Καθόλου παράξενο !!!.και οι 2 ξερές με 5* περίπου 25-30m.....(παράξενο μου φάνεικε) η απόσταση με τν κύλινδρο με αυτά τα γραμμάρια....![]()

Καθόλου παράξενο !!!.και οι 2 ξερές με 5* περίπου 25-30m.....(παράξενο μου φάνεικε) η απόσταση με τν κύλινδρο με αυτά τα γραμμάρια....![]()
Συναδελφος ειμαι φιλε.Διαβαζοντας οπως ολοι μας εβγαλα το συμπερασμα αυτο.Ρε Αλεξ μιας και εισαι και moderator πες μας για ποιον λες...
το κυνήγι δεν είναι ανταγωνισμός γνώσεων και κάρπωσης....αλλά προσωπική και ατομική ψυχική εκτόνωση.
Να τη χέσω Νίκο μου τη μια κ μοναδική χρονιά.....εσύ κυνήγησες ποτέ καμιά άλλη χρονιά σαν το 16-17...;;;ένδοξο έτος 2016-2017
Έχεις δίκιο.......αλλά καλό είναι να μην πιανόμαστε κ απ' τα λόγια του καθενός. Όλοι λίγο πολύ έχουμε μια εμπειρία οπότε μπορούμε να καταλάβουμε την αλήθεια απ' το ψέμα. Αλλά ας αφήσουμε κ τον άλλον να κάνει το κομμάτι του. Δεν μας στοιχίζει τίποτα!!Ηθελα να δω αν εχουμε περιπου ολοι την ιδια απαντηση Θοδωρη.
Η κοντρα μαλλον ξεκιναει οταν καποιος λεει οτι κυνηγησε στο ταδε
μερος την ταδε μερα και ειδε πολλα πουλια με καλη καρπωση και
σπαει ο διαολος το ποδι του και εκεινη την ημερα ειναι στο ιδιο
μερος ακροβολισμενοι 5-6 και δεν βλεπουν ουτε ακουνε ντουφεκια.
Και μιλαμε για χωριο,οχι νομο.Καταλαβαινω καποιον που θελοντας
να πει στο περιπου λεει 5-6 χωρια μακρια για να μην καψει το μερος
οπου καλα εκανε στην τελικη και εψαξε και βρηκε τα πουλια.
Αθορυβα μονο ο Βεγγος πεφτει με στολη στο Λαγονησι και βγαινει με λαγο.
Έχεις δίκιο.......αλλά καλό είναι να μην πιανόμαστε κ απ' τα λόγια του καθενός. Όλοι λίγο πολύ έχουμε μια εμπειρία οπότε μπορούμε να καταλάβουμε την αλήθεια απ' το ψέμα. Αλλά ας αφήσουμε κ τον άλλον να κάνει το κομμάτι του. Δεν μας στοιχίζει τίποτα!!
Τον Νοέμβρη-αρχές Δεκέμβρη του 16-17 δεν πέταγε τσόνος. Είχε πέσει πολύ γκρίνια. Βαριέμαι να ψάξω τα μνμ! Είχαμε βρει μια μεριά με τον Πανούτσο και τον γέροντα και είχαμε βάλει μια φώτο με καμιά 75αρια τσίχλες καρτεράτες σε ένα πρωινό.Να τη χέσω Νίκο μου τη μια κ μοναδική χρονιά.....εσύ κυνήγησες ποτέ καμιά άλλη χρονιά σαν το 16-17...;;;
Οι περισσότεροι από το forum παλιότεροι κυνηγοί θυμούντε άλλες εποχές....τότε εμείς οι δύο φιλαράκι κοιμόμασταν στα αλεξίπτωτα των πατεράδων μας φίλε....![]()
![]()
Γιώργο δεν διαφωνώ φίλε κάθε μέρος είναι και διαφορετικό...Εδώ υπήρχαν φυλάχτρες που κατέβαινες από το αμάξι στις 12 παρά το πρωί και δεν σταμάταγες να ντουφεκάς μέχρι τις 5 το απόγευμα! Φτάσαμε σε σημείο να μην πηγαίνουμε τις τελευταίες μέρες γιατί δεν έφταναν τα λεφτά για τα φυσίγγιαΤον Νοέμβρη-αρχές Δεκέμβρη του 16-17 δεν πέταγε τσόνος. Είχε πέσει πολύ γκρίνια. Βαριέμαι να ψάξω τα μνμ! Είχαμε βρει μια μεριά με τον Πανούτσο και τον γέροντα και είχαμε βάλει μια φώτο με καμιά 75αρια τσίχλες καρτεράτες σε ένα πρωινό.
Είχε γίνει σούσουρο....η τσίχλα θέλει τουφέκια κτλ!
