Λιάκο Mb32 έριξα 2000 1,65 Χ 32 Ηλιόπουλος 22 57,00 νούμερο 8,5 και μερικά Csb-5 που μου είχαν μείνει Uee 1,45 X 30 με Aquila 24 αν θυμάμαι καλά. Και τα δύο ήταν φοβερά.Καλή η μαξους εεεε!!!! Για πες σεταπ να δουμε αν τεριαζουμε!!
Λιάκο Mb32 έριξα 2000 1,65 Χ 32 Ηλιόπουλος 22 57,00 νούμερο 8,5 και μερικά Csb-5 που μου είχαν μείνει Uee 1,45 X 30 με Aquila 24 αν θυμάμαι καλά. Και τα δύο ήταν φοβερά.Καλή η μαξους εεεε!!!! Για πες σεταπ να δουμε αν τεριαζουμε!!
Γιώργη δοκίμασε το φίλε! Στιψε λεμόνι και πορτοκάλι και αστες μέσα καμιά ωρίτσα. Μετά αλάτι πιπέρι θυμάρι η ρίγανη και βαλτες στο φούρνο με λίγο λάδι σε μια μικρή γάστρα. Πέρα από το ότι γίνονται λιώμα είναι πεντανοστιμες!Γκουρμεδιαρη μου εσύ....βάλε κ χυμό φραγκοστάφυλο....
Αν μπορείς να πας. Καθάρισε ο καιρός τελείως από το μεσημερι και μετά.Πέντε και έξι μποφόρ δεν ξέρω αν αξίζει να βγούμε αύριο και τη Τρίτη.
Με όλους τους τρόπους τα έχω φάει εκτός από τηγάνι ποτέ.Σε αυτά που έχω κατασταλάξει είναι πρώτα στιφάδο στην χύτρα που μπορεί να τα φάει μέχρι και φαφούτης.Μετά βραστά με τραχανά,στον φούρνο με λαδόκολλα ή χωρίς με πατάτες,κρεμμύδι,σκόρδο,τυράκι,πιπεριές,ντομάτες και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σου και η φαντασία σου!!!Γιώργη δοκίμασε το φίλε! Στιψε λεμόνι και πορτοκάλι και αστες μέσα καμιά ωρίτσα. Μετά αλάτι πιπέρι θυμάρι η ρίγανη και βαλτες στο φούρνο με λίγο λάδι σε μια μικρή γάστρα. Πέρα από το ότι γίνονται λιώμα είναι πεντανοστιμες!
Επίσης κάρβουνο πάλι μαριναρισμενα και πασπαλισε τα με καπνιστή πάπρικα!!! Με τραχανα όπως τα έκανε @PredatoZ ο Χρησταρας ο μερακλής ο μάστερ σεφ δεν τα έχω κάνει αν και μου το έχουν προτείνει και άλλοι.
20 με 22 του μήνα βλέπω και εγώ. Μετά θα δούμε. Αν και μακριά δειχνει καλοκαίρι κανονικότατο θερμοκρασιακα.Μπα θα με περιμένουν από τέλος της εβδομάδας που θα μπορώ να βγω πάλι.
Λίγο που μπήκα στο windy το μεσημέρι οι μέρες από Πέμπτη έως Σάββατο (άντε να βάλω και την Κυριακή μέσα γιατί είμαι πλεονέκτης) φαίνονται τρομερά υποσχόμενες για φάσσες τσιχλοειδη.
Κοιτάω μακριά βέβαια, άλλα όλοι έχουμε δικαίωμα στα όνειρα.![]()
Δοκίμασε τες στο τηγάνι αλλά να τις κάνεις όπως ακριβώς κάνεις την χοιρινη τηγανιά.....Με όλους τους τρόπους τα έχω φάει εκτός απο τηγάνι ποτέ.Σε αυτά που έχω κατασταλάξει είναι πρώτα στιφάδο στην χύτρα που μπορεί να τα φάει μέχει και φαφούτης και μετά βραστά με τραχανά και στον φούρνο με λαδόκολλα ή χωρίς με πατάτες,κρεμμύδι,πιπεριές,ντομάτες και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σου και η φαντασία σου!!!
Και εσύ που ξέρεις πως κάνει την χοιρινή τηγανιά;Δοκίμασε τες στο τηγάνι αλλά να τις κάνεις όπως ακριβώς κάνεις την χοιρινη τηγανιά.....
Με όλους τους τρόπους τα έχω φάει εκτός από τηγάνι ποτέ
Δεν ξέρω πως γίνεται η τηγανιά, αλλά κ ετσι "απλά" αν τις πετάξετε μέσα στο λάδι νόστιμες γίνονται....Δοκίμασε τες στο τηγάνι αλλά να τις κάνεις όπως ακριβώς κάνεις την χοιρινη τηγανιά.....
