Δεν ξέρεις ποτέ που θα πέσεις!Νικολα μην το πεις ουτε του παπα με τοσα πουλια
Εγω ανεβηκα μια βολτα στα Δερβενοχωρια και απογοητευτηκα
Ελαχιστα πουλια τουφεκισα 4 με ακολουθησε μια και οι αλλες επεσαν σε πυκνο οποτε εγιναν δειπνο για την Κ.Μαρω
Το αστειο της υποθεσης ;
Τσοπανης με προβατα με το android στο αυτι
και τα καρβελοσκυλα σε μεγεθος καυκασιου να μου περνουν μετρα
κατα την επιστροφη μου στο χωματοδρομο για το αυτοκινητο
Μαστορα του φωναζω θα τα μαζεψεις να περασω ;
Απαντηση καμια στα αρχ@δια του
Μαστοραααααα τι θα γινει μετα σκυλια θα τα μαζεψεις ;
Απαντηση
Πηγαινε απο αλλου την δουλεια τους κανουν
Εγινε του λεω
Σηκωνω στον αερα την 302 και αδειαζω τρια σμπαρα
Τα σκυλια ακομα τρεχουν μαζι με τα προβατα
ενω αυτος σιγουρα θα σεβαστει τον επομενο περαστικο διαβατη
Παντελη πρεπει καποια στιγμη να μαθουν να σεβονταιΔεν ξέρεις ποτέ που θα πέσεις!
Εγώ πριν 4-5 χρόνια, επίσης στα Δερβενοχώρια σε πολύ γνωστό σημείο για τα μπασίματα, τσακώθηκα με τσοπάνη για τον ίδιο λογο, ευτυχώς μεσολάβησε ένας από την παρέα που τον γνώριζε και ηρέμησε . Μετά από λίγο καιρό έμαθα ότι αυτός ο τσοπάνης πυροβόλησε και σκότωσε στο ίδιο σημείο έναν που τσακώθηκε μαζί του... έπαιξε πολύ η ιστορία αυτή στα κανάλια τότε...
Συμφωνώ απόλυτα γιά όλη τη χρονιά αλλά όχι για τα μπασίματα. Υπάρχουν καρτέρια φωτιά που περνάνε διπλάσια και τριπλάσια πουλιά από τα διπλανά τους. Στο σημείο που κυνηγάω τις τελευταίες μέρες, αν στα δύο κεντρικά καρτέρια μπορείς να κάνεις από καμιά 15αριά, στο διπλανό κάτω από δέκα και στο επόμενο πέντε. Όταν στριμωχτούν περισσότεροι τα χαλάνε. Τουφέκια θέλει όταν έχουν πέσει σε μία περιοχή για να ανεμίσουν τα πιασμένα...Το λέω χρόνια....η τσίχλα θέλει τουφέκια.......γι αυτό είμαι κατά στο να μην λέω το μέρος που πήγα και τι έκανα
θεωρώ χαζό να λέω μόνο νομό π.χ.αφού πηγαίνω εκεί και βρίσκω 40-50 τουφέκια
δεν θέλω να προσβάλλω κανένα είναι καθαρά προσωπική γνώμη
Φιλαράκι θα σε στενοχωρήσω, κι εγώ κοιμήθηκα σήμερα και μόλις έμαθα από την παρέα που πήγε, ότι είχε πουλιάΑνταποκριση απο δερβενοχωρια κανεις? Καλα εκανα και κοιμηθηκα?
Ενταξει φιλαρακι στηθηκαμε οινοη κ ειχε καλο μπασιματακι,τελικα ηταν σωστες οι πληροφοριες σου!!!Pazi84 αν το δεις τέτοια ώρα ..... πιο δυτικά, κοντά Μαυρομάτι. Τα πουλιά μπαίνανε από νότια κοιτάζοντας προς ανεμογεννήτριες
Altair πολυ περπατητο η δε χρειαστηκε?