Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αμα γραψεις Αργολιδα στο google maps, θα δεις οτι δεν γυρισανε ουτε το 25% του νομου! Δυστυχως οσο μιλαμε με νομούς και περιφέρειες δεν θα βγαζει κανείς μας ακρη..
Απλα ετσι για την ιστορια πριν 3-4 εβδομαδες στο Κουτσοπόδι θα επιβεβαιωσω την εικονα που περιεγραψε ο overlord...λογγομενα πουλια που δεν εβγαιναν με τιποτα, αλλα πραγματικα παααρα πολλα..
πριν 3,4 εβδομαδες ειχε πουλια παντου και δουλευαν τα καρτερια ,απο αυτο παλι το σκ γυρισε στο περπατητο.

Οι χειμώνες χάθηκαν, δεν μειώνονται τα πουλιά. Έβλεπα θερμοκρασίες, Μόσχα :-1 . Τέτοια εποχή είχε -30 και πέθαιναν άνθρωποι από το κρύο. Προχθές κυνηγαγε φίλος Βουκουρέστι με 1 βαθμό.
Τι να λέμε τώρα.
Το πιο σωστό ......Αυτό ακριβώς

O γρίφος της Αργολίδας 2019 - 2020.

Είναι φανερό ότι η Αργολίδα έχει γίνει τις τελευταίες μέρες πεδίο ευγενούς αντιπαράθεσης μεταξύ των μελών του φόρουμ. Τόσο μέλη από την Αθήνα όσο και μέλη που κατοικούν εκεί παρουσιάζουν αντιφατικές πληροφορίες για το τι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στον όμορφο νομό της Πελοποννήσου.

Για να βάλουμε λοιπόν τα πράγματα στην θέση τους...

Η Αργολίδα δεν έχει τα χιλιάδες πουλιά που θα γεμίσουν όλους τους κυνηγότοπους του νομού. Δεν αποτελεί εξαίρεση από το τι συμβαίνει σχεδόν στην υπόλοιπη επικράτεια. Έχουν όμως όντως εμφανιστεί πουλιά σε διάφορα μέρη τα οποία επιβεβαιώνω ότι παρουσιάζουν τις συμπεριφορές που έγραψε το μέλος george s k

Αυτό σημαίνει ότι είναι λογγομένα....δεν βγαίνουν εύκολα...και αν τα κυνηγήσεις μια μέρα την επομένη δεν θα βρείς ούτε τα μισά. Φίλος που πριν από 4 με 5 εβδομάδες κυνήγησε στο Κουτσοπόδι με πολύ καλή κάρπωση...με "έστειλε" την επόμενη μέρα να το κυνηγίσω εγώ. Τα αποτελέσματα....χειρότερα από πενιχρά. Δεν τον "στόλισα"...γιατί κατάλαβα τι είχε συμβεί!

Για αυτό τον λόγο λοιπόν....αποφεύγω να "στέλνω" κάποιον να κυνηγίσει στο ίδιο μέρος που ήμουν εγώ την προηγούμενη μέρα. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα με βρίσει! Αν θέλει ντε και καλά να πάει....τον ενημερώνω για το τι είναι πιθανό να συναντήσει.

Σκοπός φαντάζομαι δεν είναι να πείσει κανείς κανέναν....για το πόσο καλά ξέρει την Αργολίδα...ούτε επειδή κάποιος την κυνηγά 20 χρόνια σημαίνει ότι ξέρει τα πάντα. Κάθε χρονιά...μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο.

Για παράδειγμα...κάποιες καβάτζες στην περιοχή πέριξ από το Βρούστι δεν τις γνώριζα και τις έμαθα φέτος εντελώς τυχαία. Φυσίγγια..κουτιά...καφέδες ή άλλα "σκουπίδια" που να μαρτυρούν ότι το μέρος έχει κυνηγηθεί στο παρελθόν...ούτε για δείγμα τόσο στα καρτέρια όσο και στις διαδρομές που ακολουθήσαμε. Ούτε φρέσκα...ούτε παλιά! Μια πραγματικά και κυριολεκτικά παρθένα καβάτζα! Δεν ξέρω αν κρατάει πάντα πουλιά...αλλά πλέον θα την επισκέφτομαι κάθε φορά που κατεβαίνω στην Αργολίδα για να δω αν έχει πουλιά...και πότε τα κρατά!

