Καλυτερα...Δεν ηξεραν τι παει να πει ξυρακι.Χάθηκαν κ οι βοσκοπουλες ρε γαμωτο όπως τα παλια τα χρόνια....
Ολομαλλες απο την κορυφη μεχρι τις φτερνες.
Καλυτερα...Δεν ηξεραν τι παει να πει ξυρακι.Χάθηκαν κ οι βοσκοπουλες ρε γαμωτο όπως τα παλια τα χρόνια....
Δηλαδή Άλεξ, δεν είναι σαν τις βοσκοπούλες που βλέπουμε ενίοτε σε "βουκολικές" αισθησιακές ταινιούλες...??? Με όλο τους το κορμάκι πεντακάθαρο, στιλπνό και λαμπερό, σαν από πορσελάνη στο χρώμα του δέρματος...??? Ωχ, τι κρίμα βρε γαμώτη...!!!Καλυτερα...Δεν ηξεραν τι παει να πει ξυρακι.
Ολομαλλες απο την κορυφη μεχρι τις φτερνες.
"...Μια βοσκοπούλ' αγάπησα, μια ζηλεμένη κόρη..." www.youtube.com/watch?v=LFZNSKtqpWsΧάθηκαν κ οι βοσκοπουλες ρε γαμωτο όπως τα παλια τα χρόνια....
Δυστυχως οχι Νικολαε.Η σκληρη πραγματικοτητα ειναιΔηλαδή Άλεξ, δεν είναι σαν τις βοσκοπούλες που βλέπουμε ενίοτε σε "βουκολικές" αισθησιακές ταινιούλες...??? Με όλο τους το κορμάκι πεντακάθαρο, στιλπνό και λαμπερό, σαν από πορσελάνη στο χρώμα τους δέρματος...??? Ωχ, τι κρίμα βρε γαμώτη...!!!
Οι καλύτερες βοσκοπούλες είναι από την Σλοβακία.!"...Μια βοσκοπούλ' αγάπησα, μια ζηλεμένη κόρη..." www.youtube.com/watch?v=LFZNSKtqpWs
Το νοημα της φωτογραφιας το επιασες αδελφε?Γιατί παραπληροφορείς τον κόσμο ρε ;View attachment 21835
Άσε ρε Κώστα Πρέκα.χαχαΠάντως εγώ μια που ξέρω αν είναι αξυριστη τον κόβω στεγνα! Αλλά και αξυριστη να είναι θα εκανα την καρδιά μου πετρα. Την ξανθιά τύπισσα , γύρω στα 35 την έκανα , την συναντουσαμε με καμιά 50άρια πρόβατα πρόπερσι το καλοκαίρι που πηγαίναμε για ψάρεμα με τον ξάδερφο! Αθλητικό κολάν , παπουτσακι converse , μπλουζάκι με την κοιλιά έξω και κινητό με ακουστικά στα αφτια και γκλιτσα!!!! Σουρεαλ εικόνα αλλά πέρα για πέρα αληθινη! Και προβατιλα να μύριζε παλι την καρδιά μου πετρα θα εκανα λεμε! Δυστυχως την επόμενη χρονιά δεν την είδαμε ξανα!
Τι καλά που θα ήταν να ήταν από μένα όλα αυτά!!!! Να σαι σίγουρος θα ανέβαζα και βιντεάκι να κάνω τον Ταρζάν απ' την χαρά μ!!!!Σίγουρα δεν ήτανε από εσένα Θοδωράκη...??? Φρεσκότατα, αχνιστά, χτεσινά, προχτεσινά κιόλας...??? Χμμμμμ...
Άντε βρε! Βγάλ' το από τα μέσα σου να ξαλαφρώσεις...!!!![]()
Καλό θα ήταν να βρεθεί μια λύση με αυτό το θέμα γιατί απ' όσο ξέρω δεν ανακυκλόνωνται κιόλας. Αλλά που να βρεις άκρη....είπαμε οι Κλειδοκράτορες της Ομοσπονδίας μας είναι για τον πέοντα!!!Αυτό με τούς άδειους κάλυκες όντως δεν είναι και το καλύτερο θέαμα. ..Δεν ξέρω εάν γίνεται όπως αυτό που μαζεύουμε καπάκια από μπουκάλια και ανταλλάσσονται με καροτσάκι αναπηρίας γίνεται κάτι ανάλογο.
για μεσσηνια μιλας τωρα ετσι?Χθες και σήμερα το απόγευμα φάνηκαν κάποια πουλιά επιτέλους .
Ενώ τις προηγούμενες μέρες περνάγανε 17:30 και μετά και αυτές ένα με το χώμα
2 μέρες τώρα ξεκινάνε πολύ νωρίτερα 16:30 σχεδόν και αυτές αρκετά ψηλωμενες....
Σε καμία περίπτωση κοντά στα στάνταρ της περιοχής ,αλλά ούτε και το χαλι που είχαμε μέχρι τώρα ....
ουτε κοκκινολαιμια δεν ακουμε εμεις εδω ,οχι τσιν!Ακούστηκαν διάσπαρτα τσιν 5:30 σήμερα. Λέει νέο κρυο απο τις 26-27. Για να δουμε!
Ρε Νικόλα τι ασύλληπτη περιγραφή είναι αυτή!! Μιλάμε, καλύτερα να σε ακούει κάποιος από το να βλέπει τις ταινίες, στις οποίες αναφέρεσαι!!!Με όλο τους το κορμάκι πεντακάθαρο, στιλπνό και λαμπερό, σαν από πορσελάνη στο χρώμα του δέρματος