Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κιάτο τώρα, τις ακούω και τις ΒΛΈΠΩ!!!! Καλό μπάσιμο και χαμηλα! Κάποιες τόσο, που ψηλοί πυλώνες τις φωτίζουν και τις βλέπω! Αλλά εμείς... Δουλειά!
Είπαμε το έχουν μάθει το παιχνίδι! Μόνο καθημερινές.... Τις καλημερες μου σε όλους τους συναγωνιστές!!!

Πρέβεζα όλο το βράδυ πέρναγε πολύ τσίχλα, τώρα είμαι κανα τέταρτο στο καρτέρι και συνεχίζουν να περνάν, για να δούμε όταν ξημερώσει τι θα γίνει, εγώ απλά θα τις παρακολουθώ, περιμένω τα γαλάζια μωρά........
βαρα σημερα και τσιχλες ρε και μολις βγει το πρωτο κοπαδι με τα γαλαζια κοψε!ξεκινα λιγο να στρωση το χερι.

Πήγες??? Εδώ βγήκα έξω τώρα και περνάνε τσονια κοπαδιαστα σωρηδόν. Πρώτη μέρα και για αυτά αλλά πολύ αέρα έχει!
Όχι ,έχω από χθες που με πονάει πατούσα- φτέρνα και λίγο πιο ψηλά αστράγαλος μου δίνει σουβλιες.Το πλάκωσα στη αλοιφή και περιμένω αν υπάρχουν καλά νέα ,από αύριο . Αρθριτικά;;

Όχι ,έχω από χθες που με πονάει πατούσα- φτέρνα και λίγο πιο ψηλά αστράγαλος μου δίνει σουβλιες.Το πλάκωσα στη αλοιφή και περιμένω αν υπάρχουν καλά νέα ,από αύριο . Αρθριτικά;;
Περαστικά φίλε!!

Περαστικά Παναγιώτη! Εγώ έφαγα φόλα κυνηγετικά παίδες. Έπιασε δουλειά η σύζυγος και πρέπει να πηγαίνω εγώ τα παιδιά σχολείο τα πρωινά. Κυνήγι μόνο Σαββατοκύριακο peng Καλημέρα λεβεντοπαιδα!

Περαστικά Παναγιώτη
Περαστικά Παναγιώτη! Εγώ έφαγα φόλα κυνηγετικά παίδες. Έπιασε δουλειά η σύζυγος και πρέπει να πηγαίνω εγώ τα παιδιά σχολείο τα πρωινά. Κυνήγι μόνο Σαββατοκύριακο peng Καλημέρα λεβεντοπαιδα!
Καλά είναι και Σαββατοκύριακο αν και έχει περισσότερο κόσμο
Το βασικό είναι να ενισχύεται ο οικογενειακός προϋπολογισμός,έχουν στριμώξει πολύ τα πράγματα....

Περαστικά Παναγιώτη

Καλά είναι και Σαββατοκύριακο αν και έχει περισσότερο κόσμο
Το βασικό είναι να ενισχύεται ο οικογενειακός προϋπολογισμός,έχουν στριμώξει πολύ τα πράγματα....
Αυτό σκέφτομαι για παρηγοριά γιατί μου στοίχισε Γιώργο. Είναι δύσκολες οι εποχές. Της άλλαξα όνομα στο κινητό, Μπομπολακενα από εδώ και πέρα! Αχαχαχαχαχα

Περαστικά φίλε!!
Σας ευχαριστώ φίλοι αυτά μάλλον είναι της ηλικίας και όλες οι κλειδώσεις πονάνε ιδίως οι αντίχειρες.Και τα πολύωρα περπατητα που γίνονταν τις προηγούμενες χρονιές με αλοιφές, παυσίπονα και κράμπες,αλλά δεν το βάζουμε κάτω .

Σας ευχαριστώ φίλοι αυτά μάλλον είναι της ηλικίας και όλες οι κλειδώσεις πονάνε ιδίως οι αντίχειρες.Και τα πολύωρα περπατητα που γίνονταν τις προηγούμενες χρονιές με αλοιφές, παυσίπονα και κράμπες,αλλά δεν το βάζουμε κάτω .
Γενικά τις αρθρώσεις και τους τένοντες τα βοηθά πολύ η γλυκοζαμινη τα Ω3 και η βιταμίνη C. Κάνε μια ερώτηση στον φαρμακοποιό σου.

Status
Not open for further replies.
Back