Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εδω ουτε τσικ δεν ακους
Μη το λες.
Απόψε στη δουλειά καθως πήγαινα στην αποθήκη (ώρα 19:20 με 19:15) άκουσα τσικ....ο καιρός αυτός κ τα χιόνια στα ψηλά ίσως κάνει τα πουλιά να μετακινηθούν στα χαμηλά.. ;) ....ελπίζω να μας ανοίξουν το κυνήγι μονάχα.
Ο @Aris ακούει;;;;;;;

Μη το λες.
Απόψε στη δουλειά καθως πήγαινα στην αποθήκη (ώρα 19:20 με 19:15) άκουσα τσικ....ο καιρός αυτός κ τα χιόνια στα ψηλά ίσως κάνει τα πουλιά να μετακινηθούν στα χαμηλά.. ;) ....ελπίζω να μας ανοίξουν το κυνήγι μονάχα.
Ο @Aris ακούει;;;;; έλα φίλε μου;;; εδώ είμαι, τσίχλες;;;;;Αβέρτα!!!!! Ναι πραγματικά έχουν τώρα τρίτη μέρα που τα πουλιά όλο και μπαίνουν, ετοιμασουυυυυυυυ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ παιδια, τι χαλι ειναι αυτο φετος... τα απογευματινα τουλαχιστον στην αττικη ειναι εντελως πεθαμενα... η χειροτερη τσιχλοχρονια μακραν !!!!!!!! τι πιστευετε για την συνεχεια?
Πήγες καμιά βόλτα τώρα με τα χιόνια????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ παιδια, τι χαλι ειναι αυτο φετος... τα απογευματινα τουλαχιστον στην αττικη ειναι εντελως πεθαμενα... η χειροτερη τσιχλοχρονια μακραν !!!!!!!! τι πιστευετε για την συνεχεια?
Παντου όχι μόνο Αττική.

ΦΟΛΑ...
Κατάλαβα....εγώ θα κάνω μια απόπειρα έτσι και αλλιώς δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω. Απ' το να κάθομαι καναπέ...καλύτερα εκεί!!! Μπας και πετύχω και κανά βλ@κα "οικολόγο" και αρπαχτω μαζί του.

Status
Not open for further replies.
Back