Πρεπει να σεβομαστε τους ηλικιωμενους που εχουμε διπλα μας για χρονια κ δεν μας χαλανε τα χατηρια..για αυτο το 350 να ξαναγινει 302 παραυτατη μέρα έσωσε ένα όμορφο ντουμπλεδακι με την γριούλα μου

Πρεπει να σεβομαστε τους ηλικιωμενους που εχουμε διπλα μας για χρονια κ δεν μας χαλανε τα χατηρια..για αυτο το 350 να ξαναγινει 302 παραυτατη μέρα έσωσε ένα όμορφο ντουμπλεδακι με την γριούλα μου
Πεστα ρε Νικολαε σημερα στο βουνο για μπεκατσα ηταν γεματο τσιχλες και δεντροτσιχλεςMην βιάζεστε και μην καταστροφολογήτε με πρόωρα συμπεράσματα και προγνώσεις, ακόμη δεν αρχίσαμε καλά-καλά...!
Ας είμαστε λιγάκι αισιόδοξοι, ένα ολόκληρο τετράμηνο έχουμε μπροστά μας...!
Στα δύο τελευταία μου απογιοματινά καρτεράκια (χτες & σήμερα), οι καρπώσεις πολύ ικανοποιητικές (το ίδιο συμβαίνει εδώ και μια βδομάδα τώρα)...!!! Ανεβαίνουν αρκετά έως πολλά τσιχλάκια από τις 18:20 μέχρι και λίγο μετά τις 19:00 (φυσικά κορυφώνονται οι διελεύσεις όσο περνάει η ώρα)...!!!
Πάλι καλά...Ζαχάρω απογευματινό μόλις γύρισα.
Τέσσερις εθεάθησαν, τρεις τουφεκίστηκαν, μία προσγειώθηκε.
Καλά κυνήγια σε όλους.
Από Γαλαξίδι είσαι φίλε?Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά για τη μέρα και ειδικά στους Δημήτρηδες!
Αν και παραδοσιακά η μέρα αποτελεί ορόσημο για τα περάσματα, σήμερα η παράδοση εδώ δεν τηρήθηκε.
Από θέα και από καφέ πήγαμε καλά,
View attachment 5309
ενώ από περάσματα σχεδόν τίποτα! Μία τσίχλα τουφεκισμένη και δυστυχώς χαμένη και τρεις-τέσσερις εκτός βεληνεκούς από τις 7:30 έως τις 9:30. Περιοχή παραλιακή Φωκίδα.
Καλή συνέχεια σε όλους!
View attachment 5331
Γίνεται παιχνίδι στο απογευματινο
Εμείς τέτοια θα δούμε πάλι τέλη Φλεβάρη έτσι όπως το παειView attachment 5331
Γίνεται παιχνίδι στο απογευματινο
Βοιωτία σήμερα ανέλπιστα καλή ημέρα, μπήκαν αρκετά πουλιά σε καλό ύψος. Μέχρι και στο δίωρο περπατητό που κάναμε μετά τις 10 μπορώ να πω ότι υπήρχε ενδιαφέρον.
Που βοιωτια αδερφε;γιατι λεμε για οινοη αυριο
Από πέμπτη αλλάζει ο καιρός είπαν.Εγω σημερα ειδα να περνανε αρκετες δεντροτσιχλες μεχρι τις 8 30.
Η χρονια δεν ξερω αμ εξελιχθει σε καλή ,αλλά πιστευω οτι θα ειναι αρκετα καλυτερη απο την περσινή.
Παρακαλάτε να βρεξει.