Πού είστε κυριε Δημήτρη;
Περιμένω με αγωνία να δω αν θυμάσαι το νησί μας.....Πού είστε κυριε Δημήτρη;
Τα έχω ξεχάσει κυριε Δημήτρη! Πάω από τον γαλησά μου φαίνεται. Στον δανακό είστε; Κάτι τέτοιο μου έρχεται.Περιμένω με αγωνία να δω αν θυμάσαι το νησί μας.....
Είμαι στον Βοριά, χαμηλά βλέπω το γεφύρι Γαλησσά......Τα έχω ξεχάσει κυριε Δημήτρη! Πάω από τον γαλησά μου φαίνεται. Στον δανακό είστε; Κάτι τέτοιο μου έρχεται.
τα αλα 6 που ειναι ρε κουφαλιτσααααΤην βόλτα μας την κάνουμε με το τέρας κάτι κινείται εδώ πάνω στα βορεια ακόμα ήρθαν καινούργια πουλιά πάντως!!View attachment 31892
Θυμάμαι ήμουν παιδάκι και ανεβαίναμε στον Βόλακα και βλέπαμε από κάτω στη σειρά Δανακό, Βοριά, Αργευτό, Γαλανή κλπ. Ωραία χρόνια και όμορφες αναμνήσεις! Τότε θυμάμαι έκανε κάθε χρόνο 1-3 μέρες πολλά πουλιά. Τα τελευταία χρόνια απ'ότι μου λένε οι φίλοι μου όμως δεν πέφτουν πουλιά στο νησί.Είμαι στον Βοριά, χαμηλά βλέπω το γεφύρι Γαλησσά......
Α ρε Γιαννη, και μονο που φετος ακομα οι Αθηναίοι μπορουμε να λεμε οτι βγηκαμε περιξ Αττικης ειναι πανω απο αρκετο! Οι κουφαλες καινε καινε μονο τσιμεντο θα βλεπουμε....
Έτσι ακριβώς θυμάμαι και εγώ τους Μπαρμπαριδες στον Βώλακα.. Δυστυχώς το κυνήγι στο νησί εξαιτίας και της οικιστικής ανάπτυξης πληρώνει το τίμημα, αν φανταστείς καθημερινό καρτέρι από τις 5 το πρωί και να βλέπεις τρυγόνια μετριμένα στα δάχτυλα.Φετος 5 εξόδους δεν το έχω δει.,Θυμάμαι ήμουν παιδάκι και ανεβαίναμε στον Βόλακα και βλέπαμε από κάτω στη σειρά Δανακό, Βοριά, Αργευτό, Γαλανή κλπ. Ωραία χρόνια και όμορφες αναμνήσεις! Τότε θυμάμαι έκανε κάθε χρόνο 1-3 μέρες πολλά πουλιά. Τα τελευταία χρόνια απ'ότι μου λένε οι φίλοι μου όμως δεν πέφτουν πουλιά στο νησί.
Όντως φίλε,στη διαδρομή σήμερα έβλεπα τα καμμένα. Τεράστιες εκτάσεις και σε πιάνει η ψυχή σου.Α ρε Γιαννη, και μονο που φετος ακομα οι Αθηναίοι μπορουμε να λεμε οτι βγηκαμε περιξ Αττικης ειναι πανω απο αρκετο! Οι κουφαλες καινε καινε μονο τσιμεντο θα βλεπουμε....
Τη μυρίζεσαι;;;Τυχεροι οι της δυτικης Ελλαδας αυριο κ οχι μονο αυριο!! Βγειτε να το ευχαριστηθειτε!!