Τα θέλει ο λοκως σου...Αυτή είναι για τον @ΛΑΜΠΗΣ !!
Τα θέλει ο λοκως σου...Αυτή είναι για τον @ΛΑΜΠΗΣ !!
Εγώ μόλις έβαλα Τετάρτη και Παρασκευή!!! Λάθος έκανα για Τετάρτη????Πέμπτη Παρασκευή..![]()
Δεν υπάρχει λάθος ρε συ..Εγώ μόλις έβαλα Τετάρτη και Παρασκευή!!! Λάθος έκανα για Τετάρτη????
Τεταρτη παμε δυνατααααΕγώ μόλις έβαλα Τετάρτη και Παρασκευή!!! Λάθος έκανα για Τετάρτη????
Την πιστεύω την Τεταρτη, σαν πρώτη ημέρα που κοβει ο αέρας...Εγώ μόλις έβαλα Τετάρτη και Παρασκευή!!! Λάθος έκανα για Τετάρτη????
@tasos hunter ξεχάστηκα φίλε από τις δουλειές και βαριόμουν να το βάλω στην φώτο, γιατί δεν προσπαθώ να τις 《στήνω》.Το όπλο ήταν το baikal izh54!!!
Εγω κυριακη.θα πεσω κουβα;;;;;Δεν υπάρχει λάθος ρε συ..
Καλά έκανες ..
Το κομμάτι Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο...Ίσως να είναι και το καλύτερο για φέτος .... Μέχρι σήμερα σίγουρα ότι καλύτερο....
Εγώ έχω μέχρι της 30 του μήνα ...![]()
Ο ρε μάνα μου, μεχρι την Πέμπτη θα πέσω στα χαπακια. Εχω βαλει άδεια. Τα κατάφερα μετα απο πολλά χρόνια ελεύθερος ιατρούΠέμπτη Παρασκευή..![]()
Μέχρι τις 30 του μήνα θα έχουμε ακόμα και 30 άρια. Το κωμικό ειναι οτι θα κυνηγάω την άλλη βδομάδα τις φασσες με μαγιό ενώ τον Αύγουστο στα τρυγόνια χόρτασα λάσπη και γαλοτσα.Τωρα μολις ειδα καιρο απο αρναουτογλου και εδωσε τα εξης απο δω και περα,8 μποφορ αυριο,7 την πεμπτη,8 παλι την παρασκευη και μετα γυρναει σε νοτιαδες που θα φτασουν μεχρι και 28 βαθμους σταδιακα,και αυτο μεχρι τις 26 του μηνος και βλεπουμε,πραγματικα ολος ο οκτωμβρης μας εχει παει αιμα!
...πρέπει να βρούμε νύφη, καλά τα λέει ο Τάσος(@tasos hunter)!Πάρε ενδεικτικά κάποιες, που τις έχω ξανανεβάσει.Έχω και άλλες με άλλους τρόπους!View attachment 58107View attachment 58109View attachment 58110View attachment 58111View attachment 58112