Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγώ μόλις έβαλα Τετάρτη και Παρασκευή!!! Λάθος έκανα για Τετάρτη????
Δεν υπάρχει λάθος ρε συ..
Καλά έκανες ..
Το κομμάτι Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο...Ίσως να είναι και το καλύτερο για φέτος .... Μέχρι σήμερα σίγουρα ότι καλύτερο....

Εγώ έχω μέχρι της 30 του μήνα ...🤣🤣🤣

Δεν υπάρχει λάθος ρε συ..
Καλά έκανες ..
Το κομμάτι Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο...Ίσως να είναι και το καλύτερο για φέτος .... Μέχρι σήμερα σίγουρα ότι καλύτερο....

Εγώ έχω μέχρι της 30 του μήνα ...🤣🤣🤣
Εγω κυριακη.θα πεσω κουβα;;;;;

Τωρα μολις ειδα καιρο απο αρναουτογλου και εδωσε τα εξης απο δω και περα,8 μποφορ αυριο,7 την πεμπτη,8 παλι την παρασκευη και μετα γυρναει σε νοτιαδες που θα φτασουν μεχρι και 28 βαθμους σταδιακα,και αυτο μεχρι τις 26 του μηνος και βλεπουμε,πραγματικα ολος ο οκτωμβρης μας εχει παει αιμα!

Τωρα μολις ειδα καιρο απο αρναουτογλου και εδωσε τα εξης απο δω και περα,8 μποφορ αυριο,7 την πεμπτη,8 παλι την παρασκευη και μετα γυρναει σε νοτιαδες που θα φτασουν μεχρι και 28 βαθμους σταδιακα,και αυτο μεχρι τις 26 του μηνος και βλεπουμε,πραγματικα ολος ο οκτωμβρης μας εχει παει αιμα!
Μέχρι τις 30 του μήνα θα έχουμε ακόμα και 30 άρια. Το κωμικό ειναι οτι θα κυνηγάω την άλλη βδομάδα τις φασσες με μαγιό ενώ τον Αύγουστο στα τρυγόνια χόρτασα λάσπη και γαλοτσα.

Status
Not open for further replies.
Back