Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μέχρι τις 30 του μήνα θα έχουμε ακόμα και 30 άρια. Το κωμικό ειναι οτι θα κυνηγάω την άλλη βδομάδα τις φασσες με μαγιό ενώ τον Αύγουστο στα τρυγόνια χόρτασα λάσπη και γαλοτσα.
Αρναουτογλου γ@μιεσαι μαζι με τον τακη

Όχι ,έχω από χθες που με πονάει πατούσα- φτέρνα και λίγο πιο ψηλά αστράγαλος μου δίνει σουβλιες.Το πλάκωσα στη αλοιφή και περιμένω αν υπάρχουν καλά νέα ,από αύριο . Αρθριτικά;;
Περαστικά και γρήγορα στα όρη στα βουνά και παλι!!!

Τωρα μολις ειδα καιρο απο αρναουτογλου και εδωσε τα εξης απο δω και περα,8 μποφορ αυριο,7 την πεμπτη,8 παλι την παρασκευη και μετα γυρναει σε νοτιαδες που θα φτασουν μεχρι και 28 βαθμους σταδιακα,και αυτο μεχρι τις 26 του μηνος και βλεπουμε,πραγματικα ολος ο οκτωμβρης μας εχει παει αιμα!
Ο Καιρός στο κεντρικό Αιγαίο δεν εμποδίζει όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.
Το είδαμε και σήμερα .
Θα το δούμε και τις επόμενες μέρες..
Θα έχουμε ψυχρή κάθοδο την Πέμπτη Παρασκευή..

Καλησπέρα παιδιά. Αταλάντη σήμερα με τα φιλαράκια μου 5-8 πουλιά ο καθένας. Είχε ένα μικρό μπάσιμο περίπου 1 ώρας αλλά σε πολύ μεγάλα ύψη. Πάντως το κέφι σου το κάνεις. Αύριο πάλι.

Το είδαμε και σήμερα .
Σήμερα που είχαν μεγάλο πέρασμα στη Χίο 6 με 7 μποφόρ δεν ειχαν εκεί???

Το είδαμε και σήμερα .
Μα για το κεντρικο αιγαιο λεω και εγω,δυτικα και βορεια μπορουν να κυνηγησουν,εμεις εδω αττικοβοιωτια ,ευβοια και νησια μας βαραει αλλυπητα!δεν μπορεις να κυνηγησεις με τοσο αερα!

Δεν υπάρχει λάθος ρε συ..
Καλά έκανες ..
Το κομμάτι Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο...Ίσως να είναι και το καλύτερο για φέτος .... Μέχρι σήμερα σίγουρα ότι καλύτερο....

Εγώ έχω μέχρι της 30 του μήνα ...🤣🤣🤣
Να σου καεί η Breda, πούπουλο να μη δεις.....άκου άδεια ο νέος τέτοια εποχή.......

Εγώ μόλις έβαλα Τετάρτη και Παρασκευή!!! Λάθος έκανα για Τετάρτη????
Δεν υπάρχει λάθος ρε συ..
Καλά έκανες ..
Το κομμάτι Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο...Ίσως να είναι και το καλύτερο για φέτος .... Μέχρι σήμερα σίγουρα ότι καλύτερο....

Εγώ έχω μέχρι της 30 του μήνα ...🤣🤣🤣
Από Τουρκία μεριά...κάνα καλό καρτέρι ξέρουμε.....

Εγώ παίδες αυτή την χρονική στιγμή που βρίσκομαι ΑΝΆΜΕΣΑ ΜΥΤΙΛΉΝΗ και Τουρκία περιπολίες με το πολεμικό ναυτικό ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ τόσες τσίχλες που ακούω ούτε στα όνειρα μου..... Φοβερη εμπειρία..... Όσοι έχουν κάνει θάλασσα θα το χουν ζήσει

Μα για το κεντρικο αιγαιο λεω και εγω,δυτικα και βορεια μπορουν να κυνηγησουν,εμεις εδω αττικοβοιωτια ,ευβοια και νησια μας βαραει αλλυπητα!δεν μπορεις να κυνηγησεις με τοσο αερα!
Καταλαβαίνω πως το λες και έχεις ένα δικιο.
Απλα εγώ κοιτάω όλη την χώρα ,και τον καιρό γενικά βόρεια από εμάς..
Δεν γίνεται να αναφέρω εκεί θα είναι καλά εκεί όχι ,γιατί μετά θα γίνει γραφικό ...
Σε εμάς Μεσσηνία δεν έχει περάσει σπίνος ακόμα 2 μερες, όμως τις 2 μέρες αυτές μπήκαν αρκετά πουλιά βόρεια και δυτικά .
Σκεψου να έλεγα παιδιά μην βγείτε δεν θα πετάξει τιπτ.
Είμαστε ένα φόρουμ που διαβάζουν από όλη την χώρα...

Το είδαμε και σήμερα .
Υπό αυτές τις συνθήκες θα περάσουν από το δυτικό άξονα και ανατολικά κοντά στην Τουρκία , αποφεύγοντας το Αιγαίο. Για αυτό είδανε σήμερα Πρέβεζα, Αγρίνιο και. . . Χίο

Έπιασαν πουλιά σήμερα εδώ αρα κατι μπηκε παρα τον αερα.. Άραξα πιο πάνω από τον στάβλο και μετρησα 11 να περνάνε πάνω κάτω. Έριξα μια τουφεκια και η πρώτη απογευματινή είναι γεγονός. Τις προηγούμενες μέρες δεν είχε!20221017_191543.jpg

Υπό αυτές τις συνθήκες θα περάσουν από το δυτικό άξονα και ανατολικά κοντά στην Τουρκία , αποφεύγοντας το Αιγαίο. Για αυτό είδανε σήμερα Πρέβεζα, Αγρίνιο και. . . Χίο
Από το βράδυ έμπαιναν
Και εγώ Αιτωλοακαρνανία είμαι και έγραψα χθές το βράδυ ότι άκουγα τσίχλες πρώτη φορά για φέτος να μπαίνουν νύχτα
Σήμερα επιβεβαιώθηκα κάτι φάνηκε και προς τα εδώ

Βγήκα έξω πρειν λίγο και άκουγα κυχλες να μπενουν … ωραίο πράγμα .terror.
Εγώ βγήκα έξω και παραλίγο να μου πάρει ο αέρας το τσιγάρο από το στόμα.... Βάρα Λιακο!!! Αύριο θέλουμε φωτογραφικό ρεπορτάζ!!!

Status
Not open for further replies.
Back