και γω απο αυριο μεχρι την αλλη κυριακη θα πηγαινω αν και κατι μεσα μου μου λεει οτι τελειωσε το παιχνιδιΌχι Σαράντη...Δουλεύω και σήμερα.
Έβλεπα σήμερα πουλιά σε ομάδες των 6 ως 17 από τις 07:50 ως τις 09:30.....αυτό κάτι λέει...
Αύριο κ μεθ'αύριο δν θα φύγω από το καρτέρι πριν τις 10:00...
Δν νομίζω...Θυμίσου!!και γω απο αυριο μεχρι την αλλη κυριακη θα πηγαινω αν και κατι μεσα μου μου λεει οτι τελειωσε το παιχνιδι
Στις στερνες που ημουν δεν μπηκε ουτε μια,ακουσα οτι μπηκαν μερικεες απο αρωνι καθιανα αληθευει??Oχι τιποτα τρελλο και σε μας εδω κατω. Απο τις 8παρα αρχισαν να μπαινουν πουλακια, πολυ ψηλα ομως. Μεχρι τις 9 περιπου που εκατσα ειχα κανει 8 πουλια, και ειχα βρει τα 6, σχεδον ολα σε μακρινες και ψηλωμενες βολες.
Καλά πήγατε.Απο φθιωτιδα Λειβανατες 30 με 40 πουλια μπασιμο και αλλα τοσα ειδα στο περπατητο, 5 με 13 πουλια στο σακιδιο στα ελαχιστα ντουφεκια που ειχε ολη η περιοχη.
Ναι απο Σουδα μπηκαν ολες, αλλα πολυ ψηλα, και στη Μοβιακ μπηκαν πουλια. Μετα τις 8 μιση ομως παιξαν λιγα πιο χαμηλωμενα που ειχε φυγει ο πολυς ο κοσμος.
Αυριο υπολογιζω ολοι θα βαρανε με φουλ τσοκ και demi magnum![]()
Ανάλογα το θήραμα πάνε και το μέγεθος στις τρύπεςΤώρα κατάλαβα τι δουλειά κάνουν οι τρύπες![]()
Έχεις και για παπιά ;;;![]()
Σε εμάς οι χειρότερες μέρες από την αρχή της εβδομάδας πάντωςΓενικά από όλες τις περιοχές της ελλάδας ποιά είναι η γνώμης σας για ΧΘΕΣ κ ΣΗΜΕΡΑ....;;;;
Πιστεύω πως παντού είδατε όλοι σας πουλάκια και καρπωθείκατε αρκετοί....![]()
Στη μοβιακ δε θέλω να σου πω τι μπήκε γιατί θα φάω ban από τους συμπαθής mods.καμια 10-15 πουλιά είδα όλα κι όλα κι αυτά μεσουρανα.τη μέρα έσωσε ένα όμορφο ντουμπλεδακι με την γριούλα μου.για ν απαντήσω στο φίλο axion στο Αρώνι ακούστηκαν τουφεκιές όπως και στον Άγιο Παύλο κοντά στα ΧωραφάκιαΝαι απο Σουδα μπηκαν ολες, αλλα πολυ ψηλα, και στη Μοβιακ μπηκαν πουλια. Μετα τις 8 μιση ομως παιξαν λιγα πιο χαμηλωμενα που ειχε φυγει ο πολυς ο κοσμος.
Έτσι κι αλλιώς τη φουλ κανη της γριάς έχω βιδωμενη από την αρχή.οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουνΝαι απο Σουδα μπηκαν ολες, αλλα πολυ ψηλα, και στη Μοβιακ μπηκαν πουλια. Μετα τις 8 μιση ομως παιξαν λιγα πιο χαμηλωμενα που ειχε φυγει ο πολυς ο κοσμος.