Το πορτοκαλι βασει νομου αφορα το κυνηγι σε συγκεκριμένα θηραματα. Η τσιχλα δεν ειναι ενα απο αυτα. Το φοραμε λοιπον εαν θελουμε, και οπως αισθάνεται ο καθενας καλυτερα. Προσωπικα δεν φοραω. Στο περπατητο ομως δε παίζει ιδιαιτερο ρολο καθως πεταμε πετρες, φωναζουμε κτλ για να ξεσηκωθει η τσιχλα απο το πουρναρι (και παλι δε σηκωνεται!!!!!)...Στο καρτερι τωρα αμα ειναι να μην βλεπει η τσιχλα τι κανουμε τις φυλαχτρες? Βλεπει και στριβει (ειδικα την κινηση) δεν χωραει αμφιβολια!Οκ αλλά όταν κάνουμε περπατητο ο νόμος δεν λέει πορτοκάλι γιλέκο δλδ πρέπει να έχουμε ένα με και ένα χωρίς?
https://www.ihunt.gr/content/se-sov...y-pyrovolithike-sto-prosopo-apo-synadelfo-toyΣτολη απο το Γκουανταναμο να φοραμε αμα ο αλλος ειναι ξεφτερι
ανετα σε κρεμαει στην πουλιαστρα του.Ειναι καθαρα θεμα αντιληψης.
Τι συνταγή της μαλαγρας δεν μας είπες όμως........Φυσιγγια μαλαγρας ειναι![]()
Τι συνταγή της μαλαγρας δεν μας είπες όμως........![]()
Τώρα μάλιστα.... μπορεί να ανακατέψουμε και εμείς κάμποση........T3 cx2000-Drago 1,65-SuperG 27-32gr N9-φελλο 3mm
Aπο Κεφαλο μεχρι τσιχλα![]()
Παιδιά για τις φάσες και τα υδρόβια υπάρχουν κάποιες έρευνες που ισχυρίζονται ότι βλέπουν χρώματα....οι τσίχλες δεν ξέρω...πάντως πρακτικά μπορούμε να πούμε ότι αν δεν βλέπουν ξεκάθαρα χρώματα τουλάχιστον τους βοηθάνε να αντιλαμβάνονται τις κινήσεις.
Φιλαρακι θα δουλευε αυτο το setup με πλαστικο τζαμακι αντι για φελο;;;T3 cx2000-Drago 1,65-SuperG 27-32gr N9-φελλο 3mm
Aπο Κεφαλο μεχρι τσιχλα![]()
Κάλιο γαιδουροδενε παρά γαιδαρογυρευεΚαμια ανταποκριση απο νοτια Κερκυρα εχω καιρο να δω και δεν μου αρεσει καθολου.. Θα ανεβω χωριο για τις γιορτες και θελω να ξερω ποσες κουτες φυσιγγια να παρω..