Πολύ φρέσκους τους βλέπω...View attachment 21823Μετα απορούμε για μας γ@μ@νε.....λίγο ντροπή ρε παιδιά δε βλάπτει!!!

Πολύ φρέσκους τους βλέπω...View attachment 21823Μετα απορούμε για μας γ@μ@νε.....λίγο ντροπή ρε παιδιά δε βλάπτει!!!
Που βρήκες τοσες τσίχλες ρε μεγάλε!!!!!View attachment 21823Μετα απορούμε για μας γ@μ@νε.....λίγο ντροπή ρε παιδιά δε βλάπτει!!!
Ναι και εμένα αυτό Μ έκανε εντυπωση....θα δείξει!!!Πολύ φρέσκους τους βλέπω...![]()
Χαχαχα μακάρι να ήταν από εμένα....εγώ τ απομεινάρια βρήκα...!!!Που βρήκες τοσες τσίχλες ρε μεγάλε!!!!!
Τάσο ειλικρινά δεν το κάνω για επιβράβευση.....πραγματικά με στεναχωρεί να βλέπω τέτοια πράγματα...νταξει και γω παρατάω κάλυκες στο περπατητο (λόγο καραμπίνας) αλλά στο καρτέρι πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία!!!!Μπράβο Τεό!!
Και επίσης ένα πολυ μεγαλυτερο μπράβο σε όσους τους μαζευουν από μόνοι τους γιατί το ΛΕΕΙ η καρδιά τους χωρίς να επιζητουν κάποια επιβραβευση, είτε είναι μερικά κουτιά φυσίγγια δώρο(όπως έκανε καποιος κσ), είτε τα like στο fb...
Θυμάμαι κάποτε ένας στο fb που φωτογραφισε δυο "αρπαγμενους" κάλυκες κ έγραψε ότι είναι δικοί του από προηγουμενο κυνήγι κ όπως είναι λογικό εισέπραξε κ τα ανάλογα σχόλια κ οχι άδικα...
Τι να πω ρε γαμωτο...
Μπράβο ρε φίλαρακι ξεσκασε και για εμάς αν και επαρχία εσωκλειστοι.Τάσο ειλικρινά δεν το κάνω για επιβράβευση.....πραγματικά με στεναχωρεί να βλέπω τέτοια πράγματα...νταξει και γω παρατάω κάλυκες στο περπατητο (λόγο καραμπίνας) αλλά στο καρτέρι πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία!!!!
Το γνωστό ζευγάρι με το κοπάδι από σκυλιά,που έχει και δύο ωραία σεττερακια μαζί;Ήρθα Καπανδρίτι......βλέπεις την κάθε μ@λακισνενη με κάτι τζιτζιφιογκους να σέρνουν και ένα σκύλο και να τσιριζουν....και εμείς μέσα!!!!
Ξέρω ποιους λες όχι αυτοί δεν εμφανίστηκαν......κάτι αλλά πιτσιρίκια καμία 20 άτομα περάσανε με κάτι μικρά σκυλάκια...ότι να ναι γενικά!!! Τουλάχιστον φχαριστηθηκα μια μιλφαρα που πέρασε κάνοντας τζοκινγκ...κωλαρα λεμεεε!!!!Το γνωστό ζευγάρι με το κοπάδι από σκυλιά,που έχει και δύο ωραία σεττερακια μαζί;
Οι συγκεκριμένοι που τους έχω συναντήσει αρκετές φορές πάντως είναι ευγενέστατοι.
Εγω μετα απο κατι τετοια δεν μπορω να βρω ελατο στα 5 μετρα...μια μιλφαρα που πέρασε κάνοντας τζοκινγκ...κωλαρα λεμεεε!!!!
Για στείλε μια που κάθεσαι και έρχομαι χωρίς όπλο αν είναιΞέρω ποιους λες όχι αυτοί δεν εμφανίστηκαν......κάτι αλλά πιτσιρίκια καμία 20 άτομα περάσανε με κάτι μικρά σκυλάκια...ότι να ναι γενικά!!! Τουλάχιστον φχαριστηθηκα μια μιλφαρα που πέρασε κάνοντας τζοκινγκ...κωλαρα λεμεεε!!!!
Φιλαράκι το καμάκι υπάγεται στην ερασιτεχνική αλιεία...Για στείλε μια που κάθεσαι και έρχομαι χωρίς όπλο αν είναι...
Δεν είναι και στην ρυθμιστική αυτά τα θηράματα.
Καμακι εν κινησει με την γλωσσα γραβατα δεν παιζει...Φιλαράκι το καμάκι υπάγεται στην ερασιτεχνική αλιεία...![]()
εκτός κ κρατάς όπλο..Καμακι εν κινησει με την γλωσσα γραβατα δεν παιζει...
Ο πιο αποτελεσματικος τροπος για να την ριξεις ειναι
η τρικλοποδια,σιγουρα αποτελεσματα![]()
Παλι δεν...Ειναι πρακτικο το θεμα....εκτός κ κρατάς όπλο..
εκεί την ρίχνεις θέλει δεν θέλει...![]()
![]()
Σίγουρα δεν ήτανε από εσένα Θοδωράκη...??? Φρεσκότατα, αχνιστά, χτεσινά, προχτεσινά κιόλας...??? Χμμμμμ...Χαχαχα μακάρι να ήταν από εμένα....εγώ τ απομεινάρια βρήκα...!!!
Τουλάχιστον φχαριστηθηκα μια μιλφαρα που πέρασε κάνοντας τζοκινγκ...κωλαρα λεμεεε!!!!
Χάθηκαν κ οι βοσκοπουλες ρε γαμωτο όπως τα παλια τα χρόνια....Αν βλέπεται και από κανένα ωραίο κωλο πάλι καλά
Εγώ εκπαιδευτικό για μπεκατσα σήμερα τον κωλο ενός τσοπάνη θα έβλεπα αν δεν καθόταν σε μια πέτρα γιατί από μπεκατσες τίποτα