Ε ναι...!!Τον Νοέμβρη-αρχές Δεκέμβρη του 16-17 δεν πέταγε τσόνος. Είχε πέσει πολύ γκρίνια. Βαριέμαι να ψάξω τα μνμ! Είχαμε βρει μια μεριά με τον Πανούτσο και τον γέροντα και είχαμε βάλει μια φώτο με καμιά 75αρια τσίχλες καρτεράτες σε ένα πρωινό.
Είχε γίνει σούσουρο....η τσίχλα θέλει τουφέκια κτλ!
Όντως ήταν μεγάλο έξοδο τα φυσίγγια τότε.Γιώργο δεν διαφωνώ φίλε κάθε μέρος είναι και διαφορετικό...Εδώ υπήρχαν φυλάχτρες που κατέβαινες από το αμάξι στις 12 παρά το πρωί και δεν σταμάταγες να ντουφεκάς μέχρι τις 5 το απόγευμα! Φτάσαμε σε σημείο να μην πηγαίνουμε τις τελευταίες μέρες γιατί δεν έφταναν τα λεφτά για τα φυσίγγια
Περίμενε απάντηση κι εσύ. Υπονοούμενα και λόγια του αέρα και τρία πουλάκια κάθονταν. Όχι τσίχλες όμως. Αυτές τις σκότωσα όλες το Σάββατο. Στο χωριό του δίπλα.Εσυ απο την αλλη μιλας για ρεβυθαδες της πεθερας, και αφηνεις υπόνοιες για διαφορους εδω μεσα χωρις να κατονομαζεις καποιον...
Γενικοτητες και ιστοριες για αγριους!
Οταν μιλας για χαμηλο επιπεδο και εχουν προηγηθει 3 ποσταρισμα μου εννοειτε οτι θα ενοχληθω.Φίλιππα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπλέκεις σε κατι που δεν σε θίγει
και μάλιστα το παίρνεις και προσωπικά από την στιγμή που δεν αναφέρομαι σε εσενα αλλά ούτε σε κατηγορησα σε κάτι
Τώρα αν εγώ Φίλε μου είμαι η αιτία που απουσιαζεις από το συγκεκριμένο ποστ λυπάμαι
προσωπικά 15 χρόνια παρουσίας σε φόρουμ δεν έχω ξανά ακούσει κάτι παρόμοιο
Θέλεις να ζήσεις με αυτό που σου πασαρουν ;
οκ το δέχομαι εγώ προσωπικά δεν μπορώ να ακολουθήσω αυτήν την γραμμή
Καλές εξορμήσεις !!!!!
Η καλή μέρα απ το πρωί φαίνεται κι αν δεν περνάνε μαύρες το πρωί, κάτσε καλύτερα και πιες καφέ.
Δεν είμαι απόλυτος και ναι έχεις δίκιο έχει τύχει και σε μενα αυτό που λες κυρίως να περνάνε μαύρες και μετά σχεδόν τίποτα. Το να μπαίνουν μετά τις 8 μιση μου έχει τύχει αλλά στα μπασιματα συνήθως. Συνήθως όμως οι πρωινές τσίχλες που κατεβαίνουν δείχνουν και σε μεγάλο ποσοστό τι θα επακολουθήσει.Καλημέρα
BIRDY
Εδώ θα διαφωνήσω! Μου έχει τύχει φέτος πολλές φορές...σε πρωινό καρτέρι...να μας "τρώνε" οι μαύρες και μετά να μην περνάει τίποτα...όπως και το ανάποδο. Πριν 2 εβδομάδες δεν πέρασε ούτε μια μαύρη και μόλις βγήκε ο ήλιος...περνούσαν από το καρτέρι σαν τρελές.
Επίσης...έχει τύχει μέχρι τις 8:30 να μην περνάει σχεδόν τίποτα...και ξαφνικά στις 9:00 να βλέπεις πουλιά να ανεβαίνουν. Δεν ξέρω πότε φεύγουν οι περισσότεροι από το πρωινό καρτέρι...αλλά εγώ πριν τις 9:30 πλέον δεν φεύγω.
Καλή συνέχεια!
Το να μπαίνουν μετά τις 8 μιση μου έχει τύχει αλλά στα μπασιματα συνήθως
Έχω κάνει κάτι κυνηγια στα μπασιματα στο Μελλισουργο... κρίμα πάει κι αυτό το μέρος. Ήταν και ορτυκομερος!Στα μπασίματα είναι κανόνας!
Νοέμβριος 2014....Κτήμα Μελισσουργού στα Καλύβια πρίν καεί και απαγορεύτει το κυνήγι.
07:00 έως 09:15....το απόλυτο κουλούρι!
09:15...σαν από ταινία του Χίτσκοκ....μπαίνανε μπουλούκια από την Θάλασσα....ότι μπορείς να φανταστείς....σε 15 μέτρα ύψος...σκασμένες έτοιμες να πέσουν μέσα στο κτήμα.
Καλή συνέχεια!!