Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αφού έπιασα διψήφιο με 2 χαμενες κεντρική Εύβοια ,και το πρώτο ζευγάρι κοτσύφια στην τσάντα είμαι ικανοποιημένος και μπασιματακι είχε και πιασμένες που έπαιζαν αλλά ο τόπος ιερός θέλει βροχή και θα μείνουν αρκετά πουλιά πιστεύω γιατί έχει και φουλ ελιές.5359

Αφού έπιασα διψήφιο με 2 χαμενες κεντρική Εύβοια ,και το πρώτο ζευγάρι κοτσύφια στην τσάντα είμαι ικανοποιημένος και μπασιματακι είχε και πιασμένες που έπαιζαν αλλά ο τόπος ιερός θέλει βροχή και θα μείνουν αρκετά πουλιά πιστεύω γιατί έχει και φουλ ελιές.View attachment 5359
Όλος ο τόπος ξερος.διορθωνω

Καλά ήταν Μιχάλη;;
Εδώ έμπαιναν συνέχεια,ιδικά από τις ως τις 9
Τη είδες κατά κει;;
Καλά ήταν αλλά για λίγο. Απο τις 7 μέχρι τις 730, μετά έκοψαν μαχαίρι. 9 μέρες τώρα αυτό που μου έκανε εντύπωση ειναι οτι δεν είδαμε ουτε βαρεσαμε ένα κοτσιφι.

Καλά ήταν αλλά για λίγο. Απο τις 7 μέχρι τις 730, μετά έκοψαν μαχαίρι. 9 μέρες τώρα αυτό που μου έκανε εντύπωση ειναι οτι δεν είδαμε ουτε βαρεσαμε ένα κοτσιφι.
Χθές δν πήγα κυνήγι αλλά τις έβλεπα να μπαίνουν ως τις 9:30 σε ομάδες ως 17 πουλιά.....περιοχή (Τραγανού,Ανδραβίδας,Λεχαινά,Κυλλήνη και Κάστρο)...ήμουν με τη δουλειά...Φίλος μου έκανε πουλιά στο Κάστρο....
Σήμερα τα ίδια έμπαιναν φουλ πάλι ως τις 9:30....άσχετα αν δν σήκωνα τουφέκι εγώ.....(θα ηλεκτροκολλήσω στη Fabarm ένα kicks XXF).... .sarcastic. .sarcastic.

Σήμερα το πρωί είχε μόνο πιασμένες κυρίως και ελάχιστες μπασιματιάρες...

Το μεσημέρι, κατά τις 14:00, ανέβηκα στον ελατιά (1200-1300μ.) για καμιά κυργιαρίνα... Ε λοιπόν, οι κυργιαρίνες έχουν έρθει για τα καλά και μακάρι να μείνουν έτσι όλον τον χειμώνα...! Χτύπησα καμιά 10αριά και το φχαριστήθηκα...! Είχε αρκετές και σου έδιναν ευκαιρία με καλή συχνότητα...!

Το απόγευμα, κατά τις 18:00, κατέβηκα πιο χαμηλά (800μ.), στο τσιχλοκάρτερο για καμιά μικρούλα... Και εκεί ήτανε πάλι καλά, αφού ξαναέπιασα το διψήφιο νουμεράκι...!

Άλλη μέρα σήμερα 7.15 τα μάζεψα κι έφυγα
Τέλος η άδεια σήμερα μόνο Κυριακές κυνήγι
Καλά ήταν τα μπασιματα φέτος με το μεγαλύτερο κέρδος το άριστο ξεκίνημα της επανιελιτσας μου
Και του χρόνου να είμαστε καλά,καλή συνέχεια να έχουμε :)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back