Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα εγώ πέριξ Ωρωπού δεν είδα μπασιμο σχεδόν ψόφια πράγματα.....αλλά Μ δώσαμε ασφαλή πλοροφορία για Βοιωτία......έκανε δυνατό μπασιμο.
Θοδωρή με ένα φίλο που μίλησα το απόγευμα είχε πάει για λαγό Αυλώνα παίζανε πολλά πουλιά και είχε και αρκετά τουφέκια πάντα τα λόγια του φίλου οκ.

Ελαχιστα πουλια σημερα στο Καπανδριτι..Απο τις 7μιση μεχρι τις 8 επεσαν πολλες,μαζεμενες τουφεκιες σε συγκεκριμενο σημειο,γνωστο απο παλια για τους κραχτες που βαζουν εκει..
View attachment 5334View attachment 5335

Μετριες εντυπωσεις απο το brain mr μεχρι τωρα αν και εχει δοκιμασρει πολυ λιγο..Συμπερασμα θα βγει στο τελος αν μας κανουν την χαρη τα πουλια φετος..
Πατριώτη σήμερα πέχτηκε μπάλα καλή εδώ κάτω απ'όσο πληροφορήθηκα.....Φορτωσέτα κ έλα κάτω.... .sarcastic.

Άλλο ένα άκρως ικανοποιητικό απογευματινό και σήμερα, με 11 τσιχλάκια στο γιλέκο!
Κότσυφες ελάχιστοι/μηδαμινοί, όλες κελαηδότσιχλες...
Τα πουλιά αρχίζουν δειλά-δειλά από τις 18:15(+-) το ανέβασμα, και σταδιακά κορυφώνεται το πέρασμα τους μέχρι τις 18:50(+-). Μετά, δηλ. έως τη λήξη του νομίμου ημιώρου από τη δύση του ήλιου, κόβουν μαχαίρι με ελάχιστες μόνο τσιχλίτσες να συμπληρώνουν το "παζλ"...

Άλλο ένα άκρως ικανοποιητικό απογευματινό και σήμερα, με 11 τσιχλάκια στο γιλέκο!
Τα πουλιά αρχίζουν δειλά-δειλά από τις 18:15(+-) το ανέβασμα, και σταδιακά κορυφώνεται το πέρασμα τους μέχρι τις 18:50(+-). Μετά, δηλ. έως τη λήξη του νομίμου ημιώρου από τη δύση του ήλιου, κόβουν μαχαίρι με ελάχιστες μόνο τσιχλίτσες να συμπληρώνουν το "παζλ"...
Σπαστα Νικολαε....bravo.

Νικολα μην το πεις ουτε του παπα με τοσα πουλια ;)
Εγω ανεβηκα μια βολτα στα Δερβενοχωρια και απογοητευτηκα
Ελαχιστα πουλια τουφεκισα 4 με ακολουθησε μια και οι αλλες επεσαν σε πυκνο οποτε εγιναν δειπνο για την Κ.Μαρω
Το αστειο της υποθεσης ;
Τσοπανης με προβατα με το android στο αυτι
και τα καρβελοσκυλα σε μεγεθος καυκασιου να μου περνουν μετρα
κατα την επιστροφη μου στο χωματοδρομο για το αυτοκινητο
Μαστορα του φωναζω θα τα μαζεψεις να περασω ;
Απαντηση καμια στα αρχ@δια του
Μαστοραααααα τι θα γινει μετα σκυλια θα τα μαζεψεις ;
Απαντηση
Πηγαινε απο αλλου την δουλεια τους κανουν
Εγινε του λεω
Σηκωνω στον αερα την 302 και αδειαζω τρια σμπαρα
Τα σκυλια ακομα τρεχουν μαζι με τα προβατα
ενω αυτος σιγουρα θα σεβαστει τον επομενο περαστικο διαβατη

Η χρονιά εξελίσσεται πολύ καλά θα έλεγα μέχρι στιγμής... κοντεύω το τριψήφιο

Last edited by a moderator:
Θοδωρή με ένα φίλο που μίλησα το απόγευμα είχε πάει για λαγό Αυλώνα παίζανε πολλά πουλιά και είχε και αρκετά τουφέκια πάντα τα λόγια του φίλου οκ.
Σταυρο εκεί έπεσε μεγάλο κουλούρι....τουφεκια πολλά....πουλιά μπασιματιαρικο ανυπαρκτα...κάτι πιασμένα φέραν γύρω γύρω.

Αλλο ένα Σαββατοκύριακο με βρίσκει
στην πανέμορφη Καβάλα στο χωριό μου.
Τσιχλες αφαντες . . . .
Αλλα είχε μικρό μπασιματάκι από κοτσύφια αλλά και αυτά πολύ ψηλά.

Πηρα τα 3 μου και βουρ στο σπίτι για δουλειές...

Αλλο ένα Σαββατοκύριακο με βρίσκει
στην πανέμορφη Καβάλα στο χωριό μου.
Τσιχλες αφαντες . . . .
Αλλα είχε μικρό μπασιματάκι από κοτσύφια αλλά και αυτά πολύ ψηλά.

Πηρα τα 3 μου και βουρ στο σπίτι για δουλειές...
Καλημέρα φίλε ποίο χωριό?

Κ σημερα ιδιο σκηνικο..τεραστιο μηδενικο..
Το ξημερωμα ηταν ενα ορτυκι καθισμενο μεσα στην μεση στο μονοπατι περασα "απο πανω του" για να δω αν θα κινηθει..χαμπαρι..πηγα κ το πλησιασα στο μισο μετρο κ τοτε σηκωθηκε..
Λογικα ειχε μπει εκεινη την ωρα..βεβαια απο πανω ακριβως υπηρχαν καλωδια κ ισως εφαγε καμια ψιλη..
Αργοτερα τρεις κουρουνες μου την εσκασαν κ περασαν μακρια..τουλαχιστον να ριχναμε κανα σμπαρο γιατι παμε χαμενοι..

Last edited:
Βουνοχώρι....
Δεξιά από Αμύγδαλεωνα πιο πάνω από το Ζυγός
Κατάλαβα ξέρω που είναι ο κολλητός μου έχει πολύ καλό φίλο η από βουνοχωρι η από Γραβούνα φανατικός κυνηγος και σε αγώνες πάει.......ωραία μέρη έχετε αλλά πολύ λύκο έχουν......κατέβα προς παραλία εκευθεραι ελεοχωρι έχει αρκετές πιασμένες

Ρεθυμνο σημερα τα πουλια εμπαιναν ασταματητα μεχρι της 9. Αλλα ψηλα αλλα χαμηλα και αρκετα πιασμενα. Σε σχεση με το προηγουμενο σκ μπηκαν πιο πολλα και σε πιο μεγαλες ομαδες 10-12-14 πουλια μαζι. Τωρα ξεκινησαν και μαζευουν τις ελιες και δεν ειχα που να κατσω για καρτερι.αποκορυφωμα τις υποθεσης ριχνω σε ενα κορακα και φευγουν απο καμια 50αρια μετρα πιο χαμηλα καμια 15 αρια φασες.hair.

Status
Not open for further replies.
Back