Κλείνω λοιπόν την τοποθέτηση μου με σκοπό να μην αναφερθώ στο θέμα ξανά...λέγοντας ότι το κυνήγι δεν είναι ανταγωνισμός γνώσεων και κάρπωσης....αλλά προσωπική και ατομική ψυχική εκτόνωση.

Καλή συνέχεια σε όλους!

Περιμενω εντυπωσεις!!

Κεντησες!!
Η συνταγή ηταν πολυ επιτυχημένη τελικά..δεν περιγραφω αλλο!
Η γαρνιτουρα ηταν πουρες πατατας, διοτι η σελινοριζα σαν ιδεα δε με τρελανε. Επιφυλάσσομαι ομως για το μελλον!

Απο νόμο Μεσσηνίας αυτό που εχω δει είναι ότι τα πουλιά πέραν του ότι έχουν γίνει πολύ πονηρά έχουν άφθονη τροφή και δεν μετακινούνται τόσο. Με αποτέλεσμα τα κλασικά καρτερια να μην δουλεύουν αλλα αν κάτσεις μέσα σε πυκνό θα κάνεις κάποια ωραία πουλιά αλλα με βολές Ράμπο. Όσο για τα περπατητα στα μέρη που κυνηγάμε με την παρέα θέλει τουλάχιστον 4 άτομα γιατί τα 2 τα δουλεύουν για την πλάκα οι τσίχλες ( μεγάλοι λογκοι) βγαίνουν κάθετα και συνεχίζουν με την πορεία του λογκου. Αυτά τα ολίγα από την φετινή μέχρι τώρα εμπειρία μου καθώς τα κυνηγια που εχω κάνει μέχρι τώρα είναι πολύ λίγα...

Είναι φανερό ότι η Αργολίδα έχει γίνει τις τελευταίες μέρες πεδίο ευγενούς αντιπαράθεσης μεταξύ των μελών του φόρουμ. Τόσο μέλη από την Αθήνα όσο και μέλη που κατοικούν εκεί παρουσιάζουν αντιφατικές πληροφορίες για το τι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στον όμορφο νομό της Πελοποννήσου.

Η Αργολίδα δεν έχει τα χιλιάδες πουλιά που θα γεμίσουν όλους τους κυνηγότοπους του νομού. Δεν αποτελεί εξαίρεση από το τι συμβαίνει σχεδόν στην υπόλοιπη επικράτεια. Έχουν όμως όντως εμφανιστεί πουλιά σε διάφορα μέρη τα οποία επιβεβαιώνω ότι παρουσιάζουν τις συμπεριφορές που έγραψε το μέλος george s k

Αυτό σημαίνει ότι είναι λογγομένα....δεν βγαίνουν εύκολα...και αν τα κυνηγήσεις μια μέρα την επομένη δεν θα βρείς ούτε τα μισά. Φίλος που πριν από 4 με 5 εβδομάδες κυνήγησε στο Κουτσοπόδι με πολύ καλή κάρπωση...με "έστειλε" την επόμενη μέρα να το κυνηγίσω εγώ. Τα αποτελέσματα....χειρότερα από πενιχρά. Δεν τον "στόλισα"...γιατί κατάλαβα τι είχε συμβεί!

Για αυτό τον λόγο λοιπόν....αποφεύγω να "στέλνω" κάποιον να κυνηγίσει στο ίδιο μέρος που ήμουν εγώ την προηγούμενη μέρα. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα με βρίσει! Αν θέλει ντε και καλά να πάει....τον ενημερώνω για το τι είναι πιθανό να συναντήσει.

Σκοπός φαντάζομαι δεν είναι να πείσει κανείς κανέναν....για το πόσο καλά ξέρει την Αργολίδα...ούτε επειδή κάποιος την κυνηγά 20 χρόνια σημαίνει ότι ξέρει τα πάντα. Κάθε χρονιά...μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο.

Για παράδειγμα...κάποιες καβάτζες στην περιοχή πέριξ από το Βρούστι δεν τις γνώριζα και τις έμαθα φέτος εντελώς τυχαία. Φυσίγγια..κουτιά...καφέδες ή άλλα "σκουπίδια" που να μαρτυρούν ότι το μέρος έχει κυνηγηθεί στο παρελθόν...ούτε για δείγμα τόσο στα καρτέρια όσο και στις διαδρομές που ακολουθήσαμε. Ούτε φρέσκα...ούτε παλιά! Μια πραγματικά και κυριολεκτικά παρθένα καβάτζα! Δεν ξέρω αν κρατάει πάντα πουλιά...αλλά πλέον θα την επισκέφτομαι κάθε φορά που κατεβαίνω στην Αργολίδα για να δω αν έχει πουλιά...και πότε τα κρατά!

