Και του χρονου με υγεια τα κυχλια.....καταραμενη χουντα
Παρτο απόφαση ρε Ηλια. Μην έχεις καμία ελπίδα πλεον με τους μαλακες που έχουμε μπλεξει. Την διάθεσή σου χαλάς ρε φιλε.Και του χρονου με υγεια τα κυχλια.....καταραμενη χουντα
Ναι ρε συνάδελφεαντι να εχει παρει εδω φωτια το τοπικ μας στερουνε την χαρα μας ,ωραιος καιρος σημερα για απογευματινο ολες η ρουφιανες σημερα μεσα στα πευκωτα θα μπαινανε,α ρε τι μας κανανε!
Σάκη οπότε θες να κάνεις αναφορά για τους πληθυσμούς των θηραμάτων που "συναντας" να μην χρησιμοποιείς εικονιδια που αφήνουν υπονοούμενα, ειδικά όταν είσαι ένα άτομο από το οποίο επανειλημμένα έχουν σβηστεί φωτογραφίες για παραβιάσεις των κανονισμων που έχεις κανει... Νομίζω είναι κατανοητο...τα τσιχλονια εδω πανω σε εμας καλαααα κρατουννννΥΓ πρως τι βρε παιδια η διαγραφη του κειμενου που εγαψα πρωχτες οτι εχε τσιχλες και κανανε παρτυυυυ;;
μηπως ξεφυγατε λιγοοοοοο;;;; ουτε φωτο ειχα με θυραματα ουτε αναιφερα τιποτααα περι κυνηγιουυ
![]()
κατανοητο εως ενα σημειο οκ οκΣάκη οπότε θες να κάνεις αναφορά για τους πληθυσμούς των θηραμάτων που "συναντας" να μην χρησιμοποιείς εικονιδια που αφήνουν υπονοούμενα, ειδικά όταν είσαι ένα άτομο από το οποίο επανειλημμένα έχουν σβηστεί φωτογραφίες για παραβιάσεις των κανονισμων που έχεις κανει... Νομίζω είναι κατανοητο...
οπ μην μπερδευεσται η μετακινηση απαγορευεται οχι το κυνηγικατανοητο εως ενα σημειο οκ οκστην τσιχλα δεν μπωρο να καταλαβω το υπονοουμενο
δηλ απαγωρεβαιτε το κυνηγι οκ σεβαστο και απο εκπευδευτικα αφηνεται να αναιβαζουμε φωτο δηλ η μετακινηση για εκπευδευτικα επιτρεπαιτε;;;
![]()
Χθες είχε κάτι, οχι κ σπουδαία πραγματα, σημερα στο ίδιο μέρος απελπισία!Ρε παιδια περιξ Αττικης εχεις παει κανεις καμια βολτα? Ετσι ακαδημαικα ρωταω γιατι δυο βδομαδες δεν εχω βγει...
Στα βόρεια πέριξ κάτι έχει μαζέψει πάντως....δεν είναι και άσχημη μια βολτουλα!!!Ρε παιδια περιξ Αττικης εχεις παει κανεις καμια βολτα? Ετσι ακαδημαικα ρωταω γιατι δυο βδομαδες δεν εχω βγει...
παλι με το καφε στο χερι θα μεινουμε πατριωτη!Στα βόρεια πέριξ κάτι έχει μαζέψει πάντως....δεν είναι και άσχημη μια βολτουλα!!!
Εννοείται......εδώ συζητάνε και για απαγόρευση από τις 18.00. Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις. 300 κρούσματα στην Αθήνα.....το 80% ασυμπτωματικά (άρα δεν μπορούν να μεταδώσουν) και σου λέει αυστηρό εγκλεισμό!!!παλι με το καφε στο χερι θα μεινουμε πατριωτη!
Για χόρτα.....αν πας άλλη μέρα ευχαρίστως να έρθω εγώ. Εκτός απ' αυτή τη Κυριακή που δουλεύω!!!Ειναι αυτο που ειχα ρωτησει, οταν εβγαλαν το φιρμανι για κατασχεση αδειας κυνηγιου...το εξης απλο: την αδεια κυνηγιου στην παιρνει αυτος που την εξεδωσε, δηλαδή το δασαρχειο...Αλλα το δασαρχειο δεν ειναι θεσμοθετημενο ελεγκτικό οργανο περι απαγόρευσης μετακινησης κτλ...Αρα ποιος θα στην παρει την αδεια!???...
Και απαντησε ο φιλος πιο πανω οτι σε παραπέμπουν προς το δασαρχειο!
Παρεπιπτόντως ψάχνω παρεα για χορτα την Κυριακη (χορτα ειπα μην μου σβησετε το ποστ πάλι!), δεν ακολουθει κανεις...!![]()
Έτσι ακριβώς Ηλία! Συμφωνώ απολύτως! Κι εγώ το ίδιο βιώνω και νιώθω, δυστυχώς...Προσωπικά είμαι 6 λεπτά με το αυτοκίνητο από τα απογευματινά τσιχλοκαρτερα κ δεν μπορώ να πάω με τους χουντικους... Αυτό πονάει περισσότερο απτό να μένεις σε μεγαλουπολη