Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Mην βιάζεστε και μην καταστροφολογήτε με πρόωρα συμπεράσματα και προγνώσεις, ακόμη δεν αρχίσαμε καλά-καλά...!
Ας είμαστε λιγάκι αισιόδοξοι, ένα ολόκληρο τετράμηνο έχουμε μπροστά μας...!

Στα δύο τελευταία μου απογιοματινά καρτεράκια (χτες & σήμερα), οι καρπώσεις πολύ ικανοποιητικές (το ίδιο συμβαίνει εδώ και μια βδομάδα τώρα)...!!! Ανεβαίνουν αρκετά έως πολλά τσιχλάκια από τις 18:20 μέχρι και λίγο μετά τις 19:00 (φυσικά κορυφώνονται οι διελεύσεις όσο περνάει η ώρα)...!!!

Σημερα 2 πρωινο με τον καλο φιλο μου τον μακη στο μαραθωνα που τα πουλια ηταν λιγα, περιπου 60 πουλια ειδα που συγκομιδη για οσους ηταν σε αυτο το σημειο ηταν απο 2 εως ακρως 7 πουλια.Τιμη μου μακη να κυνηγαω μαζι σου διπλα διπλα επισης με εντυπωσιασε τα πουλια που πηρες και το υψος που τα κατεβασες παντα τετοια αγαπητε πατσαβουρακια.
Λεωνίδα, κάνει ο Μάκης τέτοια πράγματα; .sarcastic.
Μπράβο σας και για τα κυνήγια σας αλλά και για την παρέα σας! .well done.

Ναι χρηστο τετοια κανει δεν ειναι τυχαιο που εχει τοσα παρατσουκλια και ευτυχως που δεν εχει και την λοξα μετα ορτυκια γιατι θα τα εκοβε στα δυο ο τεμαχιαρης.:)

Σημερα 2 πρωινο με τον καλο φιλο μου τον μακη στο μαραθωνα που τα πουλια ηταν λιγα, περιπου 60 πουλια ειδα που συγκομιδη για οσους ηταν σε αυτο το σημειο ηταν απο 2 εως ακρως 7 πουλια.Τιμη μου μακη να κυνηγαω μαζι σου διπλα διπλα επισης με εντυπωσιασε τα πουλια που πηρες και το υψος που τα κατεβασες παντα τετοια αγαπητε πατσαβουρακια.
Ναι χρηστο τετοια κανει δεν ειναι τυχαιο που εχει τοσα παρατσουκλια και ευτυχως που δεν εχει και την λοξα μετα ορτυκια γιατι θα τα εκοβε στα δυο ο τεμαχιαρης.:)
Το καλύτερο "George Digweed" ;)
Ευχαριστώ ρε μάγκες
Λεωνίδα η καλή παρέα και η εκτίμηση είναι δεδομένα και αμοιβαία
Καλά να είμαστε να κυνηγάμε όσο αντέχουμε :)

Πάντως μέχρι τώρα δεν μοιάζει η χρονιά για καλή τσιχλοχρονια ,μένουν καμία 10 μερες για μπασιμο εάν δεν η χρονιά στην τσίχλα μάλλον πάει χαμένη
Εγώ δεν θα το έλεγα... Πουλάκια μπαίνουν κάθε μέρα από τις 8 του μήνα ακόμα κ δίπλα στην παραλία στα νότια με εξαίρεση 2-3 μέρες που μπήκαν λίγα... Σίγουρα στα ορεινά μπαίνουν περισσότερα... Τις πρώτες μέρες μάλιστα που είχαν προηγηθεί λίγες βροχουλες οι τσίχλες έμεναν κ χαμηλά σε υψόμετρο... Πλέον ξεράθηκαν πάλι όλα... Εγώ πιστεύω ότι ο καλός καιρός για μέρες τις βοηθά να κατεβαίνουν λίγες λίγες, δεν υπάρχουν μέρες απαγορεύετικες για μετανάστευση για να ξανακεκινησουν μαζεμένες...

Πάντως μέχρι τώρα δεν μοιάζει η χρονιά για καλή τσιχλοχρονια ,μένουν καμία 10 μερες για μπασιμο εάν δεν η χρονιά στην τσίχλα μάλλον πάει χαμένη
Μην αγχώνεσαι μια χαρα εχουν μπει πουλια...εδω βαρανε απογευματινα δυο βδομάδες τωρα..το θεμα ειναι να μεινουν και οταν σφιξει ο καιρος να κατεβουν απο τα πυκνα και τα ψηλά..

Ζαχάρω σήμερα τίποτα. Δύο χαμένες πετούσαν μακριά. Στα γύρω βουνά δεν ακούστηκε ούτε μία τουφεκιά.
Έφυγα 9 παρά τέταρτο από τη βαρεμάρα.
Το απόγευμα θα πάω σε άλλο μέρος μπας και έχω άλλη τύχη.

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά για τη μέρα και ειδικά στους Δημήτρηδες!
Αν και παραδοσιακά η μέρα αποτελεί ορόσημο για τα περάσματα, σήμερα η παράδοση εδώ δεν τηρήθηκε.
Από θέα και από καφέ πήγαμε καλά,
5309
ενώ από περάσματα σχεδόν τίποτα! Μία τσίχλα τουφεκισμένη και δυστυχώς χαμένη και τρεις-τέσσερις εκτός βεληνεκούς από τις 7:30 έως τις 9:30. Περιοχή παραλιακή Φωκίδα.
Καλή συνέχεια σε όλους!

Είχε ένα mini μπάσιμο σήμερα μικρό σε διάρκεια πέρναγαν στο Θεό τουλάχιστον είδα κάποια πουλιά δύο βάρεσα ένα στο χέρι το άλλο χαμένο.
View attachment 5300
Τώρα κατάλαβα τι δουλειά κάνουν οι τρύπες .sarcastic. .sarcastic.
Έχεις και για παπιά ;;; .ha ha.

κωστα εκανες τιποτα εγω βαρεθηκα και το ριξα στον υπνο
Όχι Σαράντη...Δουλεύω και σήμερα.
Έβλεπα σήμερα πουλιά σε ομάδες των 6 ως 17 από τις 07:50 ως τις 09:30.....αυτό κάτι λέει... ;)
Αύριο κ μεθ'αύριο δν θα φύγω από το καρτέρι πριν τις 10:00...

Οπότε καλά τις έβλεπα σήμερα και τις λυγούρευα.... .sarcastic.
Ας ελπίζουμε κ αύριο Μιχάλη.
Το ελπίζω Κώστα. Είμαι 8 μέρες εδω,μόνο σήμερα είχε ενδιαφέρον. Ελπίζω το επόμενο 3ημερο να βγάλει ακόμα ποιό πολλά

Status
Not open for further replies.
Back