Κλείνω λοιπόν την τοποθέτηση μου με σκοπό να μην αναφερθώ στο θέμα ξανά...λέγοντας ότι το κυνήγι δεν είναι ανταγωνισμός γνώσεων και κάρπωσης....αλλά προσωπική και ατομική ψυχική εκτόνωση.

Καλή συνέχεια σε όλους!
Συμφωνώ. Από την άλλη πάει ο άλλος (εγώ) και βάζει μια φωτό με αρκετά πουλιά και λέει Αργολιδα. Και αρχίζουν από κάτω κεκαλυμμένα σχόλια για κατεψυγμένες φωτογραφίες και καφέδες με θέα θαλασσα (δεν είναι τυχαίο παράδειγμα, συνέβη σε μένα το Σάββατο.)
Τι θεωρούμε τώρα πιθανότερο;
Να λέω παπαριές εγώ που για κάποιον που ξέρει είναι εύκολο να δει ποτέ τραβήχτηκε η φωτό, ή να έχει όντως πουλια και κάποιοι να ενοχλούνται που το λέω;

Καλημέρα,προς το Καλλίδρομο έχει ανέβει κάποιος τώρα τελευταία;
Τελαυταία φορά που πήγα το Δεκέμβριο δεν είχε χιόνια & ήταν καλά,αρχές Γενάρη που πήγα πάλι μέσα από το χωριό δεν μπόρεσα να περάσω & γι'αυτό ρωτάω αν πήγε κάποιος φίλος μπας & έχουν φαγωθεί τα χιόνια πάνω να ανέβω.
Ευχαριστώ

Last edited:

Καλή συνέχεια σε όλους!
Θα σας παρακαλέσω Κ. Λόρδε την επόμενη φορά που θα βρείς πουλιά να μας βάλεις το ακριβές στίγμα που τα βρήκες και να κατεβάσεις το SHealth για να βλέπουμε και τα ίχνη από ποια πυκνά πέρασες.... αλλιώς δεν θα σε ξαναπιστέψουμε.
Αμα τους γράψω οτι στα Δημαινα τον τελευταιο μήνα εχουν γινει 2 κυνηγια με πολυ καλες καρπώσεις για τα φετινα δεδομενα ... θα αρχισουν παλι για ρίνκο και για καζαντζιζηδες.

ΥΓ. Γιαυτους που πιστεύουν οτι η τσίχλα θέλει ντουφέκια στην περιοχή, θα τους πώ οτι τους τα είπαν λαθος .... εχτός και αν βγαζουν το καρεκλακι πριν βγαλουν το πόδι απο το αμάξι.
Ουτε το περπατητο ουτε το απογευματινο θέλει ντουφεκια στην περιοχή.
Οσο λιγοτεροι ... τοσο το καλυτερο .

Καλή συνέχεια λοιπον και καλες αναζητησεις της Αγίας.

Θα σας παρακαλέσω Κ. Λόρδε την επόμενη φορά που θα βρείς πουλιά να μας βάλεις το ακριβές στίγμα που τα βρήκες και να κατεβάσεις το SHealth για να βλέπουμε και τα ίχνη από ποια πυκνά πέρασες.... αλλιώς δεν θα σε ξαναπιστέψουμε.
Αμα τους γράψω οτι στα Δημαινα τον τελευταιο μήνα εχουν γινει 2 κυνηγια με πολυ καλες καρπώσεις για τα φετινα δεδομενα ... θα αρχισουν παλι για ρίνκο και για καζαντζιζηδες.

Φιλιππας
Το τελευταίο που με απασχολεί είναι ποίος με πιστεύει και ποίος όχι. Εγώ καταθέτω την κυνηγετική εμπειρεία κάθε Δευτέρα και ο καθένας πράτει όπως νομίζει.

Χαίρομαι που μιλάς για την Ανατολική Αργολίδα...γιατί επιβεβαιώνεις με κάποιο τρόπο αυτά που γράφω εδώ και μερικές εβδομάδες που επισκέπτομαι τον νομό. Δυστηχώς ή ευτυχώς δεν κάθομαι για απογευματινό καρτέρι...γιατί έχουμε βρει καρτέρι που δουλεύει στην Δυτική Αττική...οπότε στην επιστροφή μας κάνουμε την απαραίτητη στάση.

