όλοι μαζί, κι εγώ άλλα 6 φυσίγγια. Υγιαίνετε!
P_20250109_180351.jpg

Status
Not open for further replies.
Back