Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολύ λιγώτερα τα πουλιά σήμερα ΒΔ Αττική, ότι είχε το πρωΐ στο ξεκλάρωμα, μετά ελάχιστα μπασιματιάρικα. Πέντε στο χέρι, δύο στα πουρνάρια και μία κυργιαρίνα (turdus viscivorus που λέει και ο φίλος μας Νικόλαος) .

Όχι Σαράντη...Δουλεύω και σήμερα.
Έβλεπα σήμερα πουλιά σε ομάδες των 6 ως 17 από τις 07:50 ως τις 09:30.....αυτό κάτι λέει... ;)
Αύριο κ μεθ'αύριο δν θα φύγω από το καρτέρι πριν τις 10:00...
και γω απο αυριο μεχρι την αλλη κυριακη θα πηγαινω αν και κατι μεσα μου μου λεει οτι τελειωσε το παιχνιδι

και γω απο αυριο μεχρι την αλλη κυριακη θα πηγαινω αν και κατι μεσα μου μου λεει οτι τελειωσε το παιχνιδι
Δν νομίζω...Θυμίσου!!
Πέρισυ έμπαιναν δυναμικά σαν σήμερα...(26/10) ως τις 5 Νοέμβρη οι τελευταίες.... ;)
Τώρα που στα βόρια θα αλλάξει λίγο ο καιρός κάτι θα φανεί εδώ κάτω...
Όπως σωστά είπε κ ο @aris_kalamata έκανε καλό καιρό κ τα πουλιά έμπαιναν όποτε ήθελαν σταδιακά....;)

Καλημέρα, από τα ορεινά της Άρτας... Μέχρι τις 9:00 πέρασαν μερικά πουλάκια, κυρίως πιασμένα και λίγα μπασιματιάρικα... στη συνέχεια σταματήσαμε τα τσιχλόνια και βάλαμε χοντρά, περιμένοντας καμιά γαλάζια κυρία από αυτές που γυροφέρναν αλλά δεν μας έκανε καμιά την χάρη σήμερα...

Ο καιρός καλοκαιρινός...

unusual boy names

Oχι τιποτα τρελλο και σε μας εδω κατω. Απο τις 8παρα αρχισαν να μπαινουν πουλακια, πολυ ψηλα ομως. Μεχρι τις 9 περιπου που εκατσα ειχα κανει 8 πουλια, και ειχα βρει τα 6, σχεδον ολα σε μακρινες και ψηλωμενες βολες.

Oχι τιποτα τρελλο και σε μας εδω κατω. Απο τις 8παρα αρχισαν να μπαινουν πουλακια, πολυ ψηλα ομως. Μεχρι τις 9 περιπου που εκατσα ειχα κανει 8 πουλια, και ειχα βρει τα 6, σχεδον ολα σε μακρινες και ψηλωμενες βολες.
Στις στερνες που ημουν δεν μπηκε ουτε μια,ακουσα οτι μπηκαν μερικεες απο αρωνι καθιανα αληθευει??

Ναι απο Σουδα μπηκαν ολες, αλλα πολυ ψηλα, και στη Μοβιακ μπηκαν πουλια. Μετα τις 8 μιση ομως παιξαν λιγα πιο χαμηλωμενα που ειχε φυγει ο πολυς ο κοσμος.

Αυριο υπολογιζω ολοι θα βαρανε με φουλ τσοκ και demi magnum .sarcastic.

Ναι απο Σουδα μπηκαν ολες, αλλα πολυ ψηλα, και στη Μοβιακ μπηκαν πουλια. Μετα τις 8 μιση ομως παιξαν λιγα πιο χαμηλωμενα που ειχε φυγει ο πολυς ο κοσμος.

.hair.

Έκανα κ γώ την πρώτη τσιχλοεξόρμηση για φέτος αλλά ψιλοαπογοητεύτικα από το μικρό αριθμό συναντήσεων.Σε 3ωρο περπατητό,είδα γύρω στις 30 τσίχλες σύνολο σε όλες τις αποστάσεις,πήρα 6 + 1 κοτσυφό με σχεδόν απόλυτη ευστοχία (9 φυσίγγια).0 χαμένα,να ναι καλά ο σκυλάκος.Άντε να χαλάσει λιγο ο καιρός να γίνει παιχνίδι.

Γενικά από όλες τις περιοχές της ελλάδας ποιά είναι η γνώμης σας για ΧΘΕΣ κ ΣΗΜΕΡΑ....;;;;
Πιστεύω πως παντού είδατε όλοι σας πουλάκια και καρπωθείκατε αρκετοί.... ;)
Σε εμάς οι χειρότερες μέρες από την αρχή της εβδομάδας πάντως

Από Αττική όντως έβγαλε κάποια πουλάκια μέχρι τις 8:15 αλλά έκτοτε δυνάμωσε ο αέρας και έκοψαν μαχαίρι τα πουλιά. Ένα ζευγάρι φασσες πέρασαν εκτός ορίου βολής και 2-3 δεντροτσιχλες έπαιζαν επιδεικτικά γύρω γύρω χωρίς να πλησιάζουν. 10 πουλάκια στο χέρι (οι περισσότερες αρκετά παχιες) και 3 χαμένες δυστυχώς που όσο και αν επέμειναν δν μπόρεσα να βρω. Αύριο και μεθαύριο έχει εξόρμηση στα γαλάζια. 53175318

Στη μοβιακ δε θέλω να σου πω τι μπήκε γιατί θα φάω ban από τους συμπαθής mods.καμια 10-15 πουλιά είδα όλα κι όλα κι αυτά μεσουρανα.τη μέρα έσωσε ένα όμορφο ντουμπλεδακι με την γριούλα μου.για ν απαντήσω στο φίλο axion στο Αρώνι ακούστηκαν τουφεκιές όπως και στον Άγιο Παύλο κοντά στα Χωραφάκια

Έτσι κι αλλιώς τη φουλ κανη της γριάς έχω βιδωμενη από την αρχή.οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν
.yell at.

Σήμερα το πρωί, όπως και εχτές: (σχεδόν) καθόλου μπασιματιάρες και λιγοστές πιασμένες που πέταγαν πού και πού... Για πολλοστή φορά, είδα και 2-3 μπασιματιάρες κυργιαρίνες (viscivorus)...! Μάλλον θα 'ναι πλούσια η χρονιά με δαύτες εφέτος μετά την απουσία τους τα τελευταία 2 έτη... Μακάρι δηλαδή...! Μακάρι να επαναληφθεί η σεζόν '16-'17 που ήταν "ονειρεμένη" με τις τσαρτσάρες...!!!

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back