Χρυσοχερης κ νοικοκυροπαιδο ο λεβέντης μας..ο Χρησταρας ο μερακλής ο μάστερ σεφ
Βάλε στο τηγάνι αρκετό λάδι... Ρίξε στις τσίχλες αλάτι κ πιπέρι κ μετά πέρασε τες από ένα μπολ με 2/3 αλεύρι κ ένα τρίτο φρυγανιά τριμμένη χωρίς κάτι άλλο... Τηγάνισε τες μέχρι να πάρουν χρώμα καλό από έξω... Πιες κ ένα ποτήρι κρασί για μένα...Με όλους τους τρόπους τα έχω φάει εκτός από τηγάνι ποτέ.
Τ' απογεματάκι θα ματαπάω, όχι τόσο για τσίχλες, εφόσον δεν υπάρχουν αρκετές, αλλά και με κάνα χοντρόσκαγο μαζί, μπας και περάσει καμιά φασσούλα (μόνο περασματιάρες, δεν ντοπιάζουν ποτέ εκεί), διότι αυτές περνάνε και τ' απογέματα, ανεξάρτητα με το αν πέρασαν ή όχι και το πρωί της ίδιας ημέρας... Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, μού 'χει δώσει εκείνο το μέρος απογεματινές, μπασιματιάρες φασσούλες...
Πάρε ενδεικτικά κάποιες, που τις έχω ξανανεβάσει.Έχω και άλλες με άλλους τρόπους!Με όλους τους τρόπους τα έχω φάει εκτός από τηγάνι ποτέ.Σε αυτά που έχω κατασταλάξει είναι πρώτα στιφάδο στην χύτρα που μπορεί να τα φάει μέχρι και φαφούτης.Μετά βραστά με τραχανά,στον φούρνο με λαδόκολλα ή χωρίς με πατάτες,κρεμμύδι,σκόρδο,τυράκι,πιπεριές,ντομάτες και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σου και η φαντασία σου!!!
Τι λες ρε??? Ο Πετρετζικης της κεντρικής Εύβοιας είναι ο φιλος μου ο Χρηστος!!! Και αμα δεν ξέρει να ανοίξει το γιουτουμπ να δει!!!Και εσύ που ξέρεις πως κάνει την χοιρινή τηγανιά;![]()
Ευχαριστώ, θα το έχω υπόψιν!Βάλε στο τηγάνι αρκετό λάδι... Ρίξε στις τσίχλες αλάτι κ πιπέρι κ μετά πέρασε τες από ένα μπολ με 2/3 αλεύρι κ ένα τρίτο φρυγανιά τριμμένη χωρίς κάτι άλλο... Τηγάνισε τες μέχρι να πάρουν χρώμα καλό από έξω... Πιες κ ένα ποτήρι κρασί για μένα...
Πάνω στη κορυφή ο αέρας σε ανακατεύει τα πουλιά περνάνε μέσα στη ρεματιά που είναι πυκνή βλάστηση και λίγα ανοίγματα αν θα έχει πουλιά.Αν μπορείς να πας. Καθάρισε ο καιρός τελείως από το μεσημερι και μετά.
Εγω ειμαι της σαλτσας.θα ορμαγα στο τελευταίο με ψωμακι κ φετουλα ωωωρε μανα μουΠάρε ενδεικτικά κάποιες, που τις έχω ξανανεβάσει.Έχω και άλλες με άλλους τρόπους!View attachment 58107View attachment 58109View attachment 58110View attachment 58111View attachment 58112
Ρε Σάκη λεγε ρε , με θέλεις να έρθω πάνω να τις βάλουμε στη μέση τις ρουφιανες και να τους καψουμε το φτερωτό τους κωλαράκι??? Αφού σε παίζουν οι άτιμες??? Θα φέρω και ένα κατσικι ολόκληρο να τσιμπήσουμε ελαφρά....απογευματινο καρτερακι παιξανε καμια 40αρια πουλια,, στην αρχη ψιλομενααα,,αργωτερα περνουσανε καλα αλα δεν μου βγαινανε πανωμου ολο δεξιαμου και αρηστερα καμια 50αρια μετρα δυο τουφεκιες εκανα η μια εφυγε χωρις ουρααα και μια χαμενη μεσα σε ελιεςςςς,,,και στο τελος παω να τουφεκισω μια καθιστως βασιλικη τουφεκια που λενε και σπαη το σκαμνακι και τρωο τουμπαααα![]()