Πολύ φοβάμαι ότι σε 30 + χρόνια θα τραγουδάω δεν λυγανε τα ξεραδια πονάνε τα ρημάδια.....πισω γοριλα!!!
Πολύ φοβάμαι ότι σε 30 + χρόνια θα τραγουδάω δεν λυγανε τα ξεραδια πονάνε τα ρημάδια.....πισω γοριλα!!!
Από μικρό παιδί με πιάνουν και ένας λόγος που στη θάλασσα πάω μέχρι εκεί που πατωνω και κολύμπι παράλληλα με την ακτή.Τοτε...τουλαχιστον κραμπες δεν επρεπε να εχεις....Ψαξτο...κατι αλλο ειναι...
Και παλι περαστικα σου !!
Στα Ρουπάκια έπιασες;Καλημερα απο ορεινη ναυπακτια. Παρα πολυς αερας. Τσιχλες εχω δει καμια 10αρια, άλλες τοσες δεντροτσιχλες και δυο φασσες. Απολογισμος 3 ατομα μεχρι στιγμης, 1 τσιχλα, 2 δεντροτσιχλες και μια φασσα και αναμενομεν!View attachment 58140
Ωραίες και οι γαλάζιες όμως
Θα πάει το στούμπωμα σύννεφο μετά2-3 μπανάνες την εβδομάδα.Οχι παραπάνω γιατί σκαρφαλώνεις σε δέντρα.
Να σε καλα φιλαρακιΩραίες και οι γαλάζιες όμως.
Να τον χαίρεσαι
Ωραίες φωτογραφίες Παντελή.Σήμερα είχε πολύ αέρα και αρκετά πιασμένα σε σύγκριση με τις προηγούμενες μέρες, με πάρα πολύ τύχη και παράδοξη ευστοχία σχεδόν στο 100%, (μόνο μία τουφέκισα και δεν έπεσε) έφτασα διψήφιο νούμερο στο χέρι και 4 χαμένες...
Όλες μέχρι τις εφτάμισυ- οχτώ παρά, μετά δεν μπήκε τίποτα.
Ορεινά της Αττικής.
Και επειδή δεν ανεβάζω πλέον θηράματα...
View attachment 58143
View attachment 58144
View attachment 58145
Άντε και του χρόνου με υγεία και περισσότερες.View attachment 58139Τα πρώτα δυο της χρόνιας καλή αρχή…. Λίγα πουλια έκοψαν 8,30 αλλά πέρναγαν σταδιακα ακόμα περνάνε πολύ ψιλά… είδαμε και φασες ένα κοπάδι μεγαλο
Ναι να πάρεις.... τουλάχιστον να σου περάσει στο κυνήγι ο καημός....Να πάρω άδεια αύριο;;;![]()
Φυσικοθεραπεία άμεσα….Από μικρό παιδί με πιάνουν και ένας λόγος που στη θάλασσα πάω μέχρι εκεί που πατωνω και κολύμπι παράλληλα με την ακτή.
Σήμερα είχε πολύ αέρα και αρκετά πιασμένα σε σύγκριση με τις προηγούμενες μέρες, με πάρα πολύ τύχη και παράδοξη ευστοχία σχεδόν στο 100%, (μόνο μία τουφέκισα και δεν έπεσε) έφτασα διψήφιο νούμερο στο χέρι και 4 χαμένες...
Ορεινά της Αττικής.
View attachment 58143
View attachment 58144
View attachment 58145
ΜΠΡΑΒΟ Παντελή! Και του χρόνου να είσαι καλά, να είσαι μπροστάρηςΣήμερα είχε πολύ αέρα και αρκετά πιασμένα σε σύγκριση με τις προηγούμενες μέρες, με πάρα πολύ τύχη και παράδοξη ευστοχία σχεδόν στο 100%, (μόνο μία τουφέκισα και δεν έπεσε) έφτασα διψήφιο νούμερο στο χέρι και 4 χαμένες...
Ορεινά της Αττικής.
View attachment 58143
View attachment 58144
View attachment 58145
Θα κάνω τις επόμενες 20 μέρες στο βουνό και θα μου περάσουν όλα!χιχιχιχιχι!Φυσικοθεραπεία άμεσα….
Έχω κάνει μπριζόλες μόνο έτσι σε φούρνο κ ήταν φοβερές...οπότε κ τ τσιχλακια θα είναι πεντανόστιμα...Γιώργη δοκίμασε το φίλε! Στιψε λεμόνι και πορτοκάλι και αστες μέσα καμιά ωρίτσα. Μετά αλάτι πιπέρι θυμάρι η ρίγανη και βαλτες στο φούρνο με λίγο λάδι σε μια μικρή γάστρα. Πέρα από το ότι γίνονται λιώμα είναι πεντανοστιμες!
Επίσης κάρβουνο πάλι μαριναρισμενα και πασπαλισε τα με καπνιστή πάπρικα!!! Με τραχανα όπως τα έκανε @PredatoZ ο Χρησταρας ο μερακλής ο μάστερ σεφ δεν τα έχω κάνει αν και μου το έχουν προτείνει και άλλοι.
Αυτή είναι για τον @ΛΑΜΠΗΣ !!