Στίγμα βέβαια δεν θα δώσω...αλλά όσοι νομίζουν ότι τα καρτέρια της Δυτικής Αττικής είναι ο Πευκενέας...τα Μέγαρα και η Βένιζα...τους αφήνω να το νομίζουν και δεν με απασχολεί.

Το όσο λιγότεροι τόσο το καλύτερο....δεν το πολύ αποδέχομαι...αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση που υπό προυποθέσεις μπορεί και να ισχύει. Με την αναφόρα σου στα Δήμαινα....είμαι σίγουρος ότι το ερχόμενο ΣΚ θα δείς πολλούς περισσότερους από ότι έβλεπες συνήθως...μιας και ο μεγαλύτερος αριθμός μελών του φόρουμ απλά παρακολουθούν για να συλλέξουν πληροφορίες και όχι για να καταθέσουν την δική τους εμπειρία.

Ούτε όμως και αυτό με απασχολεί....γιατί αν με απασχολούσε....απλά δεν θα έγραφα τίποτα!

Αυτά τα ολίγα είχα να καταθέσω...και θα σύνεχισω να γράφω....χωρίς όμως να δίνω στίγμα! Άλλωστε με κάποιο τρόπο πρέπει και εγώ να "προστατεύσω" τα 72.000χλμ που έχω φορτώσει το αμάξι μου τα τελευταία 2 χρόνια προς αναζήτηση της "Αγίας" και της "Βελουδομάτας"

Παρόλα αυτά....για όσους έχουν μάθει να κοιτάνε μόνο "χαμηλά" τα φυσίγγια που χρησιμοποιώ αποκλειστικά είναι τα NSI GM3 FAST (Νο8 & 9) και μόνο! Όπου τα βρούν.....να ξέρουν ότι από εκεί μάλλον έχω περάσει εγώ!

Καλή συνέχεια στα κυνήγια σου!

Last edited:
Φιλιππας
Το τελευταίο που με απασχολεί είναι ποίος με πιστεύει και ποίος όχι. Εγώ καταθέτω την κυνηγετική εμπειρεία κάθε Δευτέρα και ο καθένας πράτει όπως νομίζει.

Χαίρομαι που μιλάς για την Ανατολική Αργολίδα...γιατί επιβεβαιώνεις με κάποιο τρόπο αυτά που γράφω εδώ και μερικές εβδομάδες που επισκέπτομαι τον νομό. Δυστηχώς ή ευτυχώς δεν κάθομαι για απογευματινό καρτέρι...γιατί έχουμε βρει καρτέρι που δουλεύει στην Δυτική Αττική...οπότε στην επιστροφή μας κάνουμε την απαραίτητη στάση.

Στίγμα βέβαια δεν θα δώσω...αλλά όσοι νομίζουν ότι τα καρτέρια της Δυτικής Αττικής είναι ο Πευκενέας...τα Μέγαρα και η Βένιζα...τους αφήνω να το νομίζουν και δεν με απασχολεί.

Το όσο λιγότεροι τόσο το καλύτερο....δεν το πολύ αποδέχομαι...αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση που υπό προυποθέσεις μπορεί και να ισχύει. Με την αναφόρα σου στα Δήμαινα....είμαι σίγουρος ότι το ερχόμενο ΣΚ θα δείς πολλούς περισσότερους από ότι έβλεπες συνήθως...μιας και ο μεγαλύτερος αριθμός μελών του φόρουμ απλά παρακολουθούν για να συλλέξουν πληροφορίες και όχι για να καταθέσουν την δική τους εμπειρία.

Ούτε όμως και αυτό με απασχολεί....γιατί αν με απασχολούσε....απλά δεν θα έγραφα τίποτα!

Αυτά τα ολίγα είχα να καταθέσω...και θα σύνεχισω να γράφω....χωρίς όμως να δίνω στίγμα! Άλλωστε με κάποιο τρόπο πρέπει και εγώ να "προστατεύσω" τα 72.000χλμ που έχω φορτώσει το αμάξι μου τα τελευταία 2 χρόνια προς αναζήτηση της "Αγίας" και της "Βελουδομάτας"

Παρόλα αυτά....για όσους έχουν μάθει να κοιτάνε μόνο "χαμηλά" τα φυσίγγια που χρησιμοποιώ αποκλειστικά είναι τα NSI GM3 FAST (Νο8 & 9) και μόνο! Όπου τα βρούν.....να ξέρουν ότι από εκεί έχω περάσει εγώ!

