Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μας μουλωσε και στο χιόνι Γιάννη, ακόμα δεν έχουν λιώσει τα χιόνια απ' τα 1000μ και πάνω
Στη Σέτα έκανε γύρω στα 3μ
Καλησπέρα πατρίδα καί τά υπόλοιπα παιδιά σήμερα ανέβηκα χωριό περνώντας από Προκόπι (Αγ. Γιάννη Ρωσσο) στους κισσούς δεν πέταξε ούτε τσονι τι γίνεται δεν ξέρω?

Χτες το απόγευμα στο καρτέρι, ο δυνατός Βοριάς δεν μας επέτρεψε καθόλου να το φχαριστηθούμε... Βρήκα ένα σημείο να κάτσω που έκοβε κάπως ο αέρας, αλλά μάταια περίμενα τα πουλιά, τα οποία ήτανε σχεδόν άφαντα (μάλλον ο "λυσσαλέος" αέρας τα κράτησε χάμω)...! Μία ντουφεκιά έκανα, μία τσίχλα πήρα...

Σήμερα το απόγεμα με πλήρη άπνοια στον ίδιο τόπο, τα πουλιά έδωσαν ξανά δυναμικό πέρασμα (όπως προχτές) και έτσι, "γκρέμισα" 17 τσίχλες & 1 κοτσύφι!!! Φχαριστήθηκα ντουφεκίδι...!!! (Φυσικά ήταν αδύνατον να τις μάσω όλες, γιατί έπεσαν και σε πυκνά σημεία...)

Last edited:
Χτες το απόγευμα στο καρτέρι, ο δυνατός Βοριάς δεν μας επέτρεψε καθόλου να το φχαριστηθούμε... Βρήκα ένα σημείο να κάτσω που έκοβε κάπως ο αέρας, αλλά μάταια περίμενα τα πουλιά, τα οποία ήτανε σχεδόν άφαντα...! Μία ντουφεκιά έκανα, μία τσίχλα πήρα...

Σήμερα το απόγεμα με πλήρη άπνοια στον ίδιο τόπο, τα πουλιά έδωσαν ξανά δυναμικό πέρασμα (όπως προχτές) και έτσι, "γκρέμισα" 17 τσίχλες & 1 κοτσύφι!!! Φχαριστήθηκα ντουφεκίδι...!!! (Φυσικά ήταν αδύνατον να τις μάσω όλες, γιατί έπεσαν και σε πυκνά σημεία...)
Φωτιά είσαι νικολαε,συνέχισε ετσι!!!

Χτες το απόγευμα στο καρτέρι, ο δυνατός Βοριάς δεν μας επέτρεψε καθόλου να το φχαριστηθούμε... Βρήκα ένα σημείο να κάτσω που έκοβε κάπως ο αέρας, αλλά μάταια περίμενα τα πουλιά, τα οποία ήτανε σχεδόν άφαντα...! Μία ντουφεκιά έκανα, μία τσίχλα πήρα...

Αν επιτρέπεται με τί όπλα κυνηγάς Νικόλαε? Αν θυμάμαι καλά το ένα είναι cynergy?

Αν επιτρέπεται με τί όπλα κυνηγάς Νικόλαε? Αν θυμάμαι καλά το ένα είναι cynergy?
Καλά θυμάσαι Άρη, εφέτος (αλλά και πέρυσι, που δεν το χάρηκα το ντουφέκι, αφού δεν είχε καθόλου τσιχλοκότσυφα) ντουφεκάω αποκλειστικά με το Browning Cynergy Hunter Light, 66cm κάννες.

Ελαχιστα πράγματα στην Ταναγρα...ισα ισα για να πουμε οτι βγηκε ο μεζες..και απο μαυρες μηδεν..3-4 περασαν ετσι για να ξοδεψουμε δλδ κανα φυσιγγι...
7 πουλακια πηρα..αντε δλδ να τα ειχα κανει 12 αμα ημουν 100% ευστοχος..
καποιοι αλλοι που κυνηγουσαν σχεδον μεσα στο στρατοπεδο μπορει να πήγαν λιγο καλύτερα..

Απο χθες το μεσημέρι απογευματινό στην Αργολίδα. Με ένα δυνατό ανέβασμα πουλιών από τις 5 και μετά οπου είδα 100 πουλιά περίπου και λίγα παραπάνω είδε το ταίρι. Αναμένουμε σήμερα για το δεύτερο απογευματινό. Το πρωινό σήμερα και τό περπατητο είχε μέτρια έως αρκετά πουλιά. Νεώτερα αύριο.

Χαλαρή απογευματινή βολτίτσα μετά τη δουλειά και απροσδόκητα έφυγα με 5 στο χέρι και δυο χαμένες.
Προηγήθηκαν και 4 καρακάξες ...

View attachment 8746
Φέτος που το ρίχνω και εγώ αυτό το φυσιγγάκι πάει ωραία. Με έχει εντυπωσιάσει στο ποζέ.

Φτωχή η σημερινή μέρα από θηράματα αλλά πλούσια σε χαβαλέ,παρέα και τσιπουράκι!

Σήμερα είχα και τον πατέρα μου μαζί και το χάρηκε πολύ!

Τέσσερα άτομα πήραμε καμιά 15αριά μεγάλες με αρκετή έως γαϊδουρινή θα έλεγα υπομονή.

Για εμένα οι τουφεκιές μου είχαν ξεχωριστή σημασία μιας και τις πραγματοποίησα με την παλιά μου δικαννάρα που εδώ και λίγους μήνες την χαίρεται το φιλαράκι μου! (Κάναμε αλλαξοκολιά για σήμερα και του έδωσα το 20άρι)

Σαν να μην πέρασε μια μέρα!Από την πρώτη τουφεκιά πατσαβούριασμα!

Τέσσερα και τρία άστρα (μαμά) επάνω και μιλάμε για σκούπα!

Status
Not open for further replies.
Back