Kinigos
Moderator
Από κάτω φίλε μουΠηγαίνοντας για Άρτα. ..Τώρα κάτω από τον κεντρικό δρόμο ή από πάνω. ..![]()
Από κάτω φίλε μουΠηγαίνοντας για Άρτα. ..Τώρα κάτω από τον κεντρικό δρόμο ή από πάνω. ..![]()
Οκ . Κατάλαβα. Για φασες που πας? Μήπως προς Ροδαυγη.Από κάτω φίλε μου
Βλέπεις από εκεί κάτω το φράγμα προς τον ΆραχθοΌχι φίλε μου προς Μελατες
Μη το λες.Εδω ουτε τσικ δεν ακους
Όχι φίλε μουΒλέπεις από εκεί κάτω το φράγμα προς τον Άραχθο
Μη το λες.
Απόψε στη δουλειά καθως πήγαινα στην αποθήκη (ώρα 19:20 με 19:15) άκουσα τσικ....ο καιρός αυτός κ τα χιόνια στα ψηλά ίσως κάνει τα πουλιά να μετακινηθούν στα χαμηλά......ελπίζω να μας ανοίξουν το κυνήγι μονάχα.
Ο @Aris ακούει;;;;; έλα φίλε μου;;; εδώ είμαι, τσίχλες;;;;;Αβέρτα!!!!! Ναι πραγματικά έχουν τώρα τρίτη μέρα που τα πουλιά όλο και μπαίνουν, ετοιμασουυυυυυυυ
Πήγες καμιά βόλτα τώρα με τα χιόνια????ΚΑΛΗΜΕΡΑ παιδια, τι χαλι ειναι αυτο φετος... τα απογευματινα τουλαχιστον στην αττικη ειναι εντελως πεθαμενα... η χειροτερη τσιχλοχρονια μακραν !!!!!!!! τι πιστευετε για την συνεχεια?
Παντου όχι μόνο Αττική.ΚΑΛΗΜΕΡΑ παιδια, τι χαλι ειναι αυτο φετος... τα απογευματινα τουλαχιστον στην αττικη ειναι εντελως πεθαμενα... η χειροτερη τσιχλοχρονια μακραν !!!!!!!! τι πιστευετε για την συνεχεια?
Πηγα 2 φορες, το αποτελεσμα 2-3 και μες τη νυχτα... και χιονια γυρω στα βουνα! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Πήγες καμιά βόλτα τώρα με τα χιόνια????
Κρίμα και έλεγα να πάω μια βόλτα Καπανδρίτι να δω τι παίζει.Πηγα 2 φορες, το αποτελεσμα 2-3 και μες τη νυχτα... και χιονια γυρω στα βουνα! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΦΟΛΑ...Κρίμα και έλεγα να πάω μια βόλτα Καπανδρίτι να δω τι παίζει.
Κατάλαβα....εγώ θα κάνω μια απόπειρα έτσι και αλλιώς δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω. Απ' το να κάθομαι καναπέ...καλύτερα εκεί!!! Μπας και πετύχω και κανά βλ@κα "οικολόγο" και αρπαχτω μαζί του.ΦΟΛΑ...
Παρά πολύ λίγα πουλιά σκόρπια μέσα στα βάτα,ένα ξεκουρνιασμα μισή ώρα κάνουν και τέλος.Μόλις τώρα μου είπαν Προκοπι εχει αρκετές τσιχλες. Δεν έχουν πέσει στον κισσό ακόμη ομως.
Για απόγευμα μου ειπαν....Παρά πολύ λίγα πουλιά σκόρπια μέσα στα βάτα,ένα ξεκουρνιασμα μισή ώρα κάνουν και τέλος.
Εσυ φίλε μου πρεπει να έχεις πληροφοριοδοτες από άκρη σε άκρη της Ελλάδας.. Δεν εξηγείται αλλιώς......Παρά πολύ λίγα πουλιά σκόρπια μέσα στα βάτα,ένα ξεκουρνιασμα μισή ώρα κάνουν και τέλος.