Αρναουτογλου γ@μιεσαι μαζι με τον τακηΜέχρι τις 30 του μήνα θα έχουμε ακόμα και 30 άρια. Το κωμικό ειναι οτι θα κυνηγάω την άλλη βδομάδα τις φασσες με μαγιό ενώ τον Αύγουστο στα τρυγόνια χόρτασα λάσπη και γαλοτσα.
Αρναουτογλου γ@μιεσαι μαζι με τον τακηΜέχρι τις 30 του μήνα θα έχουμε ακόμα και 30 άρια. Το κωμικό ειναι οτι θα κυνηγάω την άλλη βδομάδα τις φασσες με μαγιό ενώ τον Αύγουστο στα τρυγόνια χόρτασα λάσπη και γαλοτσα.
Περαστικά και γρήγορα στα όρη στα βουνά και παλι!!!Όχι ,έχω από χθες που με πονάει πατούσα- φτέρνα και λίγο πιο ψηλά αστράγαλος μου δίνει σουβλιες.Το πλάκωσα στη αλοιφή και περιμένω αν υπάρχουν καλά νέα ,από αύριο . Αρθριτικά;;
Ο Καιρός στο κεντρικό Αιγαίο δεν εμποδίζει όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.Τωρα μολις ειδα καιρο απο αρναουτογλου και εδωσε τα εξης απο δω και περα,8 μποφορ αυριο,7 την πεμπτη,8 παλι την παρασκευη και μετα γυρναει σε νοτιαδες που θα φτασουν μεχρι και 28 βαθμους σταδιακα,και αυτο μεχρι τις 26 του μηνος και βλεπουμε,πραγματικα ολος ο οκτωμβρης μας εχει παει αιμα!
Σήμερα που είχαν μεγάλο πέρασμα στη Χίο 6 με 7 μποφόρ δεν ειχαν εκεί???Ο Καιρός στο κεντρικό Αιγαίο δεν εμποδίζει όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.
Το είδαμε και σήμερα .
Θα το δούμε και τις επόμενες μέρες..
Θα έχουμε ψυχρή κάθοδο την Πέμπτη Παρασκευή..
Μα για το κεντρικο αιγαιο λεω και εγω,δυτικα και βορεια μπορουν να κυνηγησουν,εμεις εδω αττικοβοιωτια ,ευβοια και νησια μας βαραει αλλυπητα!δεν μπορεις να κυνηγησεις με τοσο αερα!Ο Καιρός στο κεντρικό Αιγαίο δεν εμποδίζει όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.
Το είδαμε και σήμερα .
Να σου καεί η Breda, πούπουλο να μη δεις.....άκου άδεια ο νέος τέτοια εποχή.......Δεν υπάρχει λάθος ρε συ..
Καλά έκανες ..
Το κομμάτι Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο...Ίσως να είναι και το καλύτερο για φέτος .... Μέχρι σήμερα σίγουρα ότι καλύτερο....
Εγώ έχω μέχρι της 30 του μήνα ...![]()
Εγώ μόλις έβαλα Τετάρτη και Παρασκευή!!! Λάθος έκανα για Τετάρτη????
Από Τουρκία μεριά...κάνα καλό καρτέρι ξέρουμε.....Δεν υπάρχει λάθος ρε συ..
Καλά έκανες ..
Το κομμάτι Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο...Ίσως να είναι και το καλύτερο για φέτος .... Μέχρι σήμερα σίγουρα ότι καλύτερο....
Εγώ έχω μέχρι της 30 του μήνα ...![]()
Καταλαβαίνω πως το λες και έχεις ένα δικιο.Μα για το κεντρικο αιγαιο λεω και εγω,δυτικα και βορεια μπορουν να κυνηγησουν,εμεις εδω αττικοβοιωτια ,ευβοια και νησια μας βαραει αλλυπητα!δεν μπορεις να κυνηγησεις με τοσο αερα!
Υπό αυτές τις συνθήκες θα περάσουν από το δυτικό άξονα και ανατολικά κοντά στην Τουρκία , αποφεύγοντας το Αιγαίο. Για αυτό είδανε σήμερα Πρέβεζα, Αγρίνιο και. . . ΧίοΟ Καιρός στο κεντρικό Αιγαίο δεν εμποδίζει όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.
Το είδαμε και σήμερα .
Από το βράδυ έμπαινανΥπό αυτές τις συνθήκες θα περάσουν από το δυτικό άξονα και ανατολικά κοντά στην Τουρκία , αποφεύγοντας το Αιγαίο. Για αυτό είδανε σήμερα Πρέβεζα, Αγρίνιο και. . . Χίο
Εγώ βγήκα έξω και παραλίγο να μου πάρει ο αέρας το τσιγάρο από το στόμα.... Βάρα Λιακο!!! Αύριο θέλουμε φωτογραφικό ρεπορτάζ!!!Βγήκα έξω πρειν λίγο και άκουγα κυχλες να μπενουν … ωραίο πράγμα![]()