Καλή συνέχεια στα κυνήγια σου!
Θα με ενδιεφερε η αποψη σου για τα περισσοτερα οπλα στον κυνηγοτοπο εφόσον δεν κυνηγάς μονο καρτερι.
Οσο για την Δημαινα μπορουν να κατηφορίσουν.
Μακαρι να πεσουν σε μερα με πουλια γιατι αυτό που εχω δει εγω φετος είναι οτι τα πουλια οταν ενοχληθουν αλλαζουν τόπο.
Μετακινιουντε σχεδον καθημερινα και τοποι που το Σαββατο σφιζουν σε ζωη την Κυριακη ερημωνουν.

Υγ. Οσο αναφορα τα περι στιγματων , ελπιζω να καταλαβες το υφος που είναι γραμμένο.

Δυστηχώς με την μειωμένη προσέλευση των τσιχλοειδων στον Ελλαδικο χώρο ..αν δεν φας τα χλμ με το κουταλι ....πουλια δεν βρίσκεις.

Η συζήτηση έχει περάσει σε άλλο επίπεδο φατσοβιβλιου και βάλε συνηθισμένη τακτική
Ξαφνικά ανακαλύπτουμε ζηλιες κακίες ειρωνίες
παρακολουθήσεις φυσιγγίων αποτυπωμάτων και κάθε λογής φαντασία που έχει ένα σκοπό :
Την πολυπόθητη γεμάτη πουλιαστρα που σε μια εξόρμηση έρχεται σε χρόνο ντε τε δείχνοντας την ανωτερότητα μας σε σύγκριση με δεκάδες φωνές που μαρτυρούν την αληθινή κατάσταση στους κυνηγοτοπους
Βόρεια-Νοτια -Δυτικα-Ανατολικα και κάπου στην μέση εμφανίζεται ο Άγιος Βασίλης
που αμολαει από τον σάκο τσιχλοειδη ανεμιστα πιασμένα σε λόγγους και ραχουλες
Αν είσαι καλό Παιδί και έχεις φάει όλο το πιάτο με την ρεβυθαδα της Πεθεράς θα την γεμίσεις την πουλιαστρα
διαφορετικά θα ψάχνεις σαν χάνος από το διαδίκτυο συλλέγοντας πληροφορίες
για να εντοπίσεις από που πέρασε η τελευταία τσίχλα της Αργολίδας
Εεεεεε ρε γλέντια

Αμα κυνηγησει κανενας σε μερη που ειναι εξαφανισμενα ζωχια,χοντρολαχανα
εχω περασει εγω απο εκει,τους καλυκες τους μαζευω παντα.
Να προσεχεις που μαζευεις τα χορταρακια σου γιατι ραντιζουν οι αγαπητοι αγροτες.
Μακρια ειδικα απο τα λιοστασια .

Να προσεχεις που μαζευεις τα χορταρακια σου γιατι ραντιζουν οι αγαπητοι αγροτες.
Ειδικα μακρια απο τα λιοστασια .
Και οι τσιχλες βοσκανε στα λιοστασια,δεν ειδα καμια να τρεχει για ακτινογραφιες.
Ολες απο μολυβι πηγανε.....

Η συζήτηση έχει περάσει σε άλλο επίπεδο φατσοβιβλιου και βάλε συνηθισμένη τακτική
Ξαφνικά ανακαλύπτουμε ζηλιες κακίες ειρωνίες
παρακολουθήσεις φυσιγγίων αποτυπωμάτων και κάθε λογής φαντασία που έχει ένα σκοπό :
Την πολυπόθητη γεμάτη πουλιαστρα που σε μια εξόρμηση έρχεται σε χρόνο ντε τε δείχνοντας την ανωτερότητα μας σε σύγκριση με δεκάδες φωνές που μαρτυρούν την αληθινή κατάσταση στους κυνηγοτοπους
Βόρεια-Νοτια -Δυτικα-Ανατολικα και κάπου στην μέση εμφανίζεται ο Άγιος Βασίλης
που αμολαει από τον σάκο τσιχλοειδη ανεμιστα πιασμένα σε λόγγους και ραχουλες
Αν είσαι καλό Παιδί και έχεις φάει όλο το πιάτο με την ρεβυθαδα της Πεθεράς θα την γεμίσεις την πουλιαστρα
διαφορετικά θα ψάχνεις σαν χάνος από το διαδίκτυο συλλέγοντας πληροφορίες
για να εντοπίσεις από που πέρασε η τελευταία τσίχλα της Αργολίδας
Εεεεεε ρε γλέντια
Με συγχωρεις αλλα τα γραφομενα σου δεν βοηθανε ωστε να ανεβει το επιπεδο του διαλογου αλλα το ριχνουν πολυ χαμηλα οπως ανεφερες.
Κατι τετοιες αποψεις με εχουν απομακρυνει στο να γραφω πλεον απο τουτο το μετεριζι , οσο και να με στεναχωρει αυτο , γιατι εχω κανει πολλους φιλους απο εδω μεσα.
Μαγικές συνταγες φιλε μου δεν υπαρχουν ουτε μαγικα ραβδακια.
Οποιος βγαινει ομως στο βουνο συχνα ,πουλια θα βρει.Οι φολες ειναι περισσοτερες .... αλλα θα ερθει και η καλη μερα.
Οσο αναφορα για την γεματη πουλιαστρα.... σε προκαλω να μου δειξεις μια φωτογραφια που ανεβασα φετος με πουλια.
Προσωπικα δεν βγαινω για τα νουμερα .
Την διεξοδο ψαχνω απο την καθημερινοτητα και να περασω καλα με την παρεα που θα εχω επιλεξει .

