Σημερα με 28 ειδα και γω εξωπραγματικες (για τα δεδομενα μου)τουφεκιες..Με το 686 sporting ,3* μαμά τσοκ , φυσιγγι super kill sporting οι τσίχλες στα 40 μέτρα τρώγαν μπλοκ κανονικα ,εσβησαν στον αέρα κυριολεκτικά
Καθόλου περπατητό, δεν υπάρχει λόγος με αυτή τη ζέστη. Από τις 10 Νοέμβρη και μετά περπάτημα.Altair πολυ περπατητο η δε χρειαστηκε?
Όλος ο τόπος ξερος.διορθωνωΑφού έπιασα διψήφιο με 2 χαμενες κεντρική Εύβοια ,και το πρώτο ζευγάρι κοτσύφια στην τσάντα είμαι ικανοποιημένος και μπασιματακι είχε και πιασμένες που έπαιζαν αλλά ο τόπος ιερός θέλει βροχή και θα μείνουν αρκετά πουλιά πιστεύω γιατί έχει και φουλ ελιές.View attachment 5359
Καλά ήταν Μιχάλη;;Κάτι κινήθηκε και σήμερα. 2 άτομα 24 τσίχλες στο Κατάκολο
Καλά ήταν αλλά για λίγο. Απο τις 7 μέχρι τις 730, μετά έκοψαν μαχαίρι. 9 μέρες τώρα αυτό που μου έκανε εντύπωση ειναι οτι δεν είδαμε ουτε βαρεσαμε ένα κοτσιφι.Καλά ήταν Μιχάλη;;
Εδώ έμπαιναν συνέχεια,ιδικά από τις ως τις 9
Τη είδες κατά κει;;
Χθές δν πήγα κυνήγι αλλά τις έβλεπα να μπαίνουν ως τις 9:30 σε ομάδες ως 17 πουλιά.....περιοχή (Τραγανού,Ανδραβίδας,Λεχαινά,Κυλλήνη και Κάστρο)...ήμουν με τη δουλειά...Φίλος μου έκανε πουλιά στο Κάστρο....Καλά ήταν αλλά για λίγο. Απο τις 7 μέχρι τις 730, μετά έκοψαν μαχαίρι. 9 μέρες τώρα αυτό που μου έκανε εντύπωση ειναι οτι δεν είδαμε ουτε βαρεσαμε ένα κοτσιφι.
8 στις 10 έτσι γίνεταιΣήμερα εκει που καθομουν για φασσες ,πέρασαν αρκετές τσίχλες οι οποίες ερχόντουσαν απο ΝΔ. Ενω χθες οι δεντρότσιχλες ερχόντουσαν απο Βορρά.
Γιατι ,πως το εξηγείς ;8 στις 10 έτσι γίνεται![]()