Παπάρια γλέντι σήμερα. Πολύ λίγα πουλιά σε σχέση με τις προηγούμενες φορές.Στο καρτεράκι πάλι από τις 4, μέχρι τώρα έχω δει τρία πουλιά. Σε λίγο θα αρχίσει το γλέντι...
4 στο χέρι και πάλι καλά....
Παπάρια γλέντι σήμερα. Πολύ λίγα πουλιά σε σχέση με τις προηγούμενες φορές.Στο καρτεράκι πάλι από τις 4, μέχρι τώρα έχω δει τρία πουλιά. Σε λίγο θα αρχίσει το γλέντι...
Υπάρχουν φίλε καρτερία και τώρα που ξεκινάνε από τις 4 και κάτι απλά είναι τα πολύ καλά καρτερία και θέλουν πολύ ψάξιμο για να βρεις ένα τέτοιο.Βεβαια αξέχαστα θα μείνουν τα απογευματινά του 16 με τις πολλές τσιχλες και του 17 με το κρύο που ξεκιναγανε από πολύ νωρίς και έριχνες και 40 τουφεκιές.Ρε παιδιά ακούω για απογευματινά ότι περνάνε μετά τις 5 κτλ,που πήγαν τα καρτερια που πηγαίναμε πιτσιρικάδες και από τις 3:30 βαραγαμε πουλιά και δεν μιλάω στου διαόλου την μάνα ,πέριξ Αττικής λέω ,πόσο έχουν αλλάξει τα πάντα προς το χειρότερο
Μπράβο παίχτες !Κάναμε τη βόλτα μας σήμερα με τον Ηλία, ευκαιρίας δοθησεις του Αγίου Νικολάου. Πήγαμε σε 3 μέρη κοντά το ένα με το άλλο, μόνο το ένα μας έδωσε κάποια πουλιά. Περπατήσαμε αρκετά επομένως το φαγητό ήταν απαραίτητο έπειτα. Φασολάδα, πέστροφα καπνιστή ήταν 2 από αυτά που ετοίμασε η μάνα μου και φάγαμε. Η συνέχεια είχε ένα μονοωρο υπνο και βουρ για απογευματινό. Καθότι δεν τα ξέρω καλά τα απόγευματινα δεν ρίξαμε καμία τουφεκια. Μαζευτήκαμε και φύγαμε για σπίτι. Όλα πολύ ωραία σήμερα.
View attachment 7011
Μπράβο παίχτες !
Βοήθησε η φασουλάδα ;
![]()
Γαζί τις πάτε !Δεν έχουμε θέμα Νικολή.
Το άλλο ΣΚ πάλι θα τις κυνηγήσω εγώ, αύριο έχει ψαρεματάκι να δω και έναν φίλο.
Πλέον, αυτό συμβαίνει όταν ο ευρύτερος τόπος του απογευματινού καρτεριού "βράζει" από τσιχλοκότσυφα...! Μόνο τότε!που πήγαν τα καρτερια που πηγαίναμε πιτσιρικάδες και από τις 3:30 βαραγαμε πουλιά
...Πες το ψέματα...!σε λιγο οι τσιχλες θα φορανε γυαλια tactical night vision, και θα περνανε![]()
Όντως φίλε ποιος τους πήγε άραγε ???Που φτασανε ρε φιλε Μοδι? Βλαμμένοι είναι?
Καλά δεν έχετε δει τίποτα ακόμη.Καποιος τους έφερε οπότε οι 15 θα γίνουν 100 και σιγά σιγά.Θα καταλάβετε τι τεράστια προβλήματα θα δημιουργηθούν....Εγώ τα γράφω από προπερσι σιγά σιγά θα έρθουν παντού και έλεγχος της πλάκας παντού. Σας προετοιμάζω γιατί όπου πάνε επικρατεί αφανισμός και βρώμα...Επιστροφή από μόδι. Πουλιά λίγα έως πολύ λίγα. Το χειρότερο από όλα μια ομάδα 15 περίπου Ιταλών που ως γνωστών δεν αφήνουν τίποτα ζωντανό