Υγ. Αν περιμενεις να μαθεις πληροφορια απο το ιντερνετ ... μαλλον θα περιμενεις παρα πολυ.
Φιλικα στο λεω χωρις ιχνος ειρωνιας.

Πάντως ρε φιλε, αν δηλαδή μιλάς για κάποιον συγκεκριμένα και δεν αερολογείς, δεν είναι κακό να ρίξεις κι ένα όνομα. Αλλιώς θα υπάρχει πάντα το δίλημμα....
Τι θεωρούμε τώρα πιθανότερο;
Να λέω παπαριές εγώ που για κάποιον που ξέρει είναι εύκολο να δει ποτέ τραβήχτηκε η φωτό, ή να έχει όντως πουλια και κάποιοι να ενοχλούνται που το λέω;

Εγώ δεν έχω ξαναταξιδεψει για κυνηγι καθώς φέτος έβγαλα την άδεια θήρας αλλά θα καταθέσω και γω την προσωπική μου εμπειρία.Την Κυριακή στην πελασγια το μεσημέρι αφού είχαμε πιάσει και οι δύο το όριο το Τέρι λίγο λιγότερες στο χέρι αλλά πάνω κάτω το οριο και αυτός μαζί με τα χαμενα σίγουρα.Το καρτέρι που ήταν ο θείος έκανε μόνο 2 και μιλάμε για καλό τουφέκι απο όσα έχω δει αλλά άμα δεν έχει πουλιά τι να το κάνεις.Λοιπον πήγαμε σε ένα φούρνο της περιοχής λίγο πιο πέρα από την πλατεία λοιπόν και συναντησαμε 3 Αθηναίους κυνηγούς που μόλις είχαν τελειώσει το κυνήγι τους και αυτοί και τους ρωτήσαμε πόσα κάνανε και μας είπαν 17 πουλιά όλοι μαζι.Κοιταχθηκαμε με ερωτιματικο ύφος με το άλλο παιδί που πηγαμε για περπατητο και συνεχίσαμε να μιλάμε.Οποτε κατά κάποιον τρόπο ίσχυει αυτό που λέτε με τις περιοχές πχ Αργολίδα να έκανε 30 πουλιά ένας και άλλος να έκανε 8 και να λέει τον άλλο που έκανε 30 ψεύτη.Οποτε δεν ισχύει πάντα ότι επειδη σου είπαν έχει πουλιά στην περιοχή θα κανεις και εσύ τόσα άμα σου πουν μέρος ακριβώς η έστω ξέρεις τα πονηρά σημεία της περιοχής θα κάνεις πουλιά.

στα χρόνια που είμαι στο φόρου έχω γνωρίσει άτομα που τα ξέρω καλά υπάρχουν και πάρα πολλά ακόμα τα οποία δεν ξέρω κανέναν δεν ξέρω ποιος είναι το χαρακτήρα τους παρά μόνο τα γραφόμενα. Δεν θα κάτσω να κρίνω τα γραφόμενα κανενός αν είναι αλήθεια αν είναι ψέματα αν είναι παρόλες κλπ. Εκείνο που ξέρω είναι ότι ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται με το χρόνο δείχνει ο καθένας την ποιότητα του και φαίνεται.. :)

Status
Not open for